Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κάποιος,κατα πόσο μπορώ να πάρω μετεγγραφή απο Κρήτη-Αθήνα με 5 μόρια..απο Κρήτη υπάρχει αντιστοιχία μόνο για Αθήνα..όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει,Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ηλεκτρολόγους Παδά

19 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε

Τι σχολή; Ποια πανεπιστήμια;

Ηλεκτρολόγους από ελμεπα για παδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα σε πάρουν αν μιλάμε για Παδα.Ισως να έχει και κενές θέσεις όπου δεν συμπληρώνονται συνεπώς.μπορει να παίρνει και φοιτητές με 0 μόρια.Ψαξε λίγο τις περσινές μετεγγραφές να δεις ο τελευταίος με πόσα μόρια μπήκε.Τωρα για ΕΜΠ είναι μάλλον σίγουρο ότι δεν θα σε πάρουν με 5 μορια,συνήθως χρειάζεσαι από 7 και πάνω.

Επεξ/σία από AgnwstosY
Δημοσ.
13 ώρες πριν, AgnwstosY είπε

Λογικά θα σε πάρουν αν μιλάμε για Παδα.Ισως να έχει και κενές θέσεις όπου δεν συμπληρώνονται συνεπώς.μπορει να παίρνει και φοιτητές με 0 μόρια.Ψαξε λίγο τις περσινές μετεγγραφές να δεις ο τελευταίος με πόσα μόρια μπήκε.Τωρα για ΕΜΠ είναι μάλλον σίγουρο ότι δεν θα σε πάρουν με 5 μορια,συνήθως χρειάζεσαι από 7 και πάνω.

Δεν υπήρχε αντιστοιχία πέρςι με το τμήμα των ηλεκτρολόγων αλλα παρόλα αυτα,σε αλλά τμήματα όντως ειχαν πάρει μετεγγραφή και φοιτητές με 0 μόρια,ελπίζω να την πάρω,ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phk_18 είπε

Δεν υπήρχε αντιστοιχία πέρςι με το τμήμα των ηλεκτρολόγων αλλα παρόλα αυτα,σε αλλά τμήματα όντως ειχαν πάρει μετεγγραφή και φοιτητές με 0 μόρια,ελπίζω να την πάρω,ευχαριστώ!

Πέρυσι το τμήμα της Κρήτης ήταν τει.Φετος που έγινε αεί λογικά θα υπάρχει αντιστοιχία.Ημμυ δεν λέγεται και το τμήμα σου?Πάντως αν υπάρχει αντιστοιχία νομίζω με 5 μορια θα σε πάρουν σίγουρα.

Επεξ/σία από AgnwstosY
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AgnwstosY είπε

Πέρυσι το τμήμα της Κρήτης ήταν τει.Φετος που έγινε αεί λογικά θα υπάρχει αντιστοιχία.Ημμυ δεν λέγεται και το τμήμα σου?Πάντως αν υπάρχει αντιστοιχία νομίζω με 5 μορια θα σε πάρουν σίγουρα.

Ναι φέτος υπάρχει αντιστοιχία..θα δείξει,ευχαριστώ!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, phk_18 είπε

Ναι φέτος υπάρχει αντιστοιχία..θα δείξει,ευχαριστώ!

Καλησπέρα, με τέσσερα μόρια στο βιολογικό του ΕΚΠΑ;

Είναι πιθανό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Biology_UoP είπε

Καλησπέρα, με τέσσερα μόρια στο βιολογικό του ΕΚΠΑ;

Είναι πιθανό;

Δύσκολα θα έλεγα τουλάχιστον 5 γιατί ειδικά το βιολογικό της Αθήνας έχει πολύ μεγάλη ζήτηση.Ωστοσο πιθανότητες υπάρχουν.Κοιταξε τις περσινές μετεγγραφες να δεις με πόσα μπήκε ο τελευταίος.Απο το όνομα καταλαβαίνω περνάς Πάτρα όπως και εγώ αλλά σε άλλο τμήμα.Παντως το βιολογικό Πάτρας ακούγεται πως είναι ανώτερο από του ΕΚΠΑ αλλά και εγώ ως Αθηναίος θα κοιτούσα για Αθήνα ασυζητητί.

Επεξ/σία από AgnwstosY
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AgnwstosY είπε

Δύσκολα θα έλεγα τουλάχιστον 5 γιατί ειδικά το βιολογικό της Αθήνας έχει πολύ μεγάλη ζήτηση.Ωστοσο πιθανότητες υπάρχουν.Κοιταξε τις περσινές μετεγγραφες να δεις με πόσα μπήκε ο τελευταίος.Απο το όνομα καταλαβαίνω περνάς Πάτρα όπως και εγώ αλλά σε άλλο τμήμα.Παντως το βιολογικό Πάτρας ακούγεται πως είναι ανώτερο από του ΕΚΠΑ αλλά και εγώ ως Αθηναίος θα κοιτούσα για Αθήνα ασυζητητί.

Με τέσσερα μπήκε και ο τελευταίος πέρσι. 

Απλά το ερώτημα είναι, πέρασαν και άλλοι με τέσσερα; Ή απλά εκείνος ήταν ο ένας που πέρασε με τέσσερα; Κρίνοντας πάντως απο τον βαθμό πανελληνίων του, πρέπει να ήταν και άλλοι και μάλιστα αρκετοί, διότι είχε 21 ή 22 μόρια διαφορά απο την βάση εισαγωγής του εκάστοτε βιολογικού.

Εγώ απέχω περισσότερα.

Σε ποιό τμήμα πέρασες, αν επιτρέπεται;

Επεξ/σία από Biology_UoP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Biology_UoP είπε

Με τέσσερα μπήκε και ο τελευταίος πέρσι. 

Απλά το ερώτημα είναι, πέρασαν και άλλοι με τέσσερα; Ή απλά εκείνος ήταν ο ένας που πέρασε με τέσσερα; Κρίνοντας πάντως απο τον βαθμό πανελληνίων του, πρέπει να ήταν και άλλοι και μάλιστα αρκετοί, διότι είχε 21 ή 22 μόρια διαφορά απο την βάση εισαγωγής του εκάστοτε βιολογικού.

Εγώ απέχω περισσότερα.

Σε ποιό τμήμα πέρασες, αν επιτρέπεται;

Αν μπήκαν με 4 τότε ναι υπάρχουν ελπίδες.Ομως 22 μόρια δεν είναι και τοσο σημαντική διαφορά οπότε παίζει να είναι και ο τελευταίος δεδομένης της μικρής διαφοράς(αν έμπαιναν και άλλοι με 4 οι διφορα μορίων θα ήταν μεγαλύτερη φαντάζομαι αφού 4 μόρια είναι πολύ συνηθισμένο να έχει κάποιος).Εγω ιατρική Πατρών πέρασα αλλά μάλλον είτε θα ξαναδώσω για ιατρική Αθήνας είτε θα κάνω 10% για φαρμακευτική/βιολογικό.

Επεξ/σία από AgnwstosY
Δημοσ.

Αν με ρώταγες πάντως, δεν θεωρώ οτι αξίζει να ξαναδώσεις μόνο και μόνο για να έρθεις Αθήνα, ενώ είσαι ήδη στην Πάτρα και ειδικά για Ιατρική.

Βέβαια, εκτός αν δεν σου αρέσει η Ιατρική και γι' αυτό σκέφτεσαι το 10%.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Biology_UoP είπε

Αν με ρώταγες πάντως, δεν θεωρώ οτι αξίζει να ξαναδώσεις μόνο και μόνο για να έρθεις Αθήνα, ενώ είσαι ήδη στην Πάτρα και ειδικά για Ιατρική.

Βέβαια, εκτός αν δεν σου αρέσει η Ιατρική και γι' αυτό σκέφτεσαι το 10%.

Σκέφτομαι για ιατρική Αθηνών γιατί αφενως είναι στην πόλη μου με ότι αυτό συνεπάγεται αφετέρου δυστυχώς δεν ισχύει η ίδια κατάσταση με τα βιολογικά.Δηλαδη η ιατρική Πάτρας είναι σαφώς κατώτερη ποιοτικά  από την αντίστοιχη στην Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AgnwstosY είπε

Σκέφτομαι για ιατρική Αθηνών γιατί αφενως είναι στην πόλη μου με ότι αυτό συνεπάγεται αφετέρου δυστυχώς δεν ισχύει η ίδια κατάσταση με τα βιολογικά.Δηλαδη η ιατρική Πάτρας είναι σαφώς κατώτερη ποιοτικά  από την αντίστοιχη στην Αθήνα.

Ότι θεωρείς εσύ καλύτερο, αλλά να ξέρεις οτι το πτυχίο είναι ίδιο, συν το γεγονός ότι όπου και να πας άμα έχεις την όρεξη και το μεράκι θα κάνεις την πορεία σου.

Είναι θέμα της δουλειάς σου.

Δεν θεωρώ ότι αξίζει να κάθεσαι να ψάχνεις ποιά ιατρική είναι καλύτερη, εφόσον έχεις ήδη περάσει σε μία.

Επεξ/σία από Biology_UoP
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Biology_UoP είπε

Ότι θεωρείς εσύ καλύτερο, αλλά να ξέρεις οτι το πτυχίο είναι ίδιο, συν το γεγονός ότι όπου και να πας άμα έχεις την όρεξη και το μεράκι θα κάνεις την πορεία σου.

Είναι θέμα της δουλείας σου.

Δεν θεωρώ ότι αξίζει να κάθεσαι να ψάχνεις ποία ιατρική είναι καλύτερη, εφόσον έχεις ήδη περάσει σε μία.δε

Δεν ξέρω θα δω τι θα κάνω και εγώ ψάχνομαι σε αυτή τη φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...