GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δικος σου ειναι, κατι εχεις κανει εκει στην γειτονιά, για θυμήσου. Άσχετο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, vgeovai είπε Κάλεσα και εγώ σαν τον μαλακα την αστυνομία, και το όργανο της βλακείας τη μου είπε? Πάρε την σκούπα και μαζευτα, εγώ τη θες να κάνω? Και πολύ σωστά σου είπε.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, vgeovai είπε Έχω και εγώ παρόμοιο θέμα, τυχαίοι τάχα μου φιλόζωοι της καρπαζιάς μπαίνουν σε ιδιωτικό μη περιφραγμένο χώρο καταστήματος και αφήνουν φαγητό για κάτι μικρά γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Είναι αρκετοί περαστικοί, που ενώ βλέπουν το μπολάκι γεμάτο, πάνε και βάζουν μέχρι ξεχειλίσματος, από γατοτροφή μέχρι ψαροκόκαλα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί κάθε λογής αδέσποτα, από γατιά μέχρι σκυλιά, που να ρίχνουν κάτω κάδους απορριμμάτων και να κάνουν ζημιες, καθών και να ρυπαίνουν το γύρο χώρο με τα περιττώματα τους. Μην αναφέρουμε τα σάπια ψαροκόκαλα που βρωμάει ο τόπος. Τη σκούπισμα, τη να πετάω τα μπολάκια, τη παρατηρήσεις να κάνω, τίποτα. Κάλεσα και εγώ σαν τον μαλακα την αστυνομία, και το όργανο της βλακείας τη μου είπε? Πάρε την σκούπα και μαζευτα, εγώ τη θες να κάνω? Κάθομαι πλέον και κυνηγάω περαστικούς και αδέσποτα με την σκούπα και αναρωτιέμαι τη διάολο το ήθελα να ταΐσω τα μικρά, έπρεπε τελικά να τα αγνοήσω και να πάνε αλλου. Ο κόσμος είναι μ@λακες με περικεφαλαία, ελπίζω εσύ να έχεις καλύτερη τύχη από εμενα. Δεν έχει σημασία, αλλά εσύ έκανες την αρχή. Την αστυνομία, θα την καλέσεις όταν πιάσεις κάποιον στα πράσα! Βέβαια, για πιο αδίκημα θα τους κατηγορήσεις ? Στην δικιά μου περίπτωση, το να πετάς τα σκουπίδια στο δρόμο και ΟΧΙ στον κάδο, είναι διαφορετικό.
bbbb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Μια ψευτικη καμερα και μια ταμπελιτσα ο χωρος παρακολουθειται. ακριβως αυτό και θα έλεγα επιπλέον με την προσθήκη μιας κανονικής κάμερας πχ κινητό και κάποιο πρόγραμμα όπως το haven/presence κτλ ώστε όντως να καταγράψει τον ένοχο και τοποθετημένη την κάμερα/κινητό με τέτοιο τρόπο ώστε να καταγράφει μόνο την είσοδο του σπιτιού σου, ώστε να μην έχεις θέματα με την νομοθεσία. Και αφού βρεις ποιος είναι, πράττεις αναλόγως.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από bbbb
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, bbbb είπε ακριβως αυτό και θα έλεγα επιπλέον με την προσθήκη μιας κανονικής κάμερας πχ κινητό και κάποιο πρόγραμμα όπως το haven/presence κτλ ώστε όντως να καταγράψει τον ένοχο και τοποθετημένη την κάμερα/κινητό με τέτοιο τρόπο ώστε να καταγράφει μόνο την είσοδο του σπιτιού σου, ώστε να μην έχεις θέματα με την νομοθεσία. Και αφού βρεις ποιος είναι, πράττεις αναλόγως.. Τι να πράξω αναλόγως, δηλαδή ?
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vgeovai είπε Έρχομαι και εγώ να πετάω τα αποφάγια μου στον χώρο σου τότε, τη θα μου κανεις? Όντως, και αυτό είναι που μετανιώνω. Αλλα είναι τελείως διαφορετικό να βάλω εγώ ένα κύπελλο νερό σε δυο γατάκια, στον ιδιωτικό μου χώρο, είναι τελείως διαφορετικό να έρχονται επί βδομάδες ο κάθε τυχάρπαστος να μου πετάει ψαροκόκαλα στον ιδιωτικό μου χώρο.Στα πράσα ήτανε και με υλικό κάμερας. Με μια γρηγορη αναζήτηση: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/pk/arthro-428-poinikos-kodikas-rypansi Επίσης εγώ δεν το βλέπω ιδιαιτερα διαφορετικό, δημιουργείται εστία ρύπανσης και μολύνσεων στο σημείο, το οποιο είναι επικίνδυνο για την δημοσια υγεία. Εάν εσένα σε ενδιαφέρει μονο επειδή είναι στο σπίτι σου, και δεν θα είχες κανένα πρόβλημα εάν ήταν του παραδίπλα, εκεί δεν έχω να πω κάτι. ΔΕΝ λέω κάτι τέτοιο ! Λέω απλά ότι η δικιά μου περίπτωση είναι πιο συγκεκριμένη. Πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο και ΟΧΙ στον κάδο, για ευκολία τους !
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Xacti είπε Και πολύ σωστά σου είπε. Επιθεωρητής Κλουζό
sotirisl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, vgeovai said: Έχω και εγώ παρόμοιο θέμα, τυχαίοι τάχα μου φιλόζωοι της καρπαζιάς μπαίνουν σε ιδιωτικό μη περιφραγμένο χώρο καταστήματος και αφήνουν φαγητό για κάτι μικρά γατάκια που βρέθηκαν εκεί. Είναι αρκετοί περαστικοί, που ενώ βλέπουν το μπολάκι γεμάτο, πάνε και βάζουν μέχρι ξεχειλίσματος, από γατοτροφή μέχρι ψαροκόκαλα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί κάθε λογής αδέσποτα, από γατιά μέχρι σκυλιά, που να ρίχνουν κάτω κάδους απορριμμάτων και να κάνουν ζημιες, καθών και να ρυπαίνουν το γύρο χώρο με τα περιττώματα τους. Μην αναφέρουμε τα σάπια ψαροκόκαλα που βρωμάει ο τόπος. Τη σκούπισμα, τη να πετάω τα μπολάκια, τη παρατηρήσεις να κάνω, τίποτα. Κάλεσα και εγώ σαν τον μαλακα την αστυνομία, και το όργανο της βλακείας τη μου είπε? Πάρε την σκούπα και μαζευτα, εγώ τη θες να κάνω? Κάθομαι πλέον και κυνηγάω περαστικούς και αδέσποτα με την σκούπα και αναρωτιέμαι τη διάολο το ήθελα να ταΐσω τα μικρά, έπρεπε τελικά να τα αγνοήσω και να πάνε αλλου. Ο κόσμος είναι μ@λακες με περικεφαλαία, ελπίζω εσύ να έχεις καλύτερη τύχη από εμενα. off topic: εγώ θα κατήγγειλα τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους φιλόζωους (που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι φιλοζωοι της καρπαζιάς). Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά να ταίζεις αδέσποτα.... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Επιθεωρητής Κλουζό Χάρηκα για τη γνωριμία κε Επιθεωρητά 39 λεπτά πριν, vgeovai είπε Έρχομαι και εγώ να πετάω τα αποφάγια μου στον χώρο σου τότε, τη θα μου κανεις? Αν σε ξέρω και έχω τα στοιχεία σου θα υποβάλλω έγκληση στο τοπικό ΑΤ. Αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απλά να περιμένω να σε πιάσω στα πράσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, sotirisl είπε Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά να ταίζεις αδέσποτα... @vgeovai τα γατάκια που ταΐζεις αδέσποτα είναι ε? Κρίμα. Αν ήμουνα εγώ το "όργανο της βλακείας" θα σε πήγαινα μέσα να φας και το πρόστιμο ή τη μυνησούλα σου
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, sotirisl είπε off topic: εγώ θα κατήγγειλα τόσο τους αστυνομικούς όσο και τους φιλόζωους (που στην συντριπτική πλειοψηφία είναι φιλοζωοι της καρπαζιάς). Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά να ταίζεις αδέσποτα.... Κάνεις λάθος https://politisonline.com/ellada/koinonia/584061/epitrepetai-i-ochi-na-taizoyme-ta-adespota-zoa/ 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vgeovai είπε Εσύ γιατί παρεξηγήθηκες? Αδέσποτο είσαι? Αρα, θα έκανες ότι έκανα και εγώ. Και εάν αφού άδειαζα όλα τα απορρίμματα μου στον χώρο σου, και μετά ερχόταν το όργανο και σου έλεγε πάρε την σκούπα και μάζεψε τα, εσύ τι θα έκανες? Συγνώμη για να καταλάβω. Ζητάς από την Αστυνομία να λύσει ένα πρόβλημα που δημιούργησες εσύ ο ίδιος και είσαι και παράνομος? Και τους βρίζεις και από πάνω. Κατά τα λοιπά από αυτά αλλά και απ' τον τρόπο που γράφεις προς έναν συμφορουμίτη καταλαβαίνει κάποιος και το ποιόν σου. Καλά να πάθεις φίλε μου. Όλο το φταίξιμο είναι δικό σου. Κάτσε και φάτα τώρα
bbbb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Τι να πράξω αναλόγως, δηλαδή ? Από μία απλή σύσταση μέχρι την εμπλοκή των ανάλογων υπηρεσιών.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bbbb είπε Από μία απλή σύσταση μέχρι την εμπλοκή των ανάλογων υπηρεσιών. Έχεις ανάλογη εμπειρία ? Γιατί αυτά δεν λύνονται με τον νόμο! ΥΓ. Έχεις ακούσει για την μάχη του καδου, όπου κανείς δεν τον θέλει κοντά του και πηγαίνει πέρα δώθε ?
sotirisl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 11 minutes ago, Ukforthemoment said: Κάνεις λάθος https://politisonline.com/ellada/koinonia/584061/epitrepetai-i-ochi-na-taizoyme-ta-adespota-zoa/ off topic: Μάλλον δεν διάβασες το λινκ που εσύ ο ίδιος παρέθεσες και από ότι φαίνεται ούτε καν γνωρίζεις τους σχετικούς νόμους. 1) Γενικά μιλώντας, πρέπει να τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής. Αν μείνει το ψαροκόκκαλο στο πάτωμα και σε καταγγείλει κάποιος που πέταξες το ψαροκόκκαλο θα βρεθείς μπλεγμένος 2) Στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι απλά δεν υπάρχει συγκατάθεση, αλλά πετάνε ψαροκόκκαλα σε ιδιωτικό χώρο τριτου 3) γενικά μιλώντας, αν ταίζεις συστηματικά και μεθοδικά ένα αδέσποτο σκυλάκο, είσαι ο μόνος που τον ταιζει και έχεις βαλει ένα μπολάκι για να πίνει νερό, αν κατηγορηθείς ότι το ζώο δεν είναι πλέον αδέσποτο αλλά δικό σου, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις... καλό θα ήταν για θέματα που δεν γνωρίζουμε να μην τον παίζουμε έξυπνοι βασιζόμενοι απλά σε μια αναζήτηση που κάναμε στο google....
Προτεινόμενες αναρτήσεις