Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MTX είπε

τι να σου πω φιλαράκι πρόσεχε , τις περισσότερες φορες η φθηνή λύση είναι πιο ακριβή στο τέλος , μπορεί  όλα αυτά να σου κοστίσουνε περισσότερο από το να πας σε μεταχειρισμένο μηχανάκι άλλο στα κυβικά που θέλεις , αστο καλύτερα μην κανεις μαϊμουδιές ξεχνα αυτό που είπα πιο πάνω , μια φορα γίνετε η στραβή

Είδη μου βγήκε ποιο ακριβή αυτη η διαδικασία αλλα χάλασε και επρεπε να το φτιάξω γτ δουλευω delivery να φανταστείς 450 ευρώ  πηρα το μηχανάκι και το μοτερ με πλεξούδα ηλεκτρονικοί πολλαπλασιαστη μου πήγε 360 ευρω θελω να το κανω νόμιμο γτ σε περιπτώση ατυχήματος δεν θα με καλυπτει θα περιμένω την συμβουλή σου σε ευχαριστώ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κοίταξε αφού το θέλεις για δουλειά και θα είσαι ώρες πάνω στο μηχανάκι 
 καλύτερα πας σε κάτι πιο αξιόπιστο , μην ανεβάζεις κυβισμό σε σασί που προορίζεται για 50cc , δεν θα σε σταματήσουνε τα ταμπουρά με μεγάλες ταχύτητες και επιτάχυνσης , προτίμησε ένα modenas δεκαετίας 100-125cc γύρο στα 50000km είναι σκυλιά για δουλειά έχουνε και δισκόφρενα και θα τα βρείς γύρο στα 600-800 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, MTX είπε

κοίταξε αφού το θέλεις για δουλειά και θα είσαι ώρες πάνω στο μηχανάκι 
 καλύτερα πας σε κάτι πιο αξιόπιστο , μην ανεβάζεις κυβισμό σε σασί που προορίζεται για 50cc , δεν θα σε σταματήσουνε τα ταμπουρά με μεγάλες ταχύτητες και επιτάχυνσης , προτίμησε ένα modenas δεκαετίας 100-125cc γύρο στα 50000km είναι σκυλιά για δουλειά έχουνε και δισκόφρενα και θα τα βρείς γύρο στα 600-800 ευρώ

Δεν καταλαβες εγω εχω kawasaki kaze r 110 και το εκανα 125  

14 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Δεν καταλαβες εγω εχω kawasaki kaze r 110 και το εκανα 125  

Επεξ/σία από ALMPANIS
Δημοσ.

Όπως σου είπα ισχύουν τα προηγούμενα. Πλήρη νομιμοποίηση μόνο με μπόλικη χαρτούρα (τιμολόγια, μηχανολόγους, τμήμα συγκοινωνιών, κτλ.) και μετά ΚΤΕΟ Ελληνικού για πιστοποίηση και υπολογίζεις σύνολο από 1 ~ 3 χιλιάρικα...

Αλλιώς, αν τα κάρτερ είναι ίδια μεταξύ τους, όλα τα εντόσθια σε κάρτερ που έχουν ίδιο πρόθεμα και είσαι ΟΚ...

Χτύπημα νούμερα που κάνουν μερικοί δεν στο συνιστώ. Μια φορά θα κάτσει η στραβή και έχεις μπλέξει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαν, εσυ θα μας τρελανεις τελειως.😁

Πηρες ολοκληρο παπι 450€ και εδωσες 360€ για μοτερ και περιφερειακα?? 

Για μ'ενα λαθος σου ειναι οτι πηρες kazer. 

Καλυτερα ενα honda ή εναν καλο κινεζο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο στα ανταλλακτικα 

(Ειχα ενα zongzen απο τα πρωτα που ειχαν ερθει το 2006/7 και μου βγηκε σκυλος.)

Μετα... πηρες ενα αλλο μοτερ χωρις να ρωτησεις κανεναν και τωρα τρεχεις. Λες οτι το παλιο εσπασε το καρτερ. Συμφωνω. 

Το καλυτερο που ειχες να κανεις ειναι να παρεις ενα αλλο καρτερ ή ενα ελλατωματικο μοτερ απο μαγαζι με τιμολογιο κανονικα και να κανεις τραμπα τα εντοσθια. Ο μηχανικος ξυνει τα παλια νουμερα και σου χτυπαει καινουρια. Σου δινει τα χαρτια που πρεπει και πας και το δηλωνεις κανονικα.

Με τα 360€ που εδωσες εφτιαχνες το παλιο σου μοτερ και αν χρειαζοταν εκανες και μια light επισκευη/συντηρηση. 

Μακαρι να βρεις ακρη και να πανε ολα καλα.

Φιλικα Γιαννης

Επεξ/σία από OldJohn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...