Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα βλακεία τόσο καιρό. Ασχολιόμουν με τα missions και δεν εξερευνούσα καθόλου. Και ξαφνικά είναι όλα παλούκια. Και τωρα φτιάχνω τα όπλα μου και τη στολή. Απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το 416 όπλο. (Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα στο παιχνίδι) δεν βγαίνει σε μεγαλύτερο gear? Μόνο στο αρχικό του;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παλικάρια..Το ξεκίνησα σήμερα.Πιο πολύ ελέω ghost war.Τι φάση?δεν έχει classes όπως το Wildlands?Όπλα για το ghost war παίρνεις ξεκλειδώνοντας τα στο campaign?Δεν υπάρχει το μπέρδεμα που έχουν κάνει.Και το λέω μετά από 1000+ ώρες σε Wildlands.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

wooooooooooooow!!

είσαι καλός εσύ...στα pve :P

Δεν ασχολουμαι καθολου με online. Καποτε επαιζε counterstrike ημουν απο τους καλυτερους στη Χαλκιδικη οπως και Lineage. Πανε 10 χρονια απο τοτε. Μακρια απο online μονο single εδω και 10 χρονια. Στο κινητο ασχοληθηκα καμια ωριτσα με pubg 2 γυρους επαιξα βγηκα πρωτος και τριτος και λιγο call of duty σε 5x5 παλι τοπ. Με τους cheaters που παιζουν δεν αξιζει να ασχοληθεις καν. Λανακι με φιλους κανα counter και μεχρι εκει.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Δεν ασχολουμαι καθολου με online. Καποτε επαιζε counterstrike ημουν απο τους καλυτερους στη Χαλκιδικη οπως και Lineage. Πανε 10 χρονια απο τοτε. Μακρια απο online μονο single εδω και 10 χρονια.

για να σε πειράξω το πα κυρίως..
επειδήΣ συνήθως μας μπουκώνουν με τα online stats τους..
Το χω και γω το παιχνίδι,αλλά δε το χω βάλει ποτέ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

για να σε πειράξω το πα κυρίως..
επειδήΣ συνήθως μας μπουκώνουν με τα online stats τους..
Το χω και γω το παιχνίδι,αλλά δε το χω βάλει ποτέ!

Το καταλαβα φιλε μου. Το online ειναι οκ αλλα για λιγο. Το πολυ δεν κανει καλο θεωρω. Εγω εβαλα τα στατιστικα κυριως για να δουμε που βρισκομαστε μετα απο καποιες ωρες. Το παιχνιδι ειναι αρκετα repetitive αλλα εχει τιμιες αποστολες και ιστορια. Παρα πολυ loot αλλα δεν ενοχλει μιας και ο κοσμος του παιχνιδιου νομιζω οτι ειναι οτι ομορφοτερο εχω παιξει τον τελευταιο καιρο και παει παρα πολυ smooth. Το wildlands ηταν ενα κλικ καλυτερο overall.

Δημοσ.
Στις 30/12/2019 στις 10:14 ΜΜ, ben3os είπε

Ρε παλικάρια..Το ξεκίνησα σήμερα.Πιο πολύ ελέω ghost war.Τι φάση?δεν έχει classes όπως το Wildlands?Όπλα για το ghost war παίρνεις ξεκλειδώνοντας τα στο campaign?Δεν υπάρχει το μπέρδεμα που έχουν κάνει.Και το λέω μετά από 1000+ ώρες σε Wildlands.

πιο που με Division μοιαζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξεκινησα και εγω σμρ..

Μου αρεσει πιο πολυ απο το wildlands..

Ειναι αυτη η πιο stealth προσεγγιση κυριως που του δινει αξια..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ben3os είπε

Ναι αλλά τι φάση?ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει με τα όπλα..

Δηλαδή τι άκρη να βγάλεις? Για μένα asr μαζί με dmr η snr και έχεις τον απόλυτο συνδυασμό. Ότι απορίες έχετε ρωτήστε. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Δηλαδή τι άκρη να βγάλεις? Για μένα asr μαζί με dmr η snr και έχεις τον απόλυτο συνδυασμό. Ότι απορίες έχετε ρωτήστε. 

Πώς ξεκλειδώνεις όπλα και σεταρεις κλάσεις?στο Wildlands ήταν όλα ωραία κ απλοποιημένα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ben3os είπε

Πώς ξεκλειδώνεις όπλα και σεταρεις κλάσεις?στο Wildlands ήταν όλα ωραία κ απλοποιημένα.

Τα οπλα τα περνεις απο το loot που θα βρεις μεσα στον χαρτη. Επειτα πατας το G οταν εισαι στο οπλο και μπορεις να το ανεβασεις και αλλο. Για κλασεις πας σε καποιο camp πατας E και μετα tactics. Απο εκει επιλεγεις οποια κλαση θες και παιζεις με αυτη. Εχω κανει level 10 το assault το medics και το panther και τωρα ανεβαζω την sharpshooter που εχει να κανει με dmr/snr οπλα. Sniper με λιγα λογια. Η καθε κλαση εχει τα δικα της καλα προσωπικα μου αρεσε η medics μιας και αν πεσεις με το skill που εχει σε κανει ηλεκτροσοκ και συνεχιζεις κανονικα. Η panther εχει skill που πεταει καψουλα καπνου και δεν σε βλεπουν οι αλλοι για λιγη ωρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...