GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Τα 130€ εγγύηση που ζητά η ΔΕΗ είναι standard η παίζει ρολο το προφίλ του πελάτη η πχ αν είναι εταιρεία κτλ. Ξέρει κανείς ?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι δεν ειναι στανταρ, τωρα πως βγαίνει δεν ξερω.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν ειναι στανταρ, τωρα πως βγαίνει δεν ξερω. Αυτό διάβασα και εγώ στο site της ΔΕΗ και έλεγα μήπως έχει τύχει σε κάποιον.
takoulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα... Αυτο το ποσο ζητουν σαν εγγυηση για την επανανσυνδεση η την αλλαγη του ονοματος.. Μετα συμψηφιζεται...
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Αυτο το ποσο ζητουν σαν εγγυηση για την επανανσυνδεση η την αλλαγη του ονοματος.. Μετα συμψηφιζεται... Φίλε, άλλο ρώτησα, αν είναι standard !
takoulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Φίλε, άλλο ρώτησα, αν είναι standard ! Ναι standard ειναι....Εκτος και εισαι ατομο με κοινωνικο τιμομλογιο......Νομιζω στους αλλοδαπους το ποσο ειναι μαγαλυτερο.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από takoulou
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Παλιότερα ήταν με τα τετραγωνικά. Τώρα είναι στάνταρ τα 130€ για οικιακές συνδέσεις. 2
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Παλιότερα ήταν με τα τετραγωνικά. Τώρα είναι στάνταρ τα 130€ για οικιακές συνδέσεις. Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει 130€ !!!!!!! 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Παλιότερα ήταν με τα τετραγωνικά. Τώρα είναι στάνταρ τα 130€ για οικιακές συνδέσεις. Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει 130€ !!!
takoulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει 130€ !!!!!!! Στο site της ΔΕΗ δεν γράφει 130€ !!! Αυτό είναι το ποσό που δίνεις..
Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Αυτο το ποσο ζητουν σαν εγγυηση για την επανανσυνδεση η την αλλαγη του ονοματος.. Μετα συμψηφιζεται... Το μετα που λες τι ειναι; Ποτε ειναι το μετα; Και ποτε συμψηφιζεται και γιατι; ενενα μου τα χρεωσαν πανω στον λογαριασμο δεν τα εδωσα μετα απο αλλαγη ονοματος Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Zerg13
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Το μετα που λες τι ειναι; Ποτε ειναι το μετα; Και ποτε συμψηφιζεται και γιατι; ενενα μου τα χρεωσαν πανω στον λογαριασμο δεν τα εδωσα μετα απο αλλαγη ονοματος Τι εννοείς δεν τα έδωσες μετά από αλλαγή ονόματος ? 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το μετα που λες τι ειναι; Ποτε ειναι το μετα; Και ποτε συμψηφιζεται και γιατι; ενενα μου τα χρεωσαν πανω στον λογαριασμο δεν τα εδωσα μετα απο αλλαγη ονοματος Τα 130€ είναι εγγύηση. Τα δίνεις στην αρχή και τα παίρνεις στο ΤΕΛΟΣ !!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Για μονοφασικές παροχές τόσο ειναι. Για πιο πάνω δεν ξέρω. Καταβάλλεται με αρχή της σύνδεσης και συψηφίζεται στον Τελικό λογαριασμό όταν γίνει διακοπή 1
Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς δεν τα έδωσες μετά από αλλαγή ονόματος ? Τα 130€ είναι εγγύηση. Τα δίνεις στην αρχή και τα παίρνεις στο ΤΕΛΟΣ !! Το τελος ποτε ειναι; Μεχρι Το τελος του κοσμου που λεει το τραγουδι στα προηγουμενα που ειχε δωσει ο παππους μου δεν πηρα τιποτα παντως! Δεν πληρωσα μετρητα σε γκισε. Μπηκαν πανω στον λογαριασμο και πληρωσα ετσι, εμεσα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Zerg13
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το τελος ποτε ειναι; Μεχρι Το τελος του κοσμου που λεει το τραγουδι στα προηγουμενα που ειχε δωσει ο παππους μου δεν πηρα τιποτα παντως! Δεν πληρωσα μετρητα σε γκισε. Μπηκαν πανω στον λογαριασμο και πληρωσα ετσι, εμεσα. Οταν δοακοψεις την παροχη για οποιοδηποτε λογο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το τελος ποτε ειναι; Μεχρι Το τελος του κοσμου που λεει το τραγουδι στα προηγουμενα που ειχε δωσει ο παππους μου δεν πηρα τιποτα παντως! Δεν πληρωσα μετρητα σε γκισε. Μπηκαν πανω στον λογαριασμο και πληρωσα ετσι, εμεσα. Τα ΠΗΡΕΣ, αλλά συμψηφιστηκαν με τον τελικό λογαριασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα