Perrie Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας είμαι 19 ετών και δεν γνωρίζω αγγλικά , εντάξει όχι και καθόλου αλλά κάτι λίγο . Θέλω να σπουδάσω σε αγγλικό Πανεπιστήμιο στην Αγγλία ή σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης . Αν υπάρχει κάποιος εμπειρογνώμονας μπορεί να με βοηθήσει για το ποσά χρόνια περίπου θα χρειαστώ ώστε να μάθω καλά την αγγλική γλώσσα σε σημείο που να είμαι έτοιμη για σπουδές στο εξωτερικό;
mourouzis2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Διαβάζοντας την εισαγωγή σου και με τα οσα τρεχουν γυρω απτο Brexit, ακουγεται πολυυυυ καλη ιδεα να πας να σπουδάσεις Αγγλια... ΝΟΤ!! Τι επιπεδο αγγλικων εχεις τωρα? Τι θες να σπουδασεις? Ποσο χρονο, χρημα και διαθεση εχεις? Τι αλλες γλώσσες ξερεις και σε τι επιπεδο? 1
Perrie Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας... αρχικά αγγλικά πηγαινα φροντιστήριο μόνο ένα χρόνο και αν θυμάμαι καλά η τάξη που έκανα ήταν η τεταρτη . Επίσης γνωρίζω γαλλικά μέχρι το επίπεδο Β1. Θέλω να σπουδάσω οδοντιατρική και θα προτιμούσα σε ένα αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία ή Τσεχία ή οπουδήποτε αλλού εκτός Αγγλία .
mourouzis2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ, τότε αλλάζει το πράγμα. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι με πολλή αφοσίωση, μπορείς σε ένα χρόνο να φτάσεις Advanced. Θέλει καθημερινή και αποκλειστική ενασχόληση, να βλέπεις ταινίες, σειρές στα αγγλικά. Τα γαλλικά θα σε βοηθήσουν γιατί έχει αρκετές κοινές λέξεις. Γενικά τα αγγλικά δεν είναι δύσκολα. Θα χρειαστείς ιδιαίτερο ή υπερεντατικό φροντιστήριο. Υπάρχει και η επιλογή οδοντιατρικής στην Κύπρο.
Lux Aeterna Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Γνώμη μου να ζήσεις ένα 6μηνο ως εργαζόμενος/η στη χώρα που θες να σπουδάσεις και θα μάθεις τάχιστα τη γλώσσα. Στα φροντιστήρια μαθαίνεις "φροντιστηριακά αγγλικά" (σου το λέω ως πρώην καθηγητής), τα οποία ναι μεν βοηθάνε πολύ, αλλά απέχουν από την ομιλούμενη γλώσσα και φυσικά είναι χρονοβόρα διαδικασία. Βέβαια, μία επαγγελματική βοήθεια θα σου είναι απαραίτητη για να αποκτήσεις, πέραν από την ευφράδεια που αποκτάς ζώντας στο εξωτερικό, σωστή δομή, ιδιαίτερα στον γραπτό σου λόγο. Για να εισαχθείς σε αγγλικό πανεπιστήμιο θα πρέπει να έχεις κάποιο IELTS ή TOEFL στο επίπεδο που ζητάει το κάθε Τμήμα, οπότε και για αυτά θα χρειαστείς βοήθεια (δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορετικές προϋποθέσεις για όσους έχουν ζήσει εκεί).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα