Arkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Εξαιρετικό βίντεο. Κλείστε και το temporal injection 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Shy breaking (or not? ) another game.
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Σκεφτομαι να το αγορασω πολυ αργοτερα ισως και νωριτερα δεν ξερω θα εξαρτηθει... και επειδη με ενδιαφερει μονο το offline μιας και δε θα ασχοληθω με online, θα ηθελα να μου πειτε απο περιεργεια και πρωτες εντυπωσεις αν εχετε παιξει, ειναι μεγαλο, αξιζει το story, αποστολες κτλπ?
kti23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Shy breaking (or not? ) another game. κλαιω με τον τυπο που μπαινει στο ελικοπτερο
kti23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είμαι έτοιμος
privateer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 μαύρο χαλι όπως τα λέγαμε. Σε κανα χρονο με κανα 10€ και αν
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, privateer είπε μαύρο χαλι όπως τα λέγαμε. Σε κανα χρονο με κανα 10€ και αν Απο αυτα που βλεπω και ακουω (αν και δε περιμενα και κατι διαφορετικο απο τη bugisoft) θα συμφωνησω,
privateer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, soundou said: Ρε παιδες μονο σε μενα μ αρεσε; Ναι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, kti23 είπε Είμαι έτοιμος Βλακείες, έπρεπε να πατήσουν επάνω στο Wildlands και πολύ απλά να διορθώσουν την μετριότητα του και να βάλουν ακόμα περισσότερα features. Αλλα Ubisoft... 1
Linux_ticket Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σκεφτομαι να το αγορασω πολυ αργοτερα ισως και νωριτερα δεν ξερω θα εξαρτηθει... και επειδη με ενδιαφερει μονο το offline μιας και δε θα ασχοληθω με online, θα ηθελα να μου πειτε απο περιεργεια και πρωτες εντυπωσεις αν εχετε παιξει, ειναι μεγαλο, αξιζει το story, αποστολες κτλπ? H επιτομη του gaming είναι φιλε μου. τρεις κλασεις πανω από wildlands 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα