kostasabrad Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 tom clancys recon brakpoint προβλημα mission pin Καλημερα φιλοι μου θα ηθελα να ρωτησω αντιμετοπιζω το εξης προβλημα στο παιχνιδι.. Δεν μου βγαζει το pin στιγμα στην αποστολη μου στο χαρτη δηλαδη.. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, kostasabrad είπε tom clancys recon brakpoint προβλημα mission pin Καλημερα φιλοι μου θα ηθελα να ρωτησω αντιμετοπιζω το εξης προβλημα στο παιχνιδι.. Δεν μου βγαζει το pin στιγμα στην αποστολη μου στο χαρτη δηλαδη.. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παίζεις σε exploration mode; Αν ναι, τότε πρέπει να ψάξεις στον χάρτη με τα στοιχεία που δίνει το pin. 1
kostasabrad Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, kosmasgr είπε Πατα TAB ενώ εισαι στο map Ευχαριστω πολυ παιδια το εφτιαξα..
giout Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση πρέπει να παίξουμε πρώτα το wildalnds ; και μετά αυτό η δεν έχει να κάνει
Arkin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, giout είπε καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση πρέπει να παίξουμε πρώτα το wildalnds ; και μετά αυτό η δεν έχει να κάνει Οχι ειναι τελειως διαφορετικες ιστοριες. Γινονται καποιες αναφορες στο Wildlands στο breakpoint μιας και μιλαμε για 6 χρονια μετα τα γεγονοτα του wildlands αλλα δεν ειναι αναγκη να το παιξεις.
mike0402 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 καλησπερα παιδια..επειδη θελω να το αγορασω το παιχνιδι εχει story mode?
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, mike0402 είπε καλησπερα παιδια..επειδη θελω να το αγορασω το παιχνιδι εχει story mode? Ναι εχει κανονικα campaign για να κανεις τα παντα θα χρειαστεις πανω απο 100 ωρες χωρις να ακουμπησεις καθολου το online.
mike0402 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 9 minutes ago, Arkin said: Ναι εχει κανονικα campaign για να κανεις τα παντα θα χρειαστεις πανω απο 100 ωρες χωρις να ακουμπησεις καθολου το online. πρεπει να επιλεγω εγω τις αποστολες?η με παει μονο του?
Arkin Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mike0402 είπε πρεπει να επιλεγω εγω τις αποστολες?η με παει μονο του? Εχει side quests αλλα και τα main. Τα επιλεγεις απο το χαρτη και πας.
mike0402 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 17 minutes ago, Arkin said: Εχει side quests αλλα και τα main. Τα επιλεγεις απο το χαρτη και πας. ok ευχαριστω!
vagelis81 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Χρήστος Ανέστη παιδιά,και του χρόνου να είμαστε ολοι καλά Μια ερώτηση για το game θέλω να κάνω Εχω δει κάτι videos στο YouTube που παιζειΣ solo και ομολογώ ότι είναι εντυπωσιακά.Που μπορώ να βρω τέτοιες αποστολες;Ρωτάω γιατί είχα νοικιάσει το παιχνίδι για λίγο καιρό και δε το βρήκα σαν επιλογή. Σας ευχαριστώ πολύ
vagelis81 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω κάτι αποστολές του παιχνιδιού στο youtube στις οποίες είσαι μόνος σου,χωρίς την ομάδα σου.Που είναι αυτές οι αποστολες;Είμαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού Ευχαριστώ!
Arkin Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, vagelis81 είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση. Βλέπω κάτι αποστολές του παιχνιδιού στο youtube στις οποίες είσαι μόνος σου,χωρίς την ομάδα σου.Που είναι αυτές οι αποστολες;Είμαι ακόμα στην αρχή του παιχνιδιού Ευχαριστώ! Εγω ολες μονος τις επαιξα οταν βγηκε δεν υπηρχαν οι αλλοι 3 φιλοι παρεα μονος επαιξα 110 ωρες. Ισως ειναι παλια βιντεο. Δεν γνωριζω αν γινεται να τους βγαλεις ομως ακομα και τωρα δεν πρεπει να ειναι μονιμοι στις ρυθμισεις λογικα θα βγαινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα