leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ρε φίλε το σχόλιο δεν ήταν φυλετικό προφανώς, όπως εσύ δεν ανέφερες όνομα δεν ανέφερα ούτε εγώ... Αλλά έχει καταντήσει κουραστικό συνέχεια να γράφετε για την Xiaomi και πόσο καλά κινητά φτιάχνει και και και... Ένα κινητό δεν είναι μόνο specs σε μία κόλλα χαρτί εξού και υπάρχουν τηλέφωνα που κοστίζουν 1000+. Και εγώ δεν μίλησα για κορυφαία οθόνη αλλά για 1080p οθόνη. Και μεγαλύτερη μάλιστα. Και μην αμφισβητείς την Xiaomi κάνεις τραγικό λάθος. Εντωμεταξύ επειδή μόλις είδα και τι επεξεργαστή φοράει. MTK. Σοβαρά τώρα κάνουμε αυτήν την συζήτηση? Και ο φίλος ποιο πάνω απλά έκανε ερώτηση? Εγώ φταίω που η Xiaomi είναι η ποιο τίμια εταιρία στον χώρο στο θέμα κόστους προς απόδοση? Αυτή ξέρουμε όλοι αυτήν παραθέτουμε. Αλλιώς θα έλεγα για το α70 που έχει τον 660. Αλλά έχει 300+ ευρώ. Άτοπο να το παράθετα. Το Xiaomi Πάντως έχει και 4gb ram και 1080p Οθόνη 6.3 ;ίντσες και snapdragon 660 και απίστευτη κάμερα (με Gcam να δεις τι τραβάει) και native 48mp φωτογραφίες και και και... Έλεος... Αυτό το πράμα του άρθρου (ναι περί πράγματος πρόκειται) δεν θα το κατηγορούσα αν κόστιζε τα ΜΙΣΑ χρήματα... και όταν λέω τα μισά το εννοώ. 60-70 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΞ όχι παραπάνω. Αφού το παρακάτω κοστίζει 95 και φοράει snapdragon 632 με 4000 μπαταρία μεγαλύτερη οθόνη και μνήμη. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_7-9498.php https://www.skroutz.gr/s/18085558/Xiaomi-Redmi-7-16GB.html Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis 2
Amstrad6128 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Redmi Note 7 ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτο και εχει 10 ευρω παραπανω Βασικα σε αυτη την κατηγορια οι υπολοιποι δεν υπαρχουν. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Amstrad6128 1 2
leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Amstrad6128 είπε Το Redmi Note 7 ειναι ετη φωτος μπροστα απο αυτο και εχει 10 ευρω παραπανω Βασικα σε αυτη την κατηγορια οι υπολοιποι δεν υπαρχουν. Εγώ θα έλεγα και ας με πουν υπερβολικό ότι σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες η xiaomi έχει και ένα κινητό που τους σβήνει όλους από τον χάρτη. Για πόσο δεν ξέρω και αν θα κρατήσει αυτή την πολιτική. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό ισχύει. 2 1
KostasKri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Και εγώ δεν μίλησα για κορυφαία οθόνη αλλά για 1080p οθόνη. Και μεγαλύτερη μάλιστα. Και μην αμφισβητείς την Xiaomi κάνεις τραγικό λάθος. Εντωμεταξύ επειδή μόλις είδα και τι επεξεργαστή φοράει. MTK. Σοβαρά τώρα κάνουμε αυτήν την συζήτηση? Και ο φίλος ποιο πάνω απλά έκανε ερώτηση? Εγώ φταίω που η Xiaomi είναι η ποιο τίμια εταιρία στον χώρο στο θέμα κόστους προς απόδοση? Αυτή ξέρουμε όλοι αυτήν παραθέτουμε. Αλλιώς θα έλεγα για το α70 που έχει τον 660. Αλλά έχει 300+ ευρώ. Άτοπο να το παράθετα. Το Xiaomi Πάντως έχει και 4gb ram και 1080p Οθόνη 6.3 ;ίντσες και snapdragon 660 και απίστευτη κάμερα (με Gcam να δεις τι τραβάει) και native 48mp φωτογραφίες και και και... Έλεος... Αυτό το πράμα του άρθρου (ναι περί πράγματος πρόκειται) δεν θα το κατηγορούσα αν κόστιζε τα ΜΙΣΑ χρήματα... και όταν λέω τα μισά το εννοώ. 60-70 ευρώ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΑΞ όχι παραπάνω. Αφού το παρακάτω κοστίζει 95. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_7-9498.php https://www.skroutz.gr/s/18085558/Xiaomi-Redmi-7-16GB.html Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο. Με πρόφαση αυτό εξέφρασα γενικά τον εκνευρισμό μου. Το ότι η Xiaomi πουλάει σε τιμή κόστους μπορεί εσένα να σε συμφέρει, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα υγείες για μία εταιρία. Δες παρακάτω https://www.forbes.com/sites/ywang/2018/05/02/can-chinas-xiaomi-become-an-100b-smartphone-maker/#4c704c710823 Δεν μπορείς εσύ και ο κάθε εσύ να μπαίνεις και να λες πάρε Xiaomi λαέ.. Όπως ανέφερε και ένα παιδί παραπάνω, σε πολλές χώρες δεν πιάνουν οπότε είναι deal breaker αυτό. Η απάντηση δεν είναι Xiaomi σε κάθε ερώτηση. Άμα εσύ θες να αγοράζεις, κανένα πρόβλημα, η εταιρία θα τα πάρει αλλιώς άλλωστε (είχα διαβάσει για ads στις ρυθμίσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι). Απλά μη προσπαθείτε να την βγάλετε Αγία και ότι είναι μονόδρομος γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση Για να μην αναφέρω και την One+ που είχε ξεκινήσει το cheap flagship killer και τώρα έχει φτάσει να κοστίζει όσο ένα flagship Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από KostasKri 2
leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο. Με πρόφαση αυτό εξέφρασα γενικά τον εκνευρισμό μου. Το ότι η Xiaomi πουλάει σε τιμή κόστους μπορεί εσένα να σε συμφέρει, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα υγείες για μία εταιρία. Δες παρακάτω https://www.forbes.com/sites/ywang/2018/05/02/can-chinas-xiaomi-become-an-100b-smartphone-maker/#4c704c710823 Δεν μπορείς εσύ και ο κάθε εσύ να μπαίνεις και να λες πάρε Xiaomi λαέ.. Όπως ανέφερε και ένα παιδί παραπάνω, σε πολλές χώρες δεν πιάνουν οπότε είναι deal breaker αυτό. Η απάντηση δεν είναι Xiaomi σε κάθε ερώτηση. Άμα εσύ θες να αγοράζεις, κανένα πρόβλημα, η εταιρία θα τα πάρει αλλιώς άλλωστε (είχα διαβάσει για ads στις ρυθμίσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι). Απλά μη προσπαθείτε να την βγάλετε Αγία και ότι είναι μονόδρομος γιατί δεν είναι σε καμία περίπτωση Δίχως να διαβάσω το άρθρο (θα το κάνω αργότερα) θα σου απαντήσω το εξής. Τι με νοιάζει εμένα αν είναι υγιές για την εταιρία. Επίσης είμαι Ελλάδα ήμουν καλοκαίρι Σκωτία και Αμερική και είχα παντού τούμπανο σήμα. Έχω το Mi9. Που ακριβώς δεν έχει σήμα? Και ναι. Όσο υπάρχει η Xiaomi και όσο κρατάει αυτή την πολιτική τιμών και ποιότητας είναι (δυστυχώς η ευτυχώς αν και το δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ το γιατί αλλά σέβομαι τις απόψεις των άλλων) ΚΑΙ μονόδρομος είναι και ΑΓΙΑ εταιρία είναι που προσφέρει συσκευές στον κοσμάκι στα μισά χρήματα (κόστος προς απόδοση). Και τέλος ναι μπορώ αφού έχουμε δημοκρατία (:D) και πρόκειται για ένα φόρουμ δημόσιο που περνάμε την ώρα μας προσφέρουμε την βοήθεια που μπορεί ο καθένας απαντώντας σε απορίες των άλλων και γενικά περνάμε καλά. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από leonproniknidis 3 1
KostasKri Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, leonproniknidis είπε Δίχως να διαβάσω το άρθρο (θα το κάνω αργότερα) θα σου απαντήσω το εξής. Τι με νοιάζει εμένα αν είναι υγιές για την εταιρία. Επίσης είμαι Ελλάδα ήμουν καλοκαίρι Σκωτία και Αμερική και είχα παντού τούμπανο σήμα. Έχω το Mi9. Που ακριβώς δεν έχει σήμα? Και ναι. Όσο υπάρχει η Xiaomi και όσο κρατάει αυτή την πολιτική τιμών και ποιότητας είναι (δυστυχώς η ευτυχώς αν και το δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ το γιατί αλλά σέβομαι τις απόψεις των άλλων) ΚΑΙ μονόδρομος είναι και ΑΓΙΑ εταιρία είναι που προσφέρει συσκευές στον κοσμάκι στα μισά χρήματα (κόστος προς απόδοση). Όταν μιλάς για κόστος προς απόδοση ίσως ναι, δεν ξέρω δεν έχω δουλέψει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό δεν κάνει τα υπόλοιπα κινητά παλιατζούρες όμως. Νομίζω μπορείς να καταλάβεις καλά ότι υπάρχει πάντα ένα ταβάνι όταν αγοράζεις κάτι που από κει και πέρα, κάθε τι που προσθέτεις είναι αναλογικά πολύ ακριβό με αποτέλεσμα αυτά τα 10 καλούδια που έχουν τα flagships να τα χρυσοπληρώνεις. Έτσι λειτουργεί η αγορά, το ίδιο συμβαίνει και με αμάξια και με τα πάντα. Ναι έχει το τηλέφωνο κόστος 400 ευρά τα υλικά μόνο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κάθονται και ψάχνουν και βρίσκουν πως να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη και να μην κουβαλάς απλώς ένα τηλέφωνο στην τσέπη σου. Έχει η Samsung τα Note για μια συγκεκριμένη δουλειά έχουν κάτσει έχουν φτιάξει κάτι άλλο με το spen με με με (τώρα μας τα χάλασαν και δεν έβαλαν τίποτα χρήσιμο παρά μόνο χαζομάρες να κουνάς σαν ραβδί το στυλό). Έχει κορυφαίες οθόνες επίσης δεν την πιάνει καμία Xiaomi. Η Apple επίσης άλλη κατηγορία με αυτά που προσφέρει. Επίσης όσα MP και να βάλεις στην κάμερα, τα τηλέφωνα αυτά δεν θα τα πιάσεις ποτέ γιατί έχουν καταλάβει ότι πλέον ότι βελτιώνεις, το βελτιώνεις με software. Έχουμε φύγει πλέον από τον πόλεμο των specs, πλέον και περσινό flagship και προπέρσινο να πάρεις, θα είναι μια χαρά τηλέφωνο χωρίς αμφιβολία. Τα κερασάκια τα γύρω γύρω κάνουν την διαφορά. 1
leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KostasKri είπε Όταν μιλάς για κόστος προς απόδοση ίσως ναι, δεν ξέρω δεν έχω δουλέψει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό δεν κάνει τα υπόλοιπα κινητά παλιατζούρες όμως. Νομίζω μπορείς να καταλάβεις καλά ότι υπάρχει πάντα ένα ταβάνι όταν αγοράζεις κάτι που από κει και πέρα, κάθε τι που προσθέτεις είναι αναλογικά πολύ ακριβό με αποτέλεσμα αυτά τα 10 καλούδια που έχουν τα flagships να τα χρυσοπληρώνεις. Έτσι λειτουργεί η αγορά, το ίδιο συμβαίνει και με αμάξια και με τα πάντα. Ναι έχει το τηλέφωνο κόστος 400 ευρά τα υλικά μόνο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κάθονται και ψάχνουν και βρίσκουν πως να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη και να μην κουβαλάς απλώς ένα τηλέφωνο στην τσέπη σου. Έχει η Samsung τα Note για μια συγκεκριμένη δουλειά έχουν κάτσει έχουν φτιάξει κάτι άλλο με το spen με με με (τώρα μας τα χάλασαν και δεν έβαλαν τίποτα χρήσιμο παρά μόνο χαζομάρες να κουνάς σαν ραβδί το στυλό). Έχει κορυφαίες οθόνες επίσης δεν την πιάνει καμία Xiaomi. Η Apple επίσης άλλη κατηγορία με αυτά που προσφέρει. Επίσης όσα MP και να βάλεις στην κάμερα, τα τηλέφωνα αυτά δεν θα τα πιάσεις ποτέ γιατί έχουν καταλάβει ότι πλέον ότι βελτιώνεις, το βελτιώνεις με software. Έχουμε φύγει πλέον από τον πόλεμο των specs, πλέον και περσινό flagship και προπέρσινο να πάρεις, θα είναι μια χαρά τηλέφωνο χωρίς αμφιβολία. Τα κερασάκια τα γύρω γύρω κάνουν την διαφορά. Φυσικά και δεν τα κάνει παλιατζούρες !!!!!!!! Αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα? Τα κάνει ΚΑΚΕΣ αγορές λόγο υψηλού κόστους προς απόδοση. Προς Θεού ποιος είμαι εγώ που θα κρίνει μια εταιρία σαν την Motorola!!! Για την δεύτερη παράγραφο έχεις ένα παράδειγμα να μου πεις? Ας πούμε για το Galaxy S10 Plus Που είναι στα διπλάσια χρήματα από το Mi9 (και λέω αυτά τα 2 γιατί το έχω εγώ και ένας φίλος.)? Πες μου γιατί κοστίζει τόσο. Πες μου ένα καλούδι που δεν έχει το mi9. Η που έχει και είναι χειρότερο. Πάμε. Τρίτη και τέταρτη παράγραφο συμβαδίζουν με την δεύτερη. Περιμένω τα κερασάκια και τα καλούδια. Να σου αποδείξω ότι έχεις λάθος! 1 1
fragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Με μειοδοτικό διαγωνισμό χαμηλού IQ έγινε η πρόσληψη του Product Manager της Motorola;
Amstrad6128 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε Εγώ θα έλεγα και ας με πουν υπερβολικό ότι σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες η xiaomi έχει και ένα κινητό που τους σβήνει όλους από τον χάρτη. Για πόσο δεν ξέρω και αν θα κρατήσει αυτή την πολιτική. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτό ισχύει. Δεν ειναι οτι ερωτευθηκαμε την τεχνολογια των Κινεζων απλα εκαναν τα Smartphone προσιτα στο κοσμο. Καποτε πεταγες 400αρες και επαιρνες Samsung η Lg μπακατελες που δεν αξιζαν ουτε τα μισα λεφτα , σημερα βλεπουν την σκονη των Κινεζων οι Κορεατες στην φτηνη κατηγορια. Κοινως παιιζουν χωρις αντιπαλο οι Κινεζοι 2 1
Phoenix4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, leonproniknidis είπε Αλλιώς θα έλεγα για το α70 που έχει τον 660. Αλλά έχει 300+ ευρώ. Το A70 έχει τον 675 όχι 660.
leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Phoenix4 είπε Το A70 έχει τον 675 όχι 660. my bad... κάποιο της σειράς Α έχει τον 660 πάντως
d4mage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, KostasKri είπε Όταν μιλάς για κόστος προς απόδοση ίσως ναι, δεν ξέρω δεν έχω δουλέψει δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αυτό δεν κάνει τα υπόλοιπα κινητά παλιατζούρες όμως. Ρε συ χαλάρωσε λίγο, συζήτηση κάνουμε και μόνος σου συγκρίνεις καταστάσεις ενώ απλά σχολιάσαμε το Ε6 Plus. Επειδή λοιπόν πρόκειται για μια συσκευή κατά πολύ κατώτερη από πολλές άλλες στο μπάτζετ, αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, υπάρχουν πολλές άλλες συσκευές εκτός των Xiaomi που είναι μακράν καλύτερες σε γενικό σύνολο. Εδώ όμως μιλάμε για μια συσκευή που στο σύνολό της είναι μπάζο, πες μου τι καλό έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου. Κι εγώ είχα Redmi Note 4/5 και S9 όπου τώρα κατέληξα σε ένα A7 το οποίο για το μπάτζετ που είχα ήταν ότι καλύτερο σε οθόνη, το επέλεξα για την οθόνη του και μόνο σε αντίθεση με ένα Xiaomi που σε όλα τα άλλα ήταν πολύ καλύτερο, παρόλο αυτά υπήρχε ένα θετικό χαρακτηριστικό (για μένα) που δεν το είχε ένα Xiaomi με βάση τα τότε κριτήρια! Σε αυτό το τηλέφωνο όμως και εννοώ το E6 Plus δεν υπάρχει κάτι θετικό πως να το κάνουμε δηλαδή; Μακάρι να έβγαζε κάτι σωστό σε αυτά τα χρήματα ή λίγο ακριβότερο και να λέγαμε "τίμια επιλογή ανταγωνισμού" για κάποιον που κοιτάζει νέα συσκευή με κάποιο θετικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να το βρει σε αυτό το τηλέφωνο... δεν υπάρχει όμως. 1
notisgreek98 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Για ποιο λόγο κάνετε ποστ τετοια κινητά ήθελα να μάθω κύριοι διαχειριστές. Βγαίνουν τόσα πολύ καλύτερα και ούτε λόγος για εκείνα. Μιλάμε για κινητά που δεν θα άξιζαν ούτε αν είχαμε 2017 σε αυτήν την τιμή και πιστεύω δεν είναι υποκειμενική αυτή η άποψη.
KostasKri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, d4mage είπε Ρε συ χαλάρωσε λίγο, συζήτηση κάνουμε και μόνος σου συγκρίνεις καταστάσεις ενώ απλά σχολιάσαμε το Ε6 Plus. Επειδή λοιπόν πρόκειται για μια συσκευή κατά πολύ κατώτερη από πολλές άλλες στο μπάτζετ, αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, υπάρχουν πολλές άλλες συσκευές εκτός των Xiaomi που είναι μακράν καλύτερες σε γενικό σύνολο. Εδώ όμως μιλάμε για μια συσκευή που στο σύνολό της είναι μπάζο, πες μου τι καλό έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου. Κι εγώ είχα Redmi Note 4/5 και S9 όπου τώρα κατέληξα σε ένα A7 το οποίο για το μπάτζετ που είχα ήταν ότι καλύτερο σε οθόνη, το επέλεξα για την οθόνη του και μόνο σε αντίθεση με ένα Xiaomi που σε όλα τα άλλα ήταν πολύ καλύτερο, παρόλο αυτά υπήρχε ένα θετικό χαρακτηριστικό (για μένα) που δεν το είχε ένα Xiaomi με βάση τα τότε κριτήρια! Σε αυτό το τηλέφωνο όμως και εννοώ το E6 Plus δεν υπάρχει κάτι θετικό πως να το κάνουμε δηλαδή; Μακάρι να έβγαζε κάτι σωστό σε αυτά τα χρήματα ή λίγο ακριβότερο και να λέγαμε "τίμια επιλογή ανταγωνισμού" για κάποιον που κοιτάζει νέα συσκευή με κάποιο θετικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να το βρει σε αυτό το τηλέφωνο... δεν υπάρχει όμως. Μα κι εγώ κουβέντα κάνω και απλά λέω ότι είναι πια κουραστικό να διαβάζει κανένας τα ίδια και τα ίδια για την Xiaomi και την κάθε Xiaomi. Ούτε κράζω ούτε τίποτα 5 ώρες πριν, leonproniknidis είπε Φυσικά και δεν τα κάνει παλιατζούρες !!!!!!!! Αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα? Τα κάνει ΚΑΚΕΣ αγορές λόγο υψηλού κόστους προς απόδοση. Προς Θεού ποιος είμαι εγώ που θα κρίνει μια εταιρία σαν την Motorola!!! Για την δεύτερη παράγραφο έχεις ένα παράδειγμα να μου πεις? Ας πούμε για το Galaxy S10 Plus Που είναι στα διπλάσια χρήματα από το Mi9 (και λέω αυτά τα 2 γιατί το έχω εγώ και ένας φίλος.)