Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

αυτό το collect clues τι είναι?

Μαζεύεις στοιχεία σχετικά με τις έρευνες που κάνεις. Όταν τα βρεις όλα ολοκληρώνεις την έρευνα. Κάποια στοιχεία απαιτουν να ολοκληρώσεις συγκεκριμένες αποστολές και κάποια άλλα απλά να πας σε συγκεκριμένα μέρη, να καθαρίσεις η όχι όσους είναι εκεί και να διαβάσεις τις πληροφορίες στα έγγραφα που θα βρεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παλικαρια τα outtpost που καθαριζω κ λουταρω υπαρχει τροπος να εξαφανιζοντε απο το map?γτ με μπερδευει γτ δεν ξερω ανδ δεν παω πανω απο το outpost για να ξερω οτι το βγαλα.εννοω οπως στο assasin creed που στο βγαζει με ενα τικ.υπαρχει τροπος;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

μπορω να παιξω coop όχι με χρηστες αλλα με computer?

Οχι ακομα.στο update νοεμβριου νομιζω

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, soundou είπε

Ρε παλικαρια τα outtpost που καθαριζω κ λουταρω υπαρχει τροπος να εξαφανιζοντε απο το map?γτ με μπερδευει γτ δεν ξερω ανδ δεν παω πανω απο το outpost για να ξερω οτι το βγαλα.εννοω οπως στο assasin creed που στο βγαζει με ενα τικ.υπαρχει τροπος;

Όχι ξαναγεμιζουν με εχθρούς όταν φύγεις από εκεί. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Όχι ξαναγεμιζουν με εχθρούς όταν φύγεις από εκεί. 

Εννοω να γινεται πιο θολο η κατι ρε παιδακι μ σαν το ac odyssey το τικ που μπαινει.δτο χαρτη να το βλεπω εννοω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Linux_ticket είπε

εχω 2-3 skills...πως μπορω να τα βαλω?

Τι εννοείς, skill points; Η perks?;

6 ώρες πριν, soundou είπε

Οποτε για να ξερω οτι το εχω lootαρει ολο θα πρεπει να παω το cursor πανω ακριβως.

Δε σου βγάζει καμία ένδειξη και κάθε φορά που τα επισκέπτεσαι αφού απομακρυνθείς και πας σε άλλη περιοχή κάνουν reset και ξαναγεμιζουν με στρατιώτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και απο εμενα. Εκανα στις 4/10 Uplay+ συνδρομη για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι. Ξεκινησα απο τοτε και μεχρι τωρα παιζω κανονικα. Στις 9/10 μου εστειλαν μειλ οτι δεν μπορουν να παρουν τα χρηματα και οτι αν δεν γινει η πληρωμη σε 48 ωρες θα γινει canceled. Επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι η πληρωμη εχει παρει εγκριση και οτι αυτοι δεν την κανουν δεκτη. Εχει καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με το Uplay+ ? Εστειλα 2 email case sto support και ακομα τιποτα. 

Επεξ/σία από vakosp
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ileos10 είπε

ειναι για τα missions,μαζευεις clues για το επομενο βημα στο mission(για να δωσουν λιγο βαθος)κατι σαν το witcher 

8 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Τι εννοείς, skill points; Η perks?;

Δε σου βγάζει καμία ένδειξη και κάθε φορά που τα επισκέπτεσαι αφού απομακρυνθείς και πας σε άλλη περιοχή κάνουν reset και ξαναγεμιζουν με στρατιώτες. 

εχω 2 skill points...δεν μπορω να τα κανω deploy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...