Salvation81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε Αυτό μπορεί να γίνει και ξεχωριστό θέμα. Πάντα είχα την απορία, αν όντως προσφέρει οικονομία όταν σταματάει το αυτοκίνητο για 2-5 δευτερόλεπτα, και κάνει Off/On την μηχανή. Χώρια πόσο επιβαρύνει την τιμή του αυτοκινήτου, συν την αλλαγή των πανάκριβων AGM μπαταριών.... Ειχε κανει το Top Gear ενα τεστ παλιοτερα, ειδαν μειωση καταναλωσης (15% αν θυμαμαι καλα) αλλα σου λεει πως αυτη την πληρωνεις μετα στα σερβις και με το παραπανω. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Salvation81
filarhos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Αυτό μπορεί να γίνει και ξεχωριστό θέμα. Πάντα είχα την απορία, αν όντως προσφέρει οικονομία όταν σταματάει το αυτοκίνητο για 2-5 δευτερόλεπτα, και κάνει Off/On την μηχανή. Χώρια πόσο επιβαρύνει την τιμή του αυτοκινήτου, συν την αλλαγή των πανάκριβων AGM μπαταριών.... Εγώ είδα περίπου 10% μικρότερη κατανάλωση. Καθημερινά για 3μιση χρόνια (οι πρώτες δύο μπαταρίες με ανοικτό και η τρίτη με κλειστό) η ίδια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και με 5 λεπτά αυξομειώση στην διάρκεια των διαδρομων, δηλαδή όσο πιο κοντινή χρήση. Το καλοκαίρι με κλιματισμό είχα 4,8 με 5 με ενεργό το sns και 5μιση με απενεργοποιημενο, ενώ τον χειμώνα 4μιση με 5 αντίστοιχα. Στην δεύτερη μπαταρία είπα ότι έτυχε, ότι για να δούμε, δεν πειράζει το 100αρικο αν κάνω καλό στο περιβάλλον και τετοια. Στους 6 μηνες ούτε το μισό κόστος της μπαταρίας δεν βγάζεις... Η τρίτη είναι ναι μεν ειδική για sns αλλά φτηνότερη και την έχω 3 χρόνια...
agnostos13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεγάλο θέμα να δουλεύει σωστά στο Start&Stop... Αλλά ας μην ξεφεύγουμε με off-topic, μπορούμε να ανοίξουμε άλλο θέμα για να συζητήσουμε πως λειτουργεί του καθενός και τι μπαταρίες βάζει! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από agnostos13
Tigio13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 13 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Μεγάλο θέμα να δουλεύει σωστά στο Start&Stop... Αλλά ας μην ξεφεύγουμε με off-topic, μπορούμε να ανοίξουμε άλλο θέμα για να συζητήσουμε πως λειτουργεί του καθενός και τι μπαταρίες βάζει! Αν το ανοίξει κάποιος το θέμα ας κάνει μια παράθεση εδώ. Με ενδιαφέρει και μένα.
filarhos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Αν το ανοίξει κάποιος το θέμα ας κάνει μια παράθεση εδώ. Με ενδιαφέρει και μένα. Δεν προλαβαίνω να τα γραψω όλα... 1
prototypegr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Στις 9/7/2020 στις 2:03 ΜΜ, prototypegr είπε Καλησπέρα. Επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση οθόνης με gps, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Έχω SKODA OCTAVIA 4 και θέλω να μάθω αν πρέπει να πάρω οθόνη με μικρό βάθος ή μπορώ να βάλω και οθόνη με μεγάλο βάθος? Επίσης καμιά γνώμη για αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη και γύρω στα 150 €? Καλημέρα. Επανερχόμενος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάζομαι να αγοράσω και κάποια μεταλλική βάση για να κουμπώσει η οθόνη στο αυτοκίνητό μου? Κι αν ναι αυτή κάνει? Προσανατολίζομαι στην συγκεκριμένη https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-9_0-Car-Stereo-Radio-8-Core-4+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?ID=511646&cur_warehouse=CN
imr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Ξερει καποιος μια 2 ντιν πηγη που να συνεργαζετε με τα χειριστηρια στο τιμονι σε Νισσαν?
agnostos13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, imr είπε Ξερει καποιος μια 2 ντιν πηγη που να συνεργαζετε με τα χειριστηρια στο τιμονι σε Νισσαν? Οι περισσότερες oem ή επώνυμες έχω την αίσθηση... Για τι μοντέλο μιλάμε; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από agnostos13
imr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Οι περισσότερες oem ή επώνυμες έχω την αίσθηση... Για τι μοντέλο μιλάμε; Note 2015
johnnys4u Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω οθόνη σε BMW e87 2006 μοντέλο. Σε κάνα 2 μαγαζιά που τοποθετούν εδώ στην Αθήνα δεν είχα μείνει ευχαριστημένος γιατί ο ένας μου έλεγε ότι δεν έχει το πλαστικό γύρω γύρω και ο άλλος μου έλεγε ότι μπορεί να το βάλει απλά θα εξέχει αρκετά το πλαστικό. Στα Ε87 του 2011 και μετά υπάρχουν πιο 'έτοιμες' λύσεις από ότι είδα. Από Κίνα , φυσικά είχα ψάξει και η καλύτερη λύση έβγαινε πάνω από 600€ όλα μαζί (οθόνη, πλαστικό, μεταφορικά) Έχω δει πως κάποιοι έχουν κόψει το ταμπλό και έχουν ρίξει την οθόνη από πάνω. Έχει αντιμετωπίσει άλλος συμφορουμιτης το ίδιο πρόβλημα;
phanispal Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Με αναβαθμίσεις λειτουργικού γνωρίζει κανείς τι παίζει; Υπάρχει περίπτωση να έρθουν ΟΤΑ ή θέλει ολόκληρη ιστορία και αν;
manolis72 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας και από εμένα, επειδή το εργοστασιακό ραδιόφωνο στο corolla μου (2005) αρχισε να κάνει νούμερα, και θέλω να το αντικαταστήσω με κάτι σχετικά οικονομικό, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-9_0-Car-Stereo-Radio-8-Core-4+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?rmmds=search&ID=514802&cur_warehouse=CN ποια είναι η γνώμη σας? τα χειριστήρια του τιμονιού θα δουλεύουν? ο υπολογιστής ταξιδίου? αν αργοτερα θελήσω να βάλω ασυρματη κάμερα την υποστηρίζει? χρειαζεται κάτι άλλο για την τοποθετηση του? η ταιριάζει όπως είναι?
g-e-o Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 12:42 ΠΜ, manolis72 είπε Γεια σας και από εμένα, επειδή το εργοστασιακό ραδιόφωνο στο corolla μου (2005) αρχισε να κάνει νούμερα, και θέλω να το αντικαταστήσω με κάτι σχετικά οικονομικό, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-9_0-Car-Stereo-Radio-8-Core-4+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?rmmds=search&ID=514802&cur_warehouse=CN ποια είναι η γνώμη σας? τα χειριστήρια του τιμονιού θα δουλεύουν? ο υπολογιστής ταξιδίου? αν αργοτερα θελήσω να βάλω ασυρματη κάμερα την υποστηρίζει? χρειαζεται κάτι άλλο για την τοποθετηση του? η ταιριάζει όπως είναι? Ποιο corolla έχεις; Το e112; Ρωτάω γιατί κ εγώ ενδιαφερόμαστε κ έχω τις ίδιες απορίες..
manolis72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, g-e-o είπε Ποιο corolla έχεις; Το e112; Ρωτάω γιατί κ εγώ ενδιαφερόμαστε κ έχω τις ίδιες απορίες.. Το e120
prototypegr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 12:42 ΠΜ, manolis72 είπε Γεια σας και από εμένα, επειδή το εργοστασιακό ραδιόφωνο στο corolla μου (2005) αρχισε να κάνει νούμερα, και θέλω να το αντικαταστήσω με κάτι σχετικά οικονομικό, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-9_0-Car-Stereo-Radio-8-Core-4+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?rmmds=search&ID=514802&cur_warehouse=CN ποια είναι η γνώμη σας? τα χειριστήρια του τιμονιού θα δουλεύουν? ο υπολογιστής ταξιδίου? αν αργοτερα θελήσω να βάλω ασυρματη κάμερα την υποστηρίζει? χρειαζεται κάτι άλλο για την τοποθετηση του? η ταιριάζει όπως είναι? καλημέρα. Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό και μάλιστα την λεπτή έκδοση για παν ενδεχόμενο, αλλά με ανησυχεί το γεγονός που γράφει κάποιος στα σχόλια ότι κάνει 1 λεπτό για να ανοίξει. Εκτός αν ως ράδιο και κάμερα οπισθοπορείας παίζει αμέσως. Επίσης, όποιος γνωρίζει να μας πει αν χρειάζεται να πάρουμε βάση και πλαίσιο εξτρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις