Alex-V Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Πηρα εδω και λιγο καιρο το tplink-wd8961n v3 γιατι με το zte της vodafone με το wifi δεν την παλευα και ειχα προβληματα συνεχεια. Αποφασισα να παρω αλλο. Εχει ερθει τεχνικος, μετρησε εξω και ειδε οτι πιανω 6μιση και οτι ειναι σταθερο Μεσω τηλεφωνου μου μετρησανε τις πριζες και μου ειπανε οτι ειναι καθαρες Εβαλα σκετο το ρουτερ χωρις τηλεφωνο, εχω αλλαξει 200 καλωδια, εχω κανει firmware update, reset τα παντα. Κλειδωνω πολυ χαμηλα. Μπαινω στο interface του router, βλεπω 6κατι. Μετα απο μιση μερα μπορει να πεσει στα 3, ακομα και 1! Κανω επανεκκινηση το router, ξανα 3. Μπορει να ξανακανω, ανεβαινει 5. Τι στην ευχη να φταιει? Εχω αγανακτισει
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλή και βασική ερώτηση : Οταν εχεις πάνω το zte σου κάνει αυτές τις πτώσεις ταχύτητας; Βαλε το πάνω και δοκίμασε το για μερικές μέρες και κάνε access point το tp link για να εχεις και το wifi που θες Αν σου κάνει τα ίδια τοτε δεν ειναι θεμα router αλλά κατι στη γραμμή σου απο το καφαο μέχρι ΚΑΙ τις πριζες του σπιτιου σου. ΥΓ: Μη σπάσεις το internet, που να το τρέχουμε για ακτινογραφίες και γύψους Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από isay
pink-shop Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Διαλεξες ενα απο τα χειροτερα κινεζικα Modem με προβλημα μεγαλο ειδικα στο wi fi καθως και στο Qos του. Ειδικα η τελευταια version του ειναι η χειροτερη που εχω δοκιμασει. Τα απλα λευκα Modem της hol (vodafone) ειναι πολυ καλυτερα ακομα και σε ταχυτητα συγχρονισμου
Alex-V Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, isay είπε Απλή και βασική ερώτηση : Οταν εχεις πάνω το zte σου κάνει αυτές τις πτώσεις ταχύτητας; Βαλε το πάνω και δοκίμασε το για μερικές μέρες και κάνε access point το tp link για να εχεις και το wifi που θες Αν σου κάνει τα ίδια τοτε δεν ειναι θεμα router αλλά κατι στη γραμμή σου απο το καφαο μέχρι ΚΑΙ τις πριζες του σπιτιου σου. ΥΓ: Μη σπάσεις το internet, που να το τρέχουμε για ακτινογραφίες και γύψους Ναι μου κανει και αυτο τα δικα του. Κανει και εκεινο πτωσεις. 1 λεπτό πριν, pink-shop είπε Διαλεξες ενα απο τα χειροτερα κινεζικα Modem με προβλημα μεγαλο ειδικα στο wi fi καθως και στο Qos του. Ειδικα η τελευταια version του ειναι η χειροτερη που εχω δοκιμασει. Τα απλα λευκα Modem της hol (vodafone) ειναι πολυ καλυτερα ακομα και σε ταχυτητα συγχρονισμου Τετοια πες μου τωρα.
pink-shop Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Ναι μου κανει και αυτο τα δικα του. Κανει και εκεινο πτωσεις. Τετοια πες μου τωρα. εχω 2 που καθονται στο μαγαζι. το ενα δικο μου (αγανακτησα) και το δευτερο απο πελατη που του πουλησα την v3 εκδοση (πιστευα οτι θα ειναι καλυτερο) και μου το εφερε πισω μετα απο πολυ καιρο λεγοντας μου (πολυ ευγενικα) καντο ο,τι θες! χαχαχαχαα 1
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δώσε το βλάβη κάποιο θέμα έχει η γραμμή σου. Για δύσκολες γραμμές ψάξε να δοκιμάσεις tomson tg585 ίσως βρεις στις αγγελίες εδώ.
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Alex-V είπε Ναι μου κανει και αυτο τα δικα του. Κανει και εκεινο πτωσεις. Άρα δε σου φταίνει το modem (οποιο κι αν ειναι αυτό) αλλα η γραμμή σου, χωρίς να ξέρω αν το προβλημα ειναι μεταξύ καφαο-πολυκατοικίας ή μεταξύ κουτιπολυκατοικιας-σπιτι σου Αν μπορεις να κουμπωσεις το router απευθειας στο κουτι της πολυκατοικιας (στη γραμμή σου βεβαια) και να το αφήσεις λιγο για δοκιμες, κάνε το γιατί ετσι θα δεις αν φταίει η voda (που ειναι υπευθυνη μεχρι και το κουτί) ή τα εντος του σπιτιου σου που θες ηλεκτρολογο να το κοιταξει
Alex-V Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, chios είπε Δώσε το βλάβη κάποιο θέμα έχει η γραμμή σου. Για δύσκολες γραμμές ψάξε να δοκιμάσεις tomson tg585 ίσως βρεις στις αγγελίες εδώ. το ειχα το tg585. για να πιανω wifi επρεπε να παω διπλα του. Τραγικο. 12 λεπτά πριν, isay είπε Άρα δε σου φταίνει το modem (οποιο κι αν ειναι αυτό) αλλα η γραμμή σου, χωρίς να ξέρω αν το προβλημα ειναι μεταξύ καφαο-πολυκατοικίας ή μεταξύ κουτιπολυκατοικιας-σπιτι σου Αν μπορεις να κουμπωσεις το router απευθειας στο κουτι της πολυκατοικιας (στη γραμμή σου βεβαια) και να το αφήσεις λιγο για δοκιμες, κάνε το γιατί ετσι θα δεις αν φταίει η voda (που ειναι υπευθυνη μεχρι και το κουτί) ή τα εντος του σπιτιου σου που θες ηλεκτρολογο να το κοιταξει Ειμαι σε δικο μου σπιτι. Το περιεργο οτι ολο αυτο το σκηνικο, πριν κατι μηνες δεν υπηρχε. Τον τελευταιο μηνα το κακο εχει παραγινει.
isay Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Alex-V είπε Ειμαι σε δικο μου σπιτι. Το περιεργο οτι ολο αυτο το σκηνικο, πριν κατι μηνες δεν υπηρχε. Τον τελευταιο μηνα το κακο εχει παραγινει. Ετσι ειναι οι βλάβες, ερχονται ξαφνικα. Σου ειπα τι μπορεις να κάνεις, εναλλακτικά δηλωσε το βλαβη με επισκεψη τεχνικου και αν ειναι στο δικό σου τμήμα απλά θα πληρώσεις τον ελεγχο (και την επισκευη ξεχωριστά σε ηλεκτρολογο) 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε το ειχα το tg585. για να πιανω wifi επρεπε να παω διπλα του. Τραγικο. Ωραία, μεχρι να βρεις λύση, βαλε το 585 στη γραμμή και κανε πανω του access point το tplink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα