GeG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερ; το, έχω μια παλιά lg μοντέλο 32ld750 με θέμα λογικά στο τροφοδοτικό διότι δεν ανοίγει καθόλου. Είναι στην άκρη φυσικά περίπου 4 χρόνια τώρα. Αξίζει να ψάξω για τροφοδοτικό λέτε ή ανακύκλωση και αγορά νέας; Αλλαγή μόνος θα την κάνω και αν το πετύχω το πέτυχα, δεν με καίει και ιδιετερα Γτ έχω τηλεόραση. Αν δεν αξίζει η επισκευή αναρωτιέμαι τι μπορεί κανείς να κάνει με τα επιζησαντα κομμάτια της.
czarjuly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Με τις τρεχουσες τιμες στις 32αρες γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις...
GeG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, czarjuly είπε Με τις τρεχουσες τιμες στις 32αρες γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις... Και εγώ αυτό πιστεύω Κάτι χρήσιμο από τα κομμάτια της για μετέπειτα κατασκευή να υπάρχει που μπορώ να κρατήσω;
graphist83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μονο το πανελ, αν βρεις καποιον που του εσπασε.
GMagicPlus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Οταν λες δεν ανοίγει καθόλου είναι νεκρή ή αναβοσβήνει αργά το κόκκινο led?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα