manolis115 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και κάποιους μήνες εμφανίζεται στο σπίτι μου το παρακάτω έντομο. Είναι μικροσκοπικά, δεν ενοχλούνται από την παρουσία μου, δεν τρέχουν να φύγουν δηλαδή όπως μια κατσαρίδα. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε. Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει κάτι σχετικά ας με διαφωτίσει. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από manolis115
haris013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) σκόρος τροφίμου, τσέκαρε κανα ντουλάπι με τυχον ρυζι, ζυμαρικά κλπ ή ψωμί, αλεύρι Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από haris013 1
manolis115 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 minutes ago, haris013 said: σκόρος τροφίμου, τσέκαρε κανα ντουλάπι με τυχον ρυζι, ζυμαρικά κλπ ή ψωμί, αλεύρι Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Απαντήθηκε και μπορεί να κλείσει, εκτός και αν θέλει να προσθέσει κάνεις κάτι.
Kostasspil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, manolis115 said: εκτός και αν θέλει να προσθέσει κάνεις κάτι. Αυτό δεν έπρεπε να το πεις
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, haris013 είπε σκόρος τροφίμου, τσέκαρε κανα ντουλάπι με τυχον ρυζι, ζυμαρικά κλπ ή ψωμί, αλεύρι 1 ώρα πριν, manolis115 είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Απαντήθηκε και μπορεί να κλείσει, εκτός και αν θέλει να προσθέσει κάνεις κάτι. Λίγο σάλτσα και τριμμένο τυρί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα