Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ότι το td2 δεν έχει content ή ότι το Wildlands δεν είχε. Kαι το Breakpoint θα έχει. Και στο td2 όπως και στο Wildlands τις θέλεις τις βδομαδούλες σου για να ''γίνεις'' και να μπορείς να μετέχεις σε πιο δύσκολα missions/raids κτλ. Bέβαια άλλο game το ένα και άλλο το άλλο.

Το θέμα είναι δεν είναι η ποσότητα του content αλλά το πόσο βαρετό θα γίνεται όλο αυτό με τα γύρω γύρω pointless activities και πόσο γρήγορα.

Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και με την παιχνιδάρα το Witcher 3 κάποια στιγμή σιχάθηκα τα τόσα side missions που είχα κάνει. Είχα τόσο απορροφηθεί κάνοντας τα που είχα χάσει την μπάλα και που βρισκόμουν στο story.. Αnw..

Αυτό με τα games που θα τα παίζεις 1+ χρόνο πρέπει να αρχίσουμε να τα ξεχνάμε. Βαριέσαι τι να κάνουμε τώρα, είναι φυσικό επόμενο όταν έχεις παίξει καμιά δεκαριά ανάλογους τίτλους τους προηγούμενους μήνες να το κάνεις πλέον εμετό όλο αυτό σχετικά γρήγορα. 

Οπότε conclusion..

Αν σε ενδιαφέρει όλο το σκηνικό στο game, αν έχεις παρέα (για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτά τα games), αν ΔΕΝ έχεις τόσες προσδοκίες ότι με αυτό το game ντε και καλά θα περάσεις 1+ χρόνο μαζί του χωρίς να παίζεις τίποτα άλλο, το παίρνεις σε μια νορμαλ τιμή από κλειδάδικο ή uplay discount (παίζει και αυτό και μια χαρά είναι) και περνάς καλά για όσο κρατήσει. Δεν ξέρω πως έχετε συνηθίσει ρε guys με τα games, και εγώ έχω φάει κολλήματα με mmo, rpg, looter shooter, αλλά ρε παιδί μου κάποια στιγμή καλό είναι να φεύγεις από τέτοιου είδους ''γάμους'' xD.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Open Beta ξεκινά 26 Σεπτεμβρίου και κλείνει στις 29. Καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε αν έχει προστεθεί και νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Είδα και τον angry joe που έπαιζε χθες και είχα δοκιμάσει και την closed beta.

Αν πω ότι διασκέδασα θα πω ψέματα. Ούτε καν ο πυρήνας του gameplay δεν αφήνει καλή αίσθηση (όπλα και movement)τόσο σε single όσο και σε multi. ψευτορεαλισμός

Μια από τα ίδια ubi. Το αστείο είναι ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση(και τεχνικά) 5 μέρες πριν το release.

Δημοσ.

παιχνιδι με το παιχνιδι, ολο κ πιο copy paste γινονται οι τιτλοι της ubisoft.

attributes στις στολές μεν, one hit kill headshots δε και γενικοτερα μια πρασινοπη γενικούρα τριγύρω. Δε λέω, εχει την πλάκα του να παίζεις με φίλους, αλλά αυτό δεν ειναι ούτε tactical πλέον, ούτε Tom Clancy. και πλέον έχω αρχίσει να κουράζομαι με τις αχανείς εκτάσεις δίχως ουσία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...