tyf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Στα c50 που βαζουν lifan 110 και τα δηλώνουν πως γίνεται τα 50 κυβικα πληρωνουν σημα στην τροχαια. τα 110 κυβικα πληρωνουν στο υπουργειο. βαζουν 110 κυβικα και βαζουν την μεγαλη πινακιδα που εχει το δικο σου μηχανακι? η εχουν ακομα την μικρη που εχουν τα 50αρια? απλα δεν τα δηλωνουν. η δεν δηλωνουν τα κυβικα. γιατι δεν πας σε ενα κτεο να ρωτησεις για σιγουρα αφου το εκανε και ο γνωστος σου?
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, tyf είπε τα 50 κυβικα πληρωνουν σημα στην τροχαια. τα 110 κυβικα πληρωνουν στο υπουργειο. βαζουν 110 κυβικα και βαζουν την μεγαλη πινακιδα που εχει το δικο σου μηχανακι? η εχουν ακομα την μικρη που εχουν τα 50αρια? απλα δεν τα δηλωνουν. η δεν δηλωνουν τα κυβικα. γιατι δεν πας σε ενα κτεο να ρωτησεις για σιγουρα αφου το εκανε και ο γνωστος σου? Γεια σου φιλε,εγω εχω kawasaki kaze r 110 cc και του εβαλα μοτερ απο kawasaki joy 125 cc και θελω να μαθω τι χαρτια χρειάζομαι για να το δηλωσο
jgeorgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Γεια σου φιλε,εγω εχω kawasaki kaze r 110 cc και του εβαλα μοτερ απο kawasaki joy 125 cc και θελω να μαθω τι χαρτια χρειάζομαι για να το δηλωσο πήγαινε σε οργανωμένο-μεγάλο συνεργείο για μηχανάκια και συζήτησε το , θα σου βρουν λύση αλλά θα σου στοιχίσει.
SaFiS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορείς να το δηλώσεις λόγω διαφορετικού προθέματος κινητήρα. Βάση νόμου επιτρέπεται ο υπερκυβισμός μέχρι 20% πάνω από τα δηλωμένα κυβικά αρκεί να μην έχει αλλαχτεί το πρόθεμα του μοτέρ. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις νόμιμα μοτέρ χωρίς να χρειαστεί να δηλωθεί, εφόσον το πρόθεμα παραμένει το ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα. Τα 50άρια με τα παράνομα μοτέρ, είναι ακριβώς αυτό, παράνομα. Έρχεται και το ΚΤΕΟ για τα 50άρια και θα κλάψουν πολλές μανούλες... Πρόθεμα εννοώ (εντελώς τυχαίο)... π.χ. KW12P4 - 322517 Είσαι ΟΚ με κινητήρα KW12P4 - 122787 όχι όμως με KW13P3 - 127122 1
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε πήγαινε σε οργανωμένο-μεγάλο συνεργείο για μηχανάκια και συζήτησε το , θα σου βρουν λύση αλλά θα σου στοιχίσει. Γνωρίζεις κόστος 2 λεπτά πριν, SaFiS είπε Δεν μπορείς να το δηλώσεις λόγω διαφορετικού προθέματος κινητήρα. Βάση νόμου επιτρέπεται ο υπερκυβισμός μέχρι 20% πάνω από τα δηλωμένα κυβικά αρκεί να μην έχει αλλαχτεί το πρόθεμα του μοτέρ. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις νόμιμα μοτέρ χωρίς να χρειαστεί να δηλωθεί, εφόσον το πρόθεμα παραμένει το ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα. Τα 50άρια με τα παράνομα μοτέρ, είναι ακριβώς αυτό, παράνομα. Έρχεται και το ΚΤΕΟ για τα 50άρια και θα κλάψουν πολλές μανούλες... Πρόθεμα εννοώ (εντελώς τυχαίο)... π.χ. KW12P4 - 322517 Είσαι ΟΚ με κινητήρα KW12P4 - 122787 όχι όμως με KW13P3 - 127122 Οποτε ανα ξεκινάνε με το ιδιο προθεμα δεν χρειάζεται να κανω κατι αν καταλαβα καλα 4 λεπτά πριν, SaFiS είπε Δεν μπορείς να το δηλώσεις λόγω διαφορετικού προθέματος κινητήρα. Βάση νόμου επιτρέπεται ο υπερκυβισμός μέχρι 20% πάνω από τα δηλωμένα κυβικά αρκεί να μην έχει αλλαχτεί το πρόθεμα του μοτέρ. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις νόμιμα μοτέρ χωρίς να χρειαστεί να δηλωθεί, εφόσον το πρόθεμα παραμένει το ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα. Τα 50άρια με τα παράνομα μοτέρ, είναι ακριβώς αυτό, παράνομα. Έρχεται και το ΚΤΕΟ για τα 50άρια και θα κλάψουν πολλές μανούλες... Πρόθεμα εννοώ (εντελώς τυχαίο)... π.χ. KW12P4 - 322517 Είσαι ΟΚ με κινητήρα KW12P4 - 122787 όχι όμως με KW13P3 - 127122 Απο θεμα κυβικών με καλήπτει με αυτα που μου λες γτ εμενα στην άδεια γράφει 110 του το 20% μου δίνει ππεριθώριο μεχρι 22 κυβικά παραπανω
SaFiS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Αν έχουν το ίδιο πρόθεμα είσαι ΟΚ. Έχω 2 βέσπες (με ταχύτητες) στις οποίες έχω αλλάξει τα κάρτερ αλλά παραμένει το ίδιο πρόθεμα. Δεν είχα κανένα θέμα στο ΚΤΕΟ απλά στις παρατηρήσεις σημείωσαν ότι αλλάχτηκε κινητήρας με ίδιο κωδικό...
jgeorgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Γνωρίζεις κόστος Οποτε ανα ξεκινάνε με το ιδιο προθεμα δεν χρειάζεται να κανω κατι αν καταλαβα καλα Απο θεμα κυβικών με καλήπτει με αυτα που μου λες γτ εμενα στην άδεια γράφει 110 του το 20% μου δίνει ππεριθώριο μεχρι 22 κυβικά παραπανω Εξαρτάται , αν δεν μπορεί να περάσει ο κινητήρας σου θα πρέπει να σου βάλουν άλλο κινητήρα που να μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ. Να ξέρεις ότι είσαι εντός παράνομης ζώνης , οπότε μάλλον θα σου στοιχίσει ακριβά.
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, SaFiS είπε Αν έχουν το ίδιο πρόθεμα είσαι ΟΚ. Έχω 2 βέσπες (με ταχύτητες) στις οποίες έχω αλλάξει τα κάρτερ αλλά παραμένει το ίδιο πρόθεμα. Δεν είχα κανένα θέμα στο ΚΤΕΟ απλά στις παρατηρήσεις σημείωσαν ότι αλλάχτηκε κινητήρας με ίδιο κωδικό... Σε ευχαριστώ φιλε μου θα το κοιτάξω αν εχουν το ίδιο προθεμα Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Εξαρτάται , αν δεν μπορεί να περάσει ο κινητήρας σου θα πρέπει να σου βάλουν άλλο κινητήρα που να μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ. Να ξέρεις ότι είσαι εντός παράνομης ζώνης , οπότε μάλλον θα σου στοιχίσει ακριβά. Εχω την υπευθύνη δηλώσει απο τον ιδωτή που πηρα το μοτερ αυτο δεν μετράει καπου
jgeorgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Σε ευχαριστώ φιλε μου θα το κοιτάξω αν εχουν το ίδιο προθεμα Εχω την υπευθύνη δηλώσει απο τον ιδωτή που πηρα το μοτερ αυτο δεν μετράει καπου Δεν το ξέρω , καταρχάς πρέπει να έχεις άδεια σχετικού μηχανολόγου για να κάνεις την αλλαγή. Δεν δέχεται το κράτος ότι το έκανες μόνος σου γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο για εσένα και για τους άλλους που κυκλοφορούν στους δρόμους. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από jgeorgiou
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Δεν το ξέρω , καταρχάς πρέπει να έχεις άδεια σχετικού μηχανολόγου για να κάνεις την αλλαγή. Δεν δέχεται το κράτος ότι το έκανες μόνος σου γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο για εσένα και για τους άλλους που κυκλοφορούν στους δρόμους. Οποτε μπορεις να μου πεις τι χαρτια χρειάζομαι
G.bar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Τιμολόγιο αγοράς. Χαρτι μελέτης απο μηχανολόγο. Υπευθυνη δήλωση απο μηχανολόγο. Χαρτί απο το συνεργείο που έκανε την τοποθέτηση. Αντίγραφο της άδειας του συνεργείου. Η υπευθυνη δήλωση δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Έπρεπε να τα είχες κάνει σωστά απο την αρχή, τώρα είναι και χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία. Μοτέρ lifan 110 νομιμα σε 50αρι παπί δεν παίζει ούτε με σφαιρες, οπότε ή σε δουλεύουν ή σε δουλευουν. Αλλιώς ρώτα τον τύπο που στο είπε να σου πεί πως το έκανε (νόμιμα όχι με θείο στο υπουργείο).
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, G.bar είπε Τιμολόγιο αγοράς. Χαρτι μελέτης απο μηχανολόγο. Υπευθυνη δήλωση απο μηχανολόγο. Χαρτί απο το συνεργείο που έκανε την τοποθέτηση. Αντίγραφο της άδειας του συνεργείου. Η υπευθυνη δήλωση δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Έπρεπε να τα είχες κάνει σωστά απο την αρχή, τώρα είναι και χρονοβόρα και πολυέξοδη διαδικασία. Μοτέρ lifan 110 νομιμα σε 50αρι παπί δεν παίζει ούτε με σφαιρες, οπότε ή σε δουλεύουν ή σε δουλευουν. Αλλιώς ρώτα τον τύπο που στο είπε να σου πεί πως το έκανε (νόμιμα όχι με θείο στο υπουργείο). Να σε καλα φιλε 1
MTX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 ρε φιλε ήμαρτον Έλληνας η Σουηδός είσαι ? , βάλε το παλιό σου μοτέρ πάνω αφού λες ότι το κανεις και μονος σου τραβα περνα το με το παλιό μοτέρ και ξανάβαλε το καινούργιο πάνω , μονο πρόσεχε μην εμπλακείς σε κανένα ατύχημα εκεί θα έχεις πρόβλημα με τις ασφαλιστικές , στο δρόμο το θεωρώ απίθανο να σε σταματήσουνε και να σου ψάξουνε αριθμούς πλαισίου και τέτοια αν δεν προκαλείς
ALMPANIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, MTX είπε ρε φιλε ήμαρτον Έλληνας η Σουηδός είσαι ? , βάλε το παλιό σου μοτέρ πάνω αφού λες ότι το κανεις και μονος σου τραβα περνα το με το παλιό μοτέρ και ξανάβαλε το καινούργιο πάνω , μονο πρόσεχε μην εμπλακείς σε κανένα ατύχημα εκεί θα έχεις πρόβλημα με τις ασφαλιστικές , στο δρόμο το θεωρώ απίθανο να σε σταματήσουνε και να σου ψάξουνε αριθμούς πλαισίου και τέτοια αν δεν προκαλείς Το παλιο μοτερ φιλε ειναι σε κομμάτια εχει ραγηση το κάρτερ οποτε δεν γίνεται να μπει πανω στο παπι
MTX Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Το παλιο μοτερ φιλε ειναι σε κομμάτια εχει ραγηση το κάρτερ οποτε δεν γίνεται να μπει πανω στο παπι τι να σου πω φιλαράκι πρόσεχε , τις περισσότερες φορες η φθηνή λύση είναι πιο ακριβή στο τέλος , μπορεί όλα αυτά να σου κοστίσουνε περισσότερο από το να πας σε μεταχειρισμένο μηχανάκι άλλο στα κυβικά που θέλεις , αστο καλύτερα μην κανεις μαϊμουδιές ξεχνα αυτό που είπα πιο πάνω , μια φορα γίνετε η στραβή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα