Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα,

Αλλαξα μοτερ στο παπι και τωρα που ηρθε η ωρα να περασω κτεο πρεπει να τα δηλωσω τι χαρτια χρειάζονται για να δηλωθεί αμα πάω στο κτεο ετσι θα εχω θεμα εχω μια υπευθύνη δηλώσει απο αυτον που πηρα το μοτερ με καλυπτει αυτο 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Καλησπερα στην ομαδα,

Αλλαξα μοτερ στο παπι και τωρα που ηρθε η ωρα να περασω κτεο πρεπει να τα δηλωσω τι χαρτια χρειάζονται για να δηλωθεί αμα πάω στο κτεο ετσι θα εχω θεμα εχω μια υπευθύνη δηλώσει απο αυτον που πηρα το μοτερ με καλυπτει αυτο 

Αρχικά το τιμολόγιο αγοράς, μετά θες 2 χαρτιά που τα παίρνεις  απο μηχανολόγο (Θα σου πει εκείνος), χαρτί απο τον μηχανικό που στο έβαλε, αντίγραφο της άδειας του συνεργείου. Φυσικά το μοτερ πρεπει να είναι ίδιο με αυτο που είχε πριν.

Δημοσ.

Το μοτερ το πηρα απο ιδιώτη και ειναι 15 κυβικα παραπάνω το εβαλα μονος μου στο παπι ξερεις τι κανω σε αυτη την περιπτωση στο κτεο θα με κόψουν αν πάω ετσι

Το μηχανακι ηταν kaze r 110 κυβικα και εγω το εβαλα μοτερ απο kawasaki joy 125 λες να εχω προβλημα με την δήλωση

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Το μοτερ το πηρα απο ιδιώτη και ειναι 15 κυβικα παραπάνω το εβαλα μονος μου στο παπι ξερεις τι κανω σε αυτη την περιπτωση στο κτεο θα με κόψουν αν πάω ετσι

Το μηχανακι ηταν kaze r 110 κυβικα και εγω το εβαλα μοτερ απο kawasaki joy 125 λες να εχω προβλημα με την δήλωση

Δεν περνάς κτεο με τίποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν περνάς κτεο με τίποτα

Τι πρεπει να κανω για να ππεράσω αμα το πάω σε ιδιωτικό κτεο λες να μου το περασουν

Επεξ/σία από ALMPANIS
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Με τίποτα λέμε

Εχεις να μου ππροτείνει κατι ωστε να το περασω κτεο αφου το εχω αγοράσει το μοτερ γτ να μην μπορω να το δηλωσο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tyf είπε

γιατι ειναι αλλο μοτερ απο αυτο που φοραγε το μηχανακι. αλλα κυβικα και αλλος τυπος.

Στα c50 που βαζουν lifan 110 και τα δηλώνουν πως γίνεται

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Στα c50 που βαζουν lifan 110 και τα δηλώνουν πως γίνεται

Τα μοτοποδηλατα  (μεχρι 49cc) νομιζω οτι δεν περνανε ΚΤΕΟ.

Απλα κανουν ανανεωση αδειας στην τροχαια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βαλε το παλιό πανω για λίγο.και μετά το αλλάζεις πάλι.

Το παλιο μοτερ ειναι λημενο σε κομματια οποτε δεν μπίσω να το κανω αυτο δεν γίνεται καπως να το δηλωσο

2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τα μοτοποδηλατα  (μεχρι 49cc) νομιζω οτι δεν περνανε ΚΤΕΟ.

Απλα κανουν ανανεωση αδειας στην τροχαια.

Τα c50 δεν παιρνανε κτεο κανονικα εναν γνωστο μου τον σταμάτησε η αστυνομία και τον έγραψε για υπερκυβισμο για είχε μοτερ lifan πανω και την επόμενη μερα πήγε και το δήλωσε και πέρασε κτεο το μηχανακι και στην άδεια τωρα γράφει 110 αντι για 50 που ηταν πριν

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Εχεις να μου ππροτείνει κατι ωστε να το περασω κτεο αφου το εχω αγοράσει το μοτερ γτ να μην μπορω να το δηλωσο

Πηγρνε σε ενα μαγαζι συνεργείο και πες τους να σου κοψουν ενα τιμολόγιο, πληρωσε το φπα και εισαι κύριος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε

Το παλιο μοτερ ειναι λημενο σε κομματια οποτε δεν μπίσω να το κανω αυτο δεν γίνεται καπως να το δηλωσο

Τα c50 δεν παιρνανε κτεο κανονικα εναν γνωστο μου τον σταμάτησε η αστυνομία και τον έγραψε για υπερκυβισμο για είχε μοτερ lifan πανω και την επόμενη μερα πήγε και το δήλωσε και πέρασε κτεο το μηχανακι και στην άδεια τωρα γράφει 110 αντι για 50 που ηταν πριν

Ειναι μεγαλη διαδικασια ..

Η μια αδεια ειναι απο τροχαια και η αλλη απο υπουργειο.. Μπλεξιμο τρελο..

Ποσο στραβωμενος ηταν ο τσοςμπα που τον εγραψε...???

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πηγρνε σε ενα μαγαζι συνεργείο και πες τους να σου κοψουν ενα τιμολόγιο, πληρωσε το φπα και εισαι κύριος

Μου εξηγεις λιγο τι χαρτί πρεπει να μου κόψει το συνεργείο ώστε να μπορω να το δηλωσο

7 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Ειναι μεγαλη διαδικασια ..

Η μια αδεια ειναι απο τροχαια και η αλλη απο υπουργειο.. Μπλεξιμο τρελο..

Ποσο στραβωμενος ηταν ο τσοςμπα που τον εγραψε...??

τον έγραψε για καθρεπτες για μαυρισμα στα φαναρια και για θόρυβο ειχαν καιρό να έρθουν στην περιοχή γτ ειμαι 50 χλμ μακριά απο πόλη και δεν έχουμε τροχαία και οταν έρχεται και σταματήσει κάποιον τον γράφουν για τα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...