ileos10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 ειναι για τα missions,μαζευεις clues για το επομενο βημα στο mission(για να δωσουν λιγο βαθος)κατι σαν το witcher
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, Linux_ticket είπε αυτό το collect clues τι είναι? Μαζεύεις στοιχεία σχετικά με τις έρευνες που κάνεις. Όταν τα βρεις όλα ολοκληρώνεις την έρευνα. Κάποια στοιχεία απαιτουν να ολοκληρώσεις συγκεκριμένες αποστολές και κάποια άλλα απλά να πας σε συγκεκριμένα μέρη, να καθαρίσεις η όχι όσους είναι εκεί και να διαβάσεις τις πληροφορίες στα έγγραφα που θα βρεις. 1
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Ρε παλικαρια τα outtpost που καθαριζω κ λουταρω υπαρχει τροπος να εξαφανιζοντε απο το map?γτ με μπερδευει γτ δεν ξερω ανδ δεν παω πανω απο το outpost για να ξερω οτι το βγαλα.εννοω οπως στο assasin creed που στο βγαζει με ενα τικ.υπαρχει τροπος;
Linux_ticket Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 μπορω να παιξω coop όχι με χρηστες αλλα με computer?
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε μπορω να παιξω coop όχι με χρηστες αλλα με computer? Οχι ακομα.στο update νοεμβριου νομιζω 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, soundou είπε Ρε παλικαρια τα outtpost που καθαριζω κ λουταρω υπαρχει τροπος να εξαφανιζοντε απο το map?γτ με μπερδευει γτ δεν ξερω ανδ δεν παω πανω απο το outpost για να ξερω οτι το βγαλα.εννοω οπως στο assasin creed που στο βγαζει με ενα τικ.υπαρχει τροπος; Όχι ξαναγεμιζουν με εχθρούς όταν φύγεις από εκεί.
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Όχι ξαναγεμιζουν με εχθρούς όταν φύγεις από εκεί. Εννοω να γινεται πιο θολο η κατι ρε παιδακι μ σαν το ac odyssey το τικ που μπαινει.δτο χαρτη να το βλεπω εννοω.
DsLmAnIaC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Ναι γιατί σε αντίθεση με το odyssey δεν το ολοκληρώνεις. Μπορεί να χρειαστει να ξαναπάς εκεί για άλλη αποστολή.
soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Οποτε για να ξερω οτι το εχω lootαρει ολο θα πρεπει να παω το cursor πανω ακριβως.
Linux_ticket Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 εχω 2-3 skills...πως μπορω να τα βαλω?
DsLmAnIaC Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Linux_ticket είπε εχω 2-3 skills...πως μπορω να τα βαλω? Τι εννοείς, skill points; Η perks?; 6 ώρες πριν, soundou είπε Οποτε για να ξερω οτι το εχω lootαρει ολο θα πρεπει να παω το cursor πανω ακριβως. Δε σου βγάζει καμία ένδειξη και κάθε φορά που τα επισκέπτεσαι αφού απομακρυνθείς και πας σε άλλη περιοχή κάνουν reset και ξαναγεμιζουν με στρατιώτες.
vakosp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα και απο εμενα. Εκανα στις 4/10 Uplay+ συνδρομη για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι. Ξεκινησα απο τοτε και μεχρι τωρα παιζω κανονικα. Στις 9/10 μου εστειλαν μειλ οτι δεν μπορουν να παρουν τα χρηματα και οτι αν δεν γινει η πληρωμη σε 48 ωρες θα γινει canceled. Επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι η πληρωμη εχει παρει εγκριση και οτι αυτοι δεν την κανουν δεκτη. Εχει καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με το Uplay+ ? Εστειλα 2 email case sto support και ακομα τιποτα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από vakosp
Linux_ticket Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, ileos10 είπε ειναι για τα missions,μαζευεις clues για το επομενο βημα στο mission(για να δωσουν λιγο βαθος)κατι σαν το witcher 8 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Τι εννοείς, skill points; Η perks?; Δε σου βγάζει καμία ένδειξη και κάθε φορά που τα επισκέπτεσαι αφού απομακρυνθείς και πας σε άλλη περιοχή κάνουν reset και ξαναγεμιζουν με στρατιώτες. εχω 2 skill points...δεν μπορω να τα κανω deploy
ileos10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 οταν λες δεν μπορεις να τα κανεις deploy?απτο item wheel? μηπως εννοεις τα perks?perks μεχρι 3 μπορεις να εχεις ενεργα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα