cv11 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μπήκα επιτέλους σε ένα site που είχα δει σε αυτό το forum πριν από πολύ καιρό, το http://www.win4free.gr και προς έκπληξη μου θεωρώ ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον... Απλό και λιτό και προπαντώς χρήσιμο όταν θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου. (Δόξα το θεό έχω μπόλικη...) Ποια είναι η άποψη σας;;; Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Υπάρχει κάτι παρόμοιο; Thanks
HexStatic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 SPAMMERS!!!! mou fenetai prepei kapoios na sas to kleisei to kwlosite giati mas exete spasei ta @@ edw mesa me tin kwloselida pou anebasate,,,, kai min akousw sxoleia apo kanenan gia ton tropo pou sxoleiazw giati liga lew...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μπήκα επιτέλους σε ένα site που είχα δει σε αυτό το forum πριν από πολύ καιρό' date=' το http://www.win4free.gr και προς έκπληξη μου θεωρώ ότι ήταν αρκετά ενδιαφέρον... Απλό και λιτό και προπαντώς χρήσιμο όταν θέλεις να σκοτώσεις την ώρα σου. (Δόξα το θεό έχω μπόλικη...) Ποια είναι η άποψη σας;;; Έχετε κάποια άλλη πρόταση; Υπάρχει κάτι παρόμοιο; Thanks[/quote'] Καλά, τόσο καιρό γιατί δεν έμπαινες?? Για πες μας, τι ενδιαφέρον έχει?? Δεν σκοτώνεις μόνο την ώρα σου - αλλά και τα λεφτά σου, που επειδή έχεις "άπλετη δόξα το(ω) θεό(ώ) δεν πρέπει να είναι και δικά σου. Δεν μου προσφέρει τίποτα. Ναι. Να μας αφήσεις στην ησυχία μας plz. Παρακαλώ. PS Δεν ξέρω αν ο HexStatic έκανε το σωστό, αλλά θα το κάνω (και) εγώ.
HexStatic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Παναγιώτης Σ., exoune ginei apeires fores posts apo new users pou olos tuxaios to prwto tous post itane auth h foverh anakalipsi aftou tou foverou site!!!! Na fantasteis einai toso fovero pou tous ekane na ginoune ksafnika melh tou insomnia gia na diadosoune to neo... Min xasoume!!! To post einai reported opote tha parakalesw na min sinexisoume na apantame kai to anebazoume stin korifi... Euxaristw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.