Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα οπλα τα περνεις απο το loot που θα βρεις μεσα στον χαρτη. Επειτα πατας το G οταν εισαι στο οπλο και μπορεις να το ανεβασεις και αλλο. Για κλασεις πας σε καποιο camp πατας E και μετα tactics. Απο εκει επιλεγεις οποια κλαση θες και παιζεις με αυτη. Εχω κανει level 10 το assault το medics και το panther και τωρα ανεβαζω την sharpshooter που εχει να κανει με dmr/snr οπλα. Sniper με λιγα λογια. Η καθε κλαση εχει τα δικα της καλα προσωπικα μου αρεσε η medics μιας και αν πεσεις με το skill που εχει σε κανει ηλεκτροσοκ και συνεχιζεις κανονικα. Η panther εχει skill που πεταει καψουλα καπνου και δεν σε βλεπουν οι αλλοι για λιγη ωρα. 

Άρα καλά κατάλαβα ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις στο campaign για το pvp..μπέρδεμα άδικα.Σε βάζει να παίξεις δηλ με το ζόρι το campaign.

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ben3os είπε

Άρα καλά κατάλαβα ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις στο campaign για το pvp..μπέρδεμα άδικα.Σε βάζει να παίξεις δηλ με το ζόρι το campaign.

Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το online μονο campaign παιζω. Στο campaign τουλαχιστον ειναι οπως στα εγραψα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον απο πλευρας stealth ειναι πολυ ωραια στημενο,μου θυμιζει phantom pain..

Πρεπει να φτιαξουν το AI ομως γιατι ειναι πολυ ΧΑΖΟ..

Απο οτι ειδα το δουλευουν και ελπιζω να το πετυχουν..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ααααα τι γαμάτο παιχνίδι.. ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΤΤ!

crashαρει στην δημιουργία χαρακτήρα  Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α!!

Τον έφτιαξα σε 1 λεπτό μέσα με τις @@ της ubi και έπαιξε πάλι καλά. Έφαγα 2 ακόμα έτσι στο άκυρο, μια στον αέρα κ μια απλώς με τα πόδια στον δρόμο μέσα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

11.31GB update το breakpoint. Διορθωνουν καμια 500αρια πραγματα απο οσο διαβασα στο changelog. Αυτο που με καιει ειναι το bug με το crash στα υψηλα σημεια με τα χιονια. Γραφουν οτι το εφτιαξαν για να δουμε.

Screenshot-1.png

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

11.31GB update το breakpoint. Διορθωνουν καμια 500αρια πραγματα απο οσο διαβασα στο changelog. Αυτο που με καιει ειναι το bug με το crash στα υψηλα σημεια με τα χιονια. Γραφουν οτι το εφτιαξαν για να δουμε.

Screenshot-1.png

Αντε να δούμε γιατί εκεί κόλλησα και εγώ. Το έχω αφήσει στην άκρη κάνα μήνα περιμένοντας την διόρθωση. 

Ενημέρωσε αν μπορείς, μην το κατεβάζω άδικα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε

Αντε να δούμε γιατί εκεί κόλλησα και εγώ. Το έχω αφήσει στην άκρη κάνα μήνα περιμένοντας την διόρθωση. 

Ενημέρωσε αν μπορείς, μην το κατεβάζω άδικα. 

Παιζω καμια ωριτσα δεν εχει κανενα θεμα το διορθωσαν επιτελους. Εχει αρκετες βελτιωσεις και στα menu στα οπλα στις ονομασιες πιο γρηγορα μπαινει σε ελικοπτερα αμαξια. Διορθωσαν το προβλημα που οταν σκοτωνες καποιον μετα ουρλιαζε. Γενικα δειχνει ενα παρα πολυ καλο update απολυτα smooth.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν μου λες θα μπω σε λιγο να παιξω αλλα μπορεις να τσεκαρεις εαν δωσανε σιροπια για τον βηχα σε αυτους στο hub?

Δωσε μου ενα λεπτακι να παω στην erewhon.

Μολις με πεταξε το παρακατω error σε fast travel. Πριν που επαιζα δεν ειχα θεμα μολις παρουσιαστηκε. Μαλλον κατι παιζει με τον server θα το φτιαξουν η κανουν maintenance

Δειτε αλλαγες στις ονομασιες στα οπλα τα δικα μου οπως παιζω. Αυτο το μπλε διπλα στο οπλο δεν εψαξα ακομα να βρω τι ειναι.

2020-01-28-17-38.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μαλλον θελει καποιο fix γιατι και εγω απο το μεσημερι δεν μπορω να μπω καν στα μενου..

1 ωρα επαιξα εκανα και fast travel. Ξαφνικα με πεταξε. Ειναι γενικο θεμα και στις κονσολες οποτε θεμα server. Θα το φτιαξουν. Πολυ καλο update παντως οσο ασχοληθηκα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, optimus prime είπε

Δεν μου λες θα μπω σε λιγο να παιξω αλλα μπορεις να τσεκαρεις εαν δωσανε σιροπια για τον βηχα σε αυτους στο hub?

Τι αηδία είναι αυτό το πράγμα με τον βήχα στο hub κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό μέχρι να το κάνω uninstall 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...