GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Κάποιος αφήνει τα σκουπίδια του έξω από το σπιτι μου. Τι μπορώ να κάνω ? Έχω σκοπό, αν τον πετύχω να καλέσω το 100. Μπορω να το κάνω?
fanossst Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 ναι μπορείς να το κάνεις και μάλιστα τιμωρείται με πρόστιμο για ρύπανση. Βέβαια πιστεύω ότι όταν λες σκουπίδια τα αφήνει π.χ. έξω από την πόρτα σου και όχι μέσα στον κάδο
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, fanossst είπε ναι μπορείς να το κάνεις και μάλιστα τιμωρείται με πρόστιμο για ρύπανση. Βέβαια πιστεύω ότι όταν λες σκουπίδια τα αφήνει π.χ. έξω από την πόρτα σου και όχι μέσα στον κάδο Ο κάδος είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ και τα αφήνει σε μένα για ευκολία του.
fanossst Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Τι να σου πω Άμα ο άνθρωπος είναι μαλάκας δεν βγάζεις άκρη 5
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, fanossst είπε Τι να σου πω Άμα ο άνθρωπος είναι μαλάκας δεν βγάζεις άκρη Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να φέρω το 100 .
fanossst Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Σου απάντησα πως ναι μπορείς να το φέρεις αλλά για να το φέρεις θα πρέπει να τον πιάσεις στα πράσα. Για να κάτσει εκεί να περιμένει το 100 θα πρέπει να τσακωθείς αξίζει τον κόπο? 1
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, fanossst είπε Σου απάντησα πως ναι μπορείς να το φέρεις αλλά για να το φέρεις θα πρέπει να τον πιάσεις στα πράσα. Για να κάτσει εκεί να περιμένει το 100 θα πρέπει να τσακωθείς αξίζει τον κόπο? Μα το ξεκαθάρισα, αν τον πετύχω. Γιατί δεν ξέρω ποιος είναι.
Ihavetheanswers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Πρώτα βάλε ένα σημείωμα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Πρώτα βάλε ένα σημείωμα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το σκέφτηκα και αυτό αλλά νομίζω το 100 είναι πιο δραστική λύση.
Klausx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Σιγά μην πάρεις και το 200, να πληρώσουμε όλοι μαζί για ένα γίδι. Δες ποιος είναι και ξεκίνα να του τα επιστρέφεις έξω από το σπίτι του, αν συνεχίσει επιστροφή χωρίς σακούλα... 2
Predatorkill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μια ψευτικη καμερα και μια ταμπελιτσα ο χωρος παρακολουθειται. 3
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 @GREGORYMO Είναι το μπάζο η γειτόνισσα σου, που σε γουστάρει και προσπαθεί να βρει τρόπο επικοινωνίας Μήπως και εσύ παλιοτερα αφηνες σκουπιδια εδω και εκει ή παρκαρες σαν σε γήπεδο και τώρα οι γειτονες ειπανε να σου σπασουν λιγο τα νευρα;
belirmus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Λεγανε οτι ειναι κολπο για να βρουν οι κλεφτες άδεια σπίτια. Πεταν μια σακούλα και αν δεν τη μαζεψει κανεις πανε και συμμαζευουν το σπιτι.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, isay είπε @GREGORYMO Είναι το μπάζο η γειτόνισσα σου, που σε γουστάρει και προσπαθεί να βρει τρόπο επικοινωνίας Μήπως και εσύ παλιοτερα αφηνες σκουπιδια εδω και εκει ή παρκαρες σαν σε γήπεδο και τώρα οι γειτονες ειπανε να σου σπασουν λιγο τα νευρα; Δεν είμαστε σε αυτή την περίπτωση. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν είναι ότι κάποιος αφήνει μια σακούλα. Αυτό δημιουργεί ΕΣΤΙΑ και βάζουν και άλλοι ΜΕΤΑ.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δικος σου ειναι, κατι εχεις κανει εκει στην γειτονιά, για θυμήσου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις