Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και σε οδοκαθαριστη να πεις σου λεει καθαριστα μονος σου .... Αλλα αν δεις τις κτηνολαγνες που πανε σε καθε ελευθερη γωνια πεζοδρομιων και στηνουν μπολ - σε μια φαση εχω δει και χαρτοκουτα προφανως και ειναι παρανομια . Εμενα μου χει τυχει  μεσα σε διπλανη αυλη να βλεπω  βρωμα και δυσοδια απο σαπιλα και να γεμιζουν στασιμα νερα εκει τι κανεις ; 

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vgeovai είπε

από τον κάθε τυχάρπαστο που δεν σέβεται ξένους χορούς

Εγώ τους σέβομαι, samba ειδικά. Μου αρέσει να βλέπω και kalinka

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sotirisl είπε

off topic:

Μάλλον δεν διάβασες το λινκ που εσύ ο ίδιος παρέθεσες και από ότι φαίνεται ούτε καν γνωρίζεις τους σχετικούς νόμους. 1) Γενικά μιλώντας, πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής. Αν μείνει το ψαροκόκκαλο στο πάτωμα και σε καταγγείλει κάποιος που πέταξες το ψαροκόκκαλο θα βρεθείς μπλεγμένος 2)  Στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι απλά δεν υπάρχει συγκατάθεση, αλλά πετάνε ψαροκόκκαλα σε ιδιωτικό χώρο τριτου 3) γενικά μιλώντας, αν ταίζεις συστηματικά και μεθοδικά ένα αδέσποτο σκυλάκο, είσαι ο μόνος που τον ταιζει και έχεις βαλει ένα μπολάκι για να πίνει νερό, αν κατηγορηθείς ότι το ζώο δεν είναι πλέον αδέσποτο αλλά δικό σου, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις...

καλό θα ήταν για θέματα που δεν γνωρίζουμε να μην τον παίζουμε έξυπνοι βασιζόμενοι απλά σε μια αναζήτηση που κάναμε στο google....

Εγραψες Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά να ταίζεις αδέσποτα.... και σου απαντώ ότι η νομοθεσία δεν λέει αυτό.

Ο νόμος λέει :Δεν απαγορεύεται η παροχή τροφής και νερού σε αδέσποτα ζώα συντροφιάς από φιλόζωους πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής».

Βαζει προυποθέσεις αλλά δεν το απαγορεύει αυστηρά όπως λες.

Αφού μπαίνουν σε ιδιωτικό χωρο μπορείς να τους κάνεις μήνυση για παραβίαση ιδιωτικού χωρου.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν δεν γνωρίζεις ούτε ποιός είναι αλλά ακόμα και να γνώριζες δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις αν δεν τον πιάσεις να το κάνει μπροστά σου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Κάποιος αφήνει τα σκουπίδια του έξω από το σπιτι μου.

Τι μπορώ να κάνω ?

Έχω σκοπό, αν τον πετύχω να καλέσω το 100. Μπορω να το κάνω?

Μπορεις να πάρεις το 100 από τώρα να τους αναφέρεις το πρόβλημα και να τους ρωτήσεις τι μέτρα μπορείς να πάρεις, μια φθηνή κάμερα ας πούμε πιστεύω είναι μια καλή ιδέα και θα έχεις γενικά προστασία στο σπίτι σου. 

5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Κάποιος αφήνει τα σκουπίδια του έξω από το σπιτι μου.

Τι μπορώ να κάνω ?

Έχω σκοπό, αν τον πετύχω να καλέσω το 100. Μπορω να το κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vgeovai είπε

Έχω και εγώ παρόμοιο θέμα, τυχαίοι τάχα μου φιλόζωοι της καρπαζιάς μπαίνουν σε ιδιωτικό μη περιφραγμένο χώρο καταστήματος και αφήνουν φαγητό για κάτι μικρά γατάκια που βρέθηκαν εκεί.

Είναι αρκετοί περαστικοί, που ενώ βλέπουν το μπολάκι γεμάτο, πάνε και βάζουν μέχρι ξεχειλίσματος, από γατοτροφή μέχρι ψαροκόκαλα. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί κάθε λογής αδέσποτα, από γατιά μέχρι σκυλιά, που να ρίχνουν κάτω κάδους απορριμμάτων και να κάνουν ζημιες, καθών και να ρυπαίνουν το γύρο χώρο με τα περιττώματα τους. Μην αναφέρουμε τα σάπια ψαροκόκαλα που βρωμάει ο τόπος.  Τη σκούπισμα, τη να πετάω τα μπολάκια, τη παρατηρήσεις να κάνω, τίποτα.

Κάλεσα και εγώ σαν τον μαλακα την αστυνομία, και το όργανο της βλακείας τη μου είπε? Πάρε την σκούπα και μαζευτα, εγώ τη θες να κάνω?

Κάθομαι πλέον και κυνηγάω περαστικούς και αδέσποτα με την σκούπα και αναρωτιέμαι τη διάολο το ήθελα να ταΐσω τα μικρά, έπρεπε τελικά να τα αγνοήσω και να πάνε αλλου. Ο κόσμος είναι μ@λακες με περικεφαλαία, ελπίζω εσύ να έχεις καλύτερη τύχη από εμενα.

Ειχα το ιδιο προβλημα. «Εβρισα» 3 διαφορετικους περαστικους (φιλοζωους του κωλου)και εστειλα sms σε εναν αλλο που το εκανε. Μιλουσα σε εντονο ηφος με ψυχραιμια, δεν εβριζα  και εξηγουσα το προβλημα που δημιουργουν ακομα και οταν ειρωνευονταν. Αφησα και ενα print εκει, απο Η/Υ εξηγωντας τους την μαλακια που κανουν. 4-5 ηταν ολοι και ολοι, αν εχεις μπλεξει με 10 ατομα θα παρει παραπανω χρονο.

πηρα την αστυνομια, τιποτα δεν εκανε, παρτε τον Δημο λεει εχουμε ρυπανση του δρομου :)

Στο τελος απλα μετακομισαν σε 2 δρομους παρακατω, εγινε προβλημα αλλου. Ελευθερωθηκα.

με 2 λογια επεμενε, μην τα παρατας. Επισης οταν αφηνουν φαϊ φορα γαντια μιας χρησης και πεταξε το. Και οτι αλλη μαλακια αφηνουν νερα μπολακια κτλ

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Riffle85 είπε

Kι εγω σιχαινομαι να παω μεχρι τον καδο και να τον ανοιξω γιατι πεταγοντε ολες αυτες οι μυροδιες και ποιος ξερει ποσες αρρωστιες μπορεις να κολησεις απο κει. Οποτε αφηνω τα σκουπιδια στην εισοδο και τα περνει και τα πεταει ο ιδιοκτητης. Αφου δεν θελει να μου κανει μειοση στο ενοικο ας κανει και καμια δουλεια. Το προβλημα ηταν οταν ερχοταν ενα αδεσποτο γατακι και ανοιγε τη σακουλα και τα εκανε χαλια.Εγω σιχαινομουνα να τα μαζεψω και πηγαινε η μανα του ιδιοκτητη. Μια μερα που το ειδα να εχει μπει μεσα στη σακουλα πηγα γρηγορα και την εκλεισα με κομπο και το γατακι μεσα ακομα και το πεταξα στον καδο.Μετα απο λιγο περασε το σκουπιδιαρικο. Ευτυχως το γατακι δεν ξαναεμφανιστηκε, ησυχασε το κεφαλι μου.

Την επόμενη φορά βάλε μέσα στη σακούλα τα παιδιά σου!! Αν αυτοκτονήσεις κιόλας θα κανεις ακομα καλύτερα! Ας κλείσει ο μοντ το θέμα! Έχει ξεφύγει!

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Riffle85 είπε

Kι εγω σιχαινομαι να παω μεχρι τον καδο και να τον ανοιξω γιατι πεταγοντε ολες αυτες οι μυροδιες και ποιος ξερει ποσες αρρωστιες μπορεις να κολησεις απο κει. Οποτε αφηνω τα σκουπιδια στην εισοδο και τα περνει και τα πεταει ο ιδιοκτητης. Αφου δεν θελει να μου κανει μειοση στο ενοικο ας κανει και καμια δουλεια. Το προβλημα ηταν οταν ερχοταν ενα αδεσποτο γατακι και ανοιγε τη σακουλα και τα εκανε χαλια.Εγω σιχαινομουνα να τα μαζεψω και πηγαινε η μανα του ιδιοκτητη. Μια μερα που το ειδα να εχει μπει μεσα στη σακουλα πηγα γρηγορα και την εκλεισα με κομπο και το γατακι μεσα ακομα και το πεταξα στον καδο.Μετα απο λιγο περασε το σκουπιδιαρικο. Ευτυχως το γατακι δεν ξαναεμφανιστηκε, ησυχασε το κεφαλι μου.

Δεν επρεπε να σκοτωσεις την γατα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sotirisl είπε

off topic: εγώ θα κατήγγειλα τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους φιλόζωους (που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι φιλοζωοι της καρπαζιάς). Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά να ταίζεις αδέσποτα....

απαγορευεται να ταιζεις αδεσποτα? δε νομιζω. επιτρεπεται σε μπολακι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καλέσεις το 100 θα αργήσουν να έρθουν, οπότε δεν έχει νόημα, εκτός αν κατέβεις και "συλλάβεις" τον υποψήφιο μακάκα που αφήνει εκεί τα σκουπίδια μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί, πράγμα παράνομο να το κάνεις φυσικά. Αν ο κάδος είναι απέναντι μάλλον επίτηδες το κάνει δεν υπάρχει λογική να τα αφήνει εκεί, το πολύ πολύ κατέβα και κάντου φασαρία. Πάντως έχει παραγίνει το κακό με γείτονες και διάφορους άλλους περίεργους στην γειτονιά του καθενός μας, σε εμάς τις προάλλες πιάσαμε στα πράσα μια γειτόνισσα που έβαφε τον τοίχο μου με άσπρη μπογιά, απαράδεκτη η συμπεριφορά της έλεγε δεν της άρεσε το χρώμα το οποίο φυσικά μας το έκαναν άλλοι από γκράφιτι και μουτζούρες, αλλά αυτή έβαψε και άλλες καθαρές επιφάνειες, σκέφτομαι να της κάνω μήνυση, ξέρω την πολυκατοικία και τον όροφο που μένει, έχω και μάρτυρες.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Δικαιοδοσια   για   τετοια   θεματα   εχει   μονο  ο  δημος   και   η  δημοτικη    αστυνομια   αν  υπαρχει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Την επόμενη φορά βάλε μέσα στη σακούλα τα παιδιά σου!! Αν αυτοκτονήσεις κιόλας θα κανεις ακομα καλύτερα! Ας κλείσει ο μοντ το θέμα! Έχει ξεφύγει!

Παναγια μου,τι εγραψε ο ανθρωπος ρε..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Παναγια μου,τι εγραψε ο ανθρωπος ρε..

Kαλα   του   εγραψε....

Εφαγε   και  το   μπανακι   του   και   ησυχασαμε.

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...