Προς το περιεχόμενο

KIA-HYUNDAI-FORD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην αναζητηση καινουργιου αυτοκινητου,τα μοντελα που εχω ξεχωρισει ειναι:

Kia ceed 1.4T 140PS GT Line

Hyundai I30 5D 1.4T 140PS DISTINCTIVE 

Ford Focus 5d st line 150ps

Προσεχως θα επισκεφτω αντιπροσωπειες να τα δω απο κοντα.εσεις τι θα μου προτείνατε??με ενδιαφερει επισης το κοστος συντήρησης να ειναι χαμηλο (ανταλλακτικα,service,κτλ)

Ποια ειναι η γνωμη σας??    

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω πάει πρόσφατα στην ΚΙΑ και είδα το Ceed. Πανέμορφο στην κατηγορία του. Έχουν κάνει άλματα προόδου οι κορεάτες.
Το ceed σε αυτή την έκδοση είναι πιο πλούσιο σε εξτρα από το focus, στο οποίο πρέπει να πληρώσεις επιπλέον για αρκετά έξτρα.
Το focus από την άλλη έχει φήμη πολύ καλής οδικής συμπεριφοράς.
Το huyndai το θεωρώ ένα κλικ κάτω από τα άλλα 2.
Συμβουλή μου, να κάνεις test drive και τα 3 και ζήτα τους και χαρτί με τις τιμές των service, ανταλλακτικών για τα πρώτα 3-5 χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Focus σημείο αναφοράς στο πάτημα στο δρόμο. Κάτι που κυνηγούν να πετύχουν όλοι οι ανταγωνιστές και δεν το έχουν φτάσει.

Kia/Hyundai κορυφή στις λιγότερες βλάβες κατασκευαστή στον πλανήτη.

Για δες αν παίρνεις προσφορά στο Ford, για τα 8 χρόνια εγγύηση (δεν το έκαναν πάντα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα + της KIA/HYUNDAI η μεγάλη εγγύηση - φθηνά ανταλλακτικά/σερβις και αξιοπιστία.

Στα + του FOCUS - ποιοτικότερο σε όλα τα επίπεδα (πλαστικά , κύλιση , κτλ) αλλά μικρή εγγύηση - ακριβότερα σερβις/ανταλλακτικά

Προσωπικά θα μάζευα το κόστος σέρβις 5ετίας και το κόστος κτήσης των 3 υποψηφίων και θα τα συνέκρινα

Αν η διαφορά κόστους κτήσης/συντήρησης του FOCUS δεν ξέφευγε υπερβολικά θα το προτιμούσα αρκεί να ήταν καλά εξοπλισμένο. Δεν υποτιμώ τους Κορεάτες πλέον κονταροκτυπιούνται με ευρωπαίους/ιάπωνες στα ίσα και σε κάποια σημεία είναι καλύτεροι. Προσωπικά παρήγγειλα hyundai (άλλο μοντέλο) και το περιμένω σε λίγες ημέρες.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Πάνω κάτω μιλάμε για τα ίδια λεφτά κόστους αγοράς αυτοκινήτου.οποτε τα κορεατικά κερδίζουν αμέσως (μιλάμε για τιμές καταλόγου πάντα).δεν ξέρω εάν υπάρχει καμία έκπτωση ειδικά εάν η εξόφληση γίνει τοις μετρητοίς.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, kioo είπε

δεν ξέρω εάν υπάρχει καμία έκπτωση ειδικά εάν η εξόφληση γίνει τοις μετρητοίς

Καμία απολύτως όπως και τελευταία χρόνια. Ο έμπορος μετρητά όπως και να δανειστεί ο πελάτης.

Στα ίδια λεφτά με τα παραπάνω πας σε 208 gti με 210 άλογα, καλύτερο εξοπλισμό και πολυ πιιο ενδιαφέρον οδηγικα με μπλοκε διαφορικό και 4πιστονα φρένα.

Καμία σχέση με τους παραπανω κορεατικους κουβαδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, omitziz είπε

Καμία απολύτως όπως και τελευταία χρόνια. Ο έμπορος μετρητά όπως και να δανειστεί ο πελάτης.

Στα ίδια λεφτά με τα παραπάνω πας σε 208 gti με 210 άλογα, καλύτερο εξοπλισμό και πολυ πιιο ενδιαφέρον οδηγικα με μπλοκε διαφορικό και 4πιστονα φρένα.

Καμία σχέση με τους παραπανω κορεατικους κουβαδες.

με την γνωστή αξιοπιστία των γαλλικών , άλλο που το 208 είναι μικρών διαστάσεων και πρέπει να παντρευτείς σαουδάραβα. Ξέρεις ποιοι παίρνουν παραδοσιακά τα γαλλικά κουβαδάκια με τα πολλά άλογα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

με την γνωστή αξιοπιστία των γαλλικών , άλλο που το 208 είναι μικρών διαστάσεων και πρέπει να παντρευτείς σαουδάραβα. Ξέρεις ποιοι παίρνουν παραδοσιακά τα γαλλικά κουβαδάκια με τα πολλά άλογα.

Υπερβολές και ψέμματα σε σχέση με το 208. Δες το συγκεκριμένο, διάβασε και τα ξαναλέμε 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, omitziz είπε

Υπερβολές και ψέμματα σε σχέση με το 208. Δες το συγκεκριμένο, διάβασε και τα ξαναλέμε 

Τέλος πάντων το 208 με τα 208 άλογα είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που κακώς το συγκρίνουμε με αυτά που ανέφερε ο TS. Οποιος θέλει τέτοιου τύπου αυτοκίνητο , δεν ρωτάει αυτά που ρωτάει ο TS. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 3. Το focus υπερέχει με διαφορά μεταξύ των κορεατικών. Πήγαινε με κλειστά τα μάτια σε αυτό.

Και ναι όπως ειπώθηκε η Ford δίνει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και ναι όπως ειπώθηκε η Ford δίνει 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Όχι σε όλα.. κανονικά είναι 2 βασική και ανάλογα το μοντέλο και κύριος δεν πάρεις titanium εξοπλισμό ίσως πάει 8

Δημοσ.

Είχα δει το ΚΙΑ και το Focus λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Με το ΚΙΑ  είχα ενθουσιαστει  με την προοδο που έχουν κάνει οι Κορεάτες εμφανισιακά και ποιοτικά και γενικότερα μου άρεσε σαν αμάξι, με το Focus θα ενθουσιαζόταν μάλλον ο παππούς μου. Γούστα είναι βέβαια αυτά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, omitziz είπε

Όχι σε όλα.. κανονικά είναι 2 βασική και ανάλογα το μοντέλο και κύριος δεν πάρεις titanium εξοπλισμό ίσως πάει 8

Δε θυμάμαι για πιο πακέτο πήρα προσφορά. Προφανως και δεν ήταν το «γυμνό» αλλά το 8 ήταν φοβερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε θυμάμαι για πιο πακέτο πήρα προσφορά. Προφανως και δεν ήταν το «γυμνό» αλλά το 8 ήταν φοβερο

το θεμα είναι ποσο στοιχίζει με τα 8 χρόνια και τον σωστό εξοπλισμό , γιατί το καπέλο πρέπει να είναι μεγάλο

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Είμαι στην ίδια ακριβώς αναζήτηση, αλλά σε πετρέλαιο για πολλά χιλιόμετρα ετησίως (50000+) επαγγελματικής χρήσης. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...