Προς το περιεχόμενο

Smartwatch ~200euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι για αγορά smartwatch για επαγγελματική χρήση κυρίως από το οποίο χρειάζομαι τις παρακάτω βασικές λειτουργίες:

• να μπορώ να απαντήσω και να πραγματοποιήσω κλήσεις 
  • να μπορώ να διαβάσω μηνύματα, email, messenger και να απαντήσω ταυτόχρονα σε όλα αυτά 
  • να έχει μια καλή αυτονομία μπαταρίας
  • και budget μέχρι ~200ευρώ

Υ.Γ. ότι άλλο επιπρόσθετο μπορεί να έχει, είναι ευπρόσδεκτο! ☺️

Ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές που θα προτείνατε και για ποιούς λόγους? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gear S3 Frontier (μελανό σημείο η μπαταρία) κ Huawei Watch GT. 

Οι λόγοι είναι,  ότι καλύπτουν τις απαιτήσεις που αναφέρεις (πλην αυτονομία για το S3).

Προσωπική εντύπωση/ εμπειρία δεν έχω γιατί είμαι κάτοχος των miband 3/4 κ stratos 2.

....τι εννοείς με τον όρο "επαγγελματική χρήση"?

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

To huawei έχει τρομερή μπαταρια αλλα δεν μπορείς να απαντήσεις ουτε τις κλήσεις ούτε σε μηνύματα. Μπορείς να τα βλέπεις αλλα μέχρι εκεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panosfl22 είπε

To huawei έχει τρομερή μπαταρια αλλα δεν μπορείς να απαντήσεις ουτε τις κλήσεις ούτε σε μηνύματα. Μπορείς να τα βλέπεις αλλα μέχρι εκεί. 

.... είσαι σίγουρος?

Το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου...δλδ άνθρωπο να βρίσκεται σε συνομιλία, στο ρολόι... μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση ο καθαρός ήχος, σαν ανοικτή ακρόαση απο smartphone.

Δεν ξέρω βέβαια αν το συγκεκριμένο έτρεχε κάποια custom rom ή κάποια side load εφαρμογή για τον σκοπό αυτό.

Για την απάντηση μηνυμάτων/mails δεν γνωρίζω (παρά μόνο όσα έχω παρακολουθήσει σε reviews).

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Το huawei gt δεν μιλάει παιδιά. Δεν έχει μικροφώνο. Το έχει φίλος. Πάρε το galaxy watch. Θα κάνει αυτά που θες.. Αν έχεις και Samsung κινητό θα τα πάει τέλεια... Δεν είναι apple watch να κάνει τα πάντα τέλεια αλλά κάνει 2 κατοστάρικα κούτα. 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...