Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ποια εταιρεία θα το τερματίσει πια το θέμα με τα microtransactions; Ο κοσμος πρεπει να βαλει ενα τελος στα in apps. Ειδικα στο mobile γινεται χαμος. Που ειναι το παλιο καλο gaming.
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, soundou είπε Το game αξιζει δηλαδη ; Κατσε να βγουν τα σοβαρά reviews.
kti23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, soundou είπε Το game αξιζει δηλαδη ; από το βίντεο παραπάνω αυτό συμπέρανες?
soundou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Εχω παιξει αρρωστημενα σχεδον ολα.division 2 k wildlands που λεγανε τα ιδια ειμαι αρρωστημενος μ αυτα.οποτε προσπερναω τα βιντεακια.προσωπικη αποψη θελω
kti23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, soundou είπε Εχω παιξει αρρωστημενα σχεδον ολα.division 2 k wildlands που λεγανε τα ιδια ειμαι αρρωστημενος μ αυτα.οποτε προσπερναω τα βιντεακια.προσωπικη αποψη θελω Και το βίντεο προσωπική άποψη είναι. Στην κατάσταση που βρίσκεται τεχνικά(bugs,glitches,crashes), gameplay και με τον τρόπο που πλασάρεται το in game monetization είναι μια απο τα ίδια. Αν είσαι άρρωστος με το loot,grinding και τον ψευτορεαλισμό του θα το αγοράσεις έτσι κι αλλιώς 1
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, soundou είπε προσωπικη αποψη θελω Θες προσωπικη αποψη για το αν αξιζει ενα παιχνιδι το οποιο ακομα δεν εχει κυκλοφορησει στην αγορα?
soundou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Θες προσωπικη αποψη για το αν αξιζει ενα παιχνιδι το οποιο ακομα δεν εχει κυκλοφορησει στην αγορα? Απο χτες κυκλοφορει σ καποιες εκδοσεις.Γιαυτο σκεφτηκα μηπως καποιος το επαιξε ηδη
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εστω οτι το επαιξε απο εχτες,ποτε να προλαβει να εχει ολοκληρωμενη αποψη σε λιγοτερο απο 1 ημερα? Ασε που αν κολλησες τοσο πολυ με το Wildlands(για το οποιο ουτως ή αλλως δεν γραφτηκαν και τα καλυτερα),τοτε δεν νομιζω οτι θα το προσπερασεις το Breakpoint. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 1
Linux_ticket Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 το Wildlands ητανε μετριοτατο. Εντυπωσιακος χαρτης μεν, αλλα το immersion ηταν ανυπαρκτο...και ηταν και σχετικα ευκολο 1
Brandtobrand Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε το Wildlands ητανε μετριοτατο. Εντυπωσιακος χαρτης μεν, αλλα το immersion ηταν ανυπαρκτο...και ηταν και σχετικα ευκολο Αυτό με το εύκολο, επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω. Σε τι δυσκολία το δοκίμασες ? Ναι στα πρώτα 3 είναι από εύκολο ως βατό, στον τελευταίο βαθμό δυσκολίας όμως ή στα εξτρας (tier 1) που έχει, είσαι μπαμ και κάτω.
DsLmAnIaC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, soundou είπε Εχω παιξει αρρωστημενα σχεδον ολα.division 2 k wildlands που λεγανε τα ιδια ειμαι αρρωστημενος μ αυτα.οποτε προσπερναω τα βιντεακια.προσωπικη αποψη θελω Για εμένα είναι καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από το Division. Από την άλλη δεν έχω παίξει Wildlands για να το έχω μπουχτίσει που λέει ο λόγος. Ειδικά αν έχεις και συμπαίκτες είναι πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι. Εδώ ένα κανάλι με πολύ όμορφα video από coop στο παιχνίδι, στις single player αποστολές εννοείται. Έχοντας παίξει αρκετές ώρες στην κλειστή beta και δυστυχώς λίγο στην ανοικτή καθώς δε μπορούσα να του αφιερώσω το χρόνο που ήθελα, από αυτά που είδα το παιχνίδι και οι αποστολές του είναι πολύ ενδιαφέρουσες η τουλάχιστον έτσι φαίνονται. Οι έξτρα κύριες αποστολές της ανοιχτής beta σε σχέση με την κλειστή ήταν όντως όσο καλές τις περίμενα και ο χάρτης απλά είναι τεράστιος. Ναι έχει στοιχεία επανάληψης, ειδικά αν παίζεις μόνος αλλά και ποιο παιχνίδι τέτοιου ειδους δεν έχει; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC
privateer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 το multi του wildlands ηταν το καλύτερο σε αυτη την γενια 😉
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Αυτό με το εύκολο, επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω. Σε τι δυσκολία το δοκίμασες ? Ναι στα πρώτα 3 είναι από εύκολο ως βατό, στον τελευταίο βαθμό δυσκολίας όμως ή στα εξτρας (tier 1) που έχει, είσαι μπαμ και κάτω. Ισχυει. Στη μεσαια νομιζω δυσκολια που το επαιξα με δυσκολεψε μονο το fallen ghosts dlc που το επαιξα στο τελος. Το main παιχνιδι ηταν χαλαρωτικο πανεμορφο αρκετα repetitive αλλα το ευχαριστηθηκα. Η ubisoft ξερει να φτιαχνει κοσμους αλλα στο grind ξεφευγει. Τα ιδια κανει και στα far cry και στα AC. Μας τραβανε οι κοσμοι τους ομως για αυτο και τα παιζουμε. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2019 στις 9:43 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Ποια εταιρεία θα το τερματίσει πια το θέμα με τα microtransactions; You know very well who my friend. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα