Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα ΠΗΡΕΣ, αλλά συμψηφιστηκαν με τον τελικό λογαριασμό. Ναι καλα, 2-3€ δωσαν, γιατι ειχε πληρωσει σε δραχμες πριν 40 χρονια.. τοσα θα παρεις και συ σε 40 χρονια. ενα γλειφιτζουρι Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Zerg13
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Ναι καλα, 2-3€ δωσαν, γιατι ειχε πληρωσει σε δραχμες πριν 40 χρονια.. τοσα θα παρεις και συ σε 40 χρονια. ενα γλειφιτζουρι Ναι, αυτό λέμε !!!! Το λένε εγγύηση, αλλά είναι ΙΣΟΒΙΟ, αφού ΠΑΝΤΑ θα έχεις ρεύμα !!!!!
christakos07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ναι, αυτό λέμε !!!! Το λένε εγγύηση, αλλά είναι ΙΣΟΒΙΟ, αφού ΠΑΝΤΑ θα έχεις ρεύμα !!!!! Το πρόβλημα που είναι; Στο ποσό; Πάντως όταν έκανα νέα σύνδεση με ρώτησε ο υπάλληλος αν είχα στο παρελθόν λογαριασμό ΔΕΗ, στο όνομα μου. Πιθανολογώ ότι βλέπουν αν το προφίλ του πελάτη είναι αξιόπιστο, οπότε ίσως να χρεώνουν λιγότερα.(το 2012 που έκανα σύνδεση ως φοιτητής, ήταν 30 ευρώ).
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Το πρόβλημα που είναι; Στο ποσό; Πάντως όταν έκανα νέα σύνδεση με ρώτησε ο υπάλληλος αν είχα στο παρελθόν λογαριασμό ΔΕΗ, στο όνομα μου. Πιθανολογώ ότι βλέπουν αν το προφίλ του πελάτη είναι αξιόπιστο, οπότε ίσως να χρεώνουν λιγότερα.(το 2012 που έκανα σύνδεση ως φοιτητής, ήταν 30 ευρώ). Το 2012 πήγαινε με τα τετραγωνικά, το 2018 ΑΛΛΑΞΕ.
christakos07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το 2012 πήγαινε με τα τετραγωνικά, το 2018 ΑΛΛΑΞΕ. Γενικά λόγω πολλών κακοπληρωτών(δικαιολογημένων και μη), ο δημόσιος οργανισμός πρέπει να διασφαλίζεται. Εξάλλου πλέον μπορείς να μεταβείς και σε εναλλακτικό πάροχο, οπότε και να σου επιστραφούν τα 130 ευρώ.
vasilllis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ναι καλα, 2-3€ δωσαν, γιατι ειχε πληρωσει σε δραχμες πριν 40 χρονια.. τοσα θα παρεις και συ σε 40 χρονια. ενα γλειφιτζουρι Αν ο παππους σου ειχε δωσει το '40 1000δρχ(2-3€) εσυ ποσα γλυφιτζουρια θες να παρεις σημερα?Εγγυηση για το ρολοι ειναι οχι αποταμιευτικος λογαριασμος.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, christakos07 είπε Γενικά λόγω πολλών κακοπληρωτών(δικαιολογημένων και μη), ο δημόσιος οργανισμός πρέπει να διασφαλίζεται. Εξάλλου πλέον μπορείς να μεταβείς και σε εναλλακτικό πάροχο, οπότε και να σου επιστραφούν τα 130 ευρώ. Στους ιδιώτες είναι χωρίς εγγύηση ?
christakos07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στους ιδιώτες είναι χωρίς εγγύηση ? Δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσό και συνήθως σου επιστρέφεται μετά από κάποιους μήνες, αν ενεργοποιήσεις πάγια εντολή πληρωμής.
Zerg13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, vasilllis είπε Αν ο παππους σου ειχε δωσει το '40 1000δρχ(2-3€) εσυ ποσα γλυφιτζουρια θες να παρεις σημερα?Εγγυηση για το ρολοι ειναι οχι αποταμιευτικος λογαριασμος. Ωραια λογικη.... δεν ειναι λογαριασμος αρα χανεις τα χρηματα σου γιατι περασαν χρονια... την αναλογη αξια σημερα με τοτε, θα ηθελα να παρω. Αυτονοητο ακουγεται 2 1
christakos07 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ωραια λογικη.... δεν ειναι λογαριασμος αρα χανεις τα χρηματα σου γιατι περασαν χρονια... την αναλογη αξια σημερα με τοτε, θα ηθελα να παρω. Αυτονοητο ακουγεται Οπότε να πληρώνουμε σε χρυσό, ώστε να μην χάνεται η αξία. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ωραια λογικη.... δεν ειναι λογαριασμος αρα χανεις τα χρηματα σου γιατι περασαν χρονια... την αναλογη αξια σημερα με τοτε, θα ηθελα να παρω. Αυτονοητο ακουγεται Αυτό λέμε, αν ο παππούς σου τότε έδωσε 5000 δραχμές, όταν κάνεις διακοπή θα έχεις περίπου 15 ευρώ, αυτή είναι η αναλογία (1 ευρώ =~341 δραχμές)
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα το ρολόι είναι στο όνομα του παππού μου, είχε και ίδιο όνομα πατρός όπως εγώ, άρα τα μόνα στοιχεία που φαίνονται διαφορετικά στον λογαριασμό είναι το ΑΦΜ και ο ΑΔΤ. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Βασίλης_29
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Εμένα το ρολόι είναι στο όνομα του παππού μου, είχε και ίδιο όνομα πατρός όπως εγώ, άρα τα μόνα στοιχεία που φαίνονται διαφορετικά στον λογαριασμό είναι το ΑΦΜ και ο ΑΔΤ. ...και ο Γιάννης Παπαδόπουλος την ιδια διαφορά με την δικη σου έχει με τους χιλιάδες άλλους Παπαδόπουλους 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ...και ο Γιάννης Παπαδόπουλος την ιδια διαφορά με την δικη σου έχει με τους χιλιάδες άλλους Παπαδόπουλους Λάθος, θα έχουν διαφορετικό όνομα πατρός. 1
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για μονοφασικές παροχές τόσο ειναι. Για πιο πάνω δεν ξέρω. Καταβάλλεται με αρχή της σύνδεσης και συψηφίζεται στον Τελικό λογαριασμό όταν γίνει διακοπή Και σε τριφασικό τόσο με χρέωσαν πέρυσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα