Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/10/2019 στις 10:51 ΜΜ, soundou είπε

Ρε παιδες μονο σε μενα μ αρεσε;

Και σε εμένα.

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για δες τι λενε και οι πρωτες κριτικες αλλα και εντυπωσεις του κοσμου(user score)

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/tom-clancys-ghost-recon-breakpoint?ref=hp

Υπερβολικές τουλάχιστον. Ο άλλος στις 4 Οκτώβρη λέει "Empty Boring world". Πότε πρόλαβε και είδε όλο το χάρτη ή να παίξει το παιχνίδι solo ή με παρέα σοβαρά τώρα.

Εκτός αν η beta ήταν παραίσθηση, έχεις να κάνεις πράγματα παντού και πραγματικά να ξεπατωθείς στο grind, χωρίς να σε αφήνουν να παίρνεις ανάσα, εχθροί και αποστολές, ειδικά στην αρχή που είδα εγώ.

Για τα microtransactions θα συμφωνήσω, αλλά σε αυτό φταίνε οι χρήστες που πάνε και αγοράζουν ότι boost ή cosmetic υπάρχει γιατί έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Και σε εμένα.

Υπερβολικές τουλάχιστον. Ο άλλος στις 4 Οκτώβρη λέει "Empty Boring world". Πότε πρόλαβε και είδε όλο το χάρτη ή να παίξει το παιχνίδι solo ή με παρέα σοβαρά τώρα.

Εκτός αν η beta ήταν παραίσθηση, έχεις να κάνεις πράγματα παντού και πραγματικά να ξεπατωθείς στο grind, χωρίς να σε αφήνουν να παίρνεις ανάσα, εχθροί και αποστολές, ειδικά στην αρχή που είδα εγώ.

Για τα microtransactions θα συμφωνήσω, αλλά σε αυτό φταίνε οι χρήστες που πάνε και αγοράζουν ότι boost ή cosmetic υπάρχει γιατί έτσι.

Ε ειναι η συνολικη εικονα που εχει το παιχνιδι.

Απο την μια η ολη αισθηση που βγαζουν τα παιχνιδια της Ubisoft του τυπου''αλλη μια φορα απο τα ιδια'',σου βαζει και microntransactions μαζι με πολλα bugs οπως μερικα που αναφερθηκαν στο video πιο πανω με αποκορυφωμα οτι και αυτο το παιχνιδι θα εχει season pass.

Α και εχουμε και την Ubisoft που εκτος των αλλων ολα τα νεα της παιχνιδια δεν τα κυκλοφορει καν στο Steam γιατι...ετσι,και εδεσε το γλυκο.

Το μονο που λυπαμαι απο το εν λογω παιχνιδι και με ειχε τραβηξει ηταν ο κεντρικος ηθοποιος που βαλανε,για τον οποιο διαβαζω οτι ειναι απο τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Και σε εμένα.

Οι κόπιες για review και τα press kits παραδίδονται για να είναι έτοιμο το κείμενο την ημέρα ή κοντά στην ημερομηνία του release.

όπως λες και εσύ βέβαια το άσκοπο και ανέπνευστο grinding(εκεί κολλάνε και τα time savers)σε ένα γιγάντιο άδειο κόσμο με τα ίδια missions δεν θα το έλεγα διασκεδαστικό.

Πέρα από τις beta ούτε εγώ έχω παίξει το παιχνίδι και ούτε πρόκειται να δώσω χρήματα για να διαπιστώσω το προφανές. Βγάζω τα bugs και το τραγικό performance.

Η συνταγή της Ubi την τελευταία 5ετία πάει κάπως έτσι και σε αυτό το monetization κάνει το Ultimate team του fifa να ντρέπεται. Ghost recon το παιχνίδι δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Ο προβληματισμός έγκειται ως προς την προσπάθεια που κάνει πλέον ο dev για να παραδώσει νέο περιεχόμενο το οποίο περιορίζεται σε αχανείς κόσμους και in game μαγαζάκια. Και άλλα παιχνίδια έχουν να κάνεις πράγματα παντού χωρίς να σου δίνουν την αίσθηση ότι βαράς εργατοώρες.

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ε ειναι η συνολικη εικονα που εχει το παιχνιδι.

Απο την μια η ολη αισθηση που βγαζουν τα παιχνιδια της Ubisoft του τυπου''αλλη μια φορα απο τα ιδια'',σου βαζει και microntransactions μαζι με πολλα bugs οπως μερικα που αναφερθηκαν στο video πιο πανω με αποκορυφωμα οτι και αυτο το παιχνιδι θα εχει season pass.

Α και εχουμε και την Ubisoft που εκτος των αλλων ολα τα νεα της παιχνιδια δεν τα κυκλοφορει καν στο Steam γιατι...ετσι,και εδεσε το γλυκο.

Το μονο που λυπαμαι απο το εν λογω παιχνιδι και με ειχε τραβηξει ηταν ο κεντρικος ηθοποιος που βαλανε,για τον οποιο διαβαζω οτι ειναι απο τα δυνατα σημεια του παιχνιδιου.

Καλά όλα αυτά αλλα βαθμολογία 0; Μηδέν; Πλάκα κάνουμε; Μόνο αν είσαι στημένος ή ανίκανος να κρίνει βάζεις 0 ή 1 σε τέτοιο παιχνίδι.

Καταρχήν δεν πρόλαβε να δει τίποτα σε μία ημέρα. Ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις. Οπότε δεν ξέρει για τι πράγμα μιλάει.

Σα να ξεκινήσω το Odyssey ή το Origins και να πω, μάπα ο κόσμος, άδειος, τρέχω με το άλογο  χιλιόμετρα μέχρι να συναντήσω camps και αποστολές. Κι όλα αυτά σε μία μέρα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν τα reviews που κάνουν τα παλικάρια, δεν ξέρω τι περίμεναν απλά. Για τα bugs είχα πει από την πρώτη beta ότι υπήρχαν και ήλπιζα να διορθωθούν. Αλλά αυτό που γίνεται εκεί είναι κανιβαλισμός.

Καταρχήν και σε αίσθηση και σα δημιουργία, η εντύπωση που σου δίνει είναι ότι είναι καλύτερο από το Division, οπότε αν αυτό παίρνει 0 το Division πρέπει να είναι στο -1 τουλάχιστον. Εγώ δεν είχα κανένα θέμα να εξοπλίζω τον παίκτη μου με top gear 40 lvl κάνοντας ότι έπρεπε να κάνω στο παιχνίδι.

Τώρα όσον αφορά το  Pvp δεν το δοκίμασα, αν εκεί σου δίνει πλεονέκτημα το store δεν το γνωρίζω, αλλά στην τελική το παιχνίδι δεν είναι μόνο αυτό.

4 λεπτά πριν, kti23 είπε

Οι κόπιες για review και τα press kits παραδίδονται για να είναι έτοιμο το κείμενο την ημέρα ή κοντά στην ημερομηνία του release.

όπως λες και εσύ βέβαια το άσκοπο και ανέπνευστο grinding(εκεί κολλάνε και τα time savers)σε ένα γιγάντιο άδειο κόσμο με τα ίδια missions δεν θα το έλεγα διασκεδαστικό.

Πέρα από τις beta ούτε εγώ έχω παίξει το παιχνίδι και ούτε πρόκειται να δώσω χρήματα για να διαπιστώσω το προφανές. Βγάζω τα bugs και το τραγικό performance.

Η συνταγή της Ubi την τελευταία 5ετία πάει κάπως έτσι και σε αυτό το monetization κάνει το Ultimate team του fifa να ντρέπεται. Ghost recon το παιχνίδι δεν είναι έτσι κι αλλιώς. Ο προβληματισμός έγκειται ως προς την προσπάθεια που κάνει πλέον ο dev για να παραδώσει νέο περιεχόμενο το οποίο περιορίζεται σε αχανείς κόσμους και in game μαγαζάκια. Και άλλα παιχνίδια έχουν να κάνεις πράγματα παντού χωρίς να σου δίνουν την αίσθηση ότι βαράς εργατοώρες.

60 ευρώ day one δε δίνουμε ποτέ ειδικά σε τέτοιους τίτλους εννοείται.

Δημοσ.

Καλα μηδενικα σαν βαθμολογιες εχουν ακομα και τα καλυτερα παιχνιδια της αγορας,τα προσπερναμε αυτα απο τρολλο χρηστες της κακιας ωρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Μια χαρά φταίνε και οι υπόλοιποι, άμα το πρώτο δεν γινόταν best seller δεν θα γινόταν αυτό που έγινε στο δεύτερο. Η αδιαφορία δεν βοηθάει.

3 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Καλά όλα αυτά αλλα βαθμολογία 0; Μηδέν; Πλάκα κάνουμε; Μόνο αν είσαι στημένος ή ανίκανος να κρίνει βάζεις 0 ή 1 σε τέτοιο παιχνίδι.

Έχει επίσης ποσα δεκαρια, και γενικά όσα μηδέν θα βρείς αλλα τόσα δεκαρια υπάρχουν. Τώρα αυτό έχει κράξιμο γιατί στο release ήταν το πιο monetized game που έχει βγει.

Beta:

Final:

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μια χαρά φταίνε και οι υπόλοιποι, άμα το πρώτο δεν γινόταν best seller δεν θα γινόταν αυτό που έγινε στο δεύτερο. Η αδιαφορία δεν βοηθάει.

Έχει επίσης ποσα δεκαρια, και γενικά όσα μηδέν θα βρείς αλλα τόσα δεκαρια υπάρχουν. Τώρα αυτό έχει κράξιμο γιατί στο release ήταν το πιο monetized game που έχει βγει.

Κοίτα το 10 είναι περισσότερο δικαιολογημένο και λιγότερο υπερβολικό από το 0 για τέτοιο τίτλο. Υπερβολικό μεν, αλλά πες πάνω στον ενθουσιασμό του το έβαλε.

Βάλε 5 ρε παιδί μου, πες μέτριο, όχι μηδενικό. Δηλαδή πλέον έλεος. Λες και μιλάμε για παραγωγή ερασιτεχνικού studio που δεν το γνωρίζει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Λένε για πολύ καλό campaign. Τα online micro transactions δεν είναι απαραίτητα. Σε όσους ευχαριστηθηκαμε το wildlands θα γουστάρουμε και αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ρε συ αρκιν τα στανταρ που εχεις στα games ειναι τα ιδια και στις γυναικες ; :P 

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Παίζω τα πάντα εκτός παιχνίδια στυλ divinity και dark souls. Κρατάω τα καλά από κάθε παιχνίδι και αφήνω τα αρνητικά στην άκρη. Και στις γυναίκες τα ίδια. 

• Like 3
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...