? Πες μου γιατί κοστίζει τόσο. Πες μου ένα καλούδι που δεν έχει το mi9. Η που έχει και είναι χειρότερο. Πάμε. Τρίτη και τέταρτη παράγραφο συμβαδίζουν με την δεύτερη. Περιμένω τα κερασάκια και τα καλούδια. Να σου αποδείξω ότι έχεις λάθος! Θα σου μιλήσω για iPhone γιατί ως μη χρήστης Samsung ίσως και να μην έχω αρκετά πράγματα να πω. Προφανώς και κάνει ότι κάνει ένα τηλέφωνο και έχουμε και λέμε: Stainless steel γύρω γύρω (δεν υπάρχει άλλη εταιρία να βάζει ατσάλι) Το καλύτερο smartwatch που πάει μαζί (apple watch) Τα πιο βολικά ακουστικά ever (airpods) Τεράστια γκάμα από ζελατίνες, θήκες κτλ κτλ κτλ και γενικά accessories (η κοπέλα μου που έχει s10 για παράδειγμα, ακόμα μια σωστή ζελατίνα δεν της έχω βρει) Τέλειο support (πας iStorm και έχεις ξεμπερδέψει σε χρόνο dt) Το καλύτερο app store με ποιοτικότερες εφαρμογές και τα περισσότερα exclusives Apple Pay FaceID 5 έτη αναβαθμίσεων τουλάχιστον HomeKit (κλάσεις ανώτερο από το google home...και από ταχύτητα, και από interface και έχει automations) Κρατάει την αξία του, δεν το αγοράζω ένα 6μηνο αφού βγει γιατί η τιμή θα πέσει στο μισό. Επίσης άμα θελήσω να το πουλήσω για να πάρω το επόμενο, θα πάρω αρκετά λεφτά πίσω. iMessage (το προτιμώ από όλα τα messaging apps, δυστυχώς δεν το έχουν όλοι) GESTURES!!!!! που δουλεύουν και ευχαριστιέσαι να κάνεις navigate στο κινητό σου, όχι την άθλια υλοποίηση-αντιγραφή από μεριάς android Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά που σκέφτηκα στα γρήγορα. Μπορεί να κάνει ένα χιλιάρικο και βάλε, αλλά δεδομένου ότι θα μου κρατήσει τουλάχιστον μια 3ετία απροβλημάτιστα και είναι κάτι που το χρησιμοποιώ ένα 5ωρο στο νερό κάθε μέρα, η επένδυση αυτή είναι πολύ καλή. Δεν με νοιάζει να ασχοληθώ καν με το τι επεξεργαστή φοράει, πόση RAM έχει, αν είναι water cooled ή όχι. Είναι κάποια πραγματάκια όπως τα παραπάνω που απλά με βοηθάνε στην δουλειά μου καθημερινά και δεν θα τα αντάλλαζα για performance σκέτο σε μία συσκευή που ΔΕΝ μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το να έχω ένα internet machine στην τσέπη μου. Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, εγώ και πολύς ακόμα κόσμος, ούτε καν διανοούνται να πάνε σε Xiaomi γιατί το raw performance πλέον ΔΕΝ έχει σημασία και άμα θες mobile συσκευή να σου κάνει επαγγελματική δουλειά εικόνα/ήχο/βίντεο πας σε iPad χωρίς δεύτερη σκέψη. Εξού και η σχετική επιτυχία του Google Pixel 3a που χωρίς να δίνει top specs ήταν ένα πολύ αξιόλογο τηλέφωνο. Αυτά πάντα είναι προσωπική μου άποψη. Φιλικά πάντα 1
spyros007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε αμα σου περισσεύει το 1χιλιαρικο και κατι που κανει δεν υπαρχει λόγος να το συζητάμε , χαλαλί σου και παρε οτι γουστάρεις .....................και με τα ρεστα παρε και Ιπαντ και Ιρολοι για να κάνεις σετακι. Εδω μιλαμε για 1 κατοστατρικο και κατι με το ζορι. Γιατι μας ζαλίζεις λοιπον με τις φανφαρες σου περι Iψον.... Φιλικα παντα.......... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα