Προς το περιεχόμενο

Τον πιάσανε κορόιδο;;;

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε ένας φίλος μου σε ένα μαγαζί της Θεσ/νίκης για να αγοράσει ποντίκι (το προηγούμενο είχε σπάσει από "ατύχημα"). Εκεί αφού του έδειξαν κάποια ποντίκια, αποφάσισε και πήρε το Microsoft optical blue. Πού είναι το παράξενο; Τώρα, έρχεται...

Έτσι όπως μιλάγαμε τον ρωτάω πόσο το πήρε. Και το πετάει:"35 ευρώ"!!!

Τρελάθηκα! Κατά τη γνώμη μου τον υπερχρεώσανε και πρέπει να το επιστρέψει. Δε μ'ακούει όμως και λέει πως του έδειξαν ένα άλλο ασύρματο και του είπαν πως έκανε 70 ευρώ!!!

Θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας και τι θα έπρεπε να κάνει σε περίπτωση υπερχρέωσης. Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Ok παιδιά ευχαριστώ. k_w_t, δεν είχα χρόνο για να συγκρίνω. Απλά εμένα 35 ευρώ μου φάνηκαν ΠΑΡΑ πολλά για ένα ποντίκι. Ζητώ συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιους λόγω του ότι δεν έκανα search.

Δημοσ.

nai alla toulaxiston sta mouse einai kai gamo:) ego exo ena microsoft optical intellimouse pou einai apo ta ftiniarika tis microsoft kai parola afta einai korifi:) alli aisthisi:) me exei vgalei asproprosopo:)

Δημοσ.
nai alla toulaxiston sta mouse einai kai gamo:) ego exo ena microsoft optical intellimouse pou einai apo ta ftiniarika tis microsoft kai parola afta einai korifi:) alli aisthisi:) me exei vgalei asproprosopo:)

Συμφωνώ απόλυτα. Έχω κι εγώ ένα Microsoft optical αρκετά παλιό (πάνω από δύο χρόνια). Το τι έχει τραβήξει με Unreal και Quake (ανάμεσα σε άλλα) δε λέγεται. Σκυλί όμως, δεν έχει πάθει τίποτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...