Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Εκτός απο το βιντεάκι που υπάρχει εδώ υπάρχει κανένα σίτε να εξηγεί το παιχνίδι; Κυρίως με το loadout έχω χαθεί και με το τι παίζει με τα όπλα. Τι εννοεις? Στο loadout φτιαχνεις τον παικτη. Οπλα/perks/γαντια/καπελο/μποτες κτλ.
soundou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Εκτός απο το βιντεάκι που υπάρχει εδώ υπάρχει κανένα σίτε να εξηγεί το παιχνίδι; Κυρίως με το loadout έχω χαθεί και με το τι παίζει με τα όπλα. Οτι βρησκεις αν εχει μεγαλητερο gear score το φορας μεχρι να βαρεσεις συνολο 250 gear score.
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, soundou είπε Οτι βρησκεις αν εχει μεγαλητερο gear score το φορας μεχρι να βαρεσεις συνολο 250 gear score. Προσεξτε και τα skills που δινουν. Δεν ειναι μονο το level δηλαδη. Τα πρασινα δινουν ενα συν τα μπλε 2. Γενικα εχει μπολικο πραγμα αλλα μολις το μαθετε θα το αγαπησετε. Και εγω αργησα λιγο αλλα μπηκα γρηγορα στο κλιμα. Για 100% μιλαμε για πανω απο 60 70 ωρες στο νερο.
sotiris123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 παράδειγμα στη φότο που ανέβασες. Τι είναι το 15 στο ΗΤ1. Τι είναι το 52. Και σε τι βοηθάει το καθένα. έχω δει ότι τα κράνοι και τα γάντια δίνουν βοοστς. ( να μη χάνεις ζωή, regen stamina κλπ) αλλά στα όπλα έχει διαφορά; Επίσης για πιο λόγο να έχεις αγοράσει το ίδιο όπλο 2-3 φορες( από τη σκηνή που τα αγοράζεις)
Linux_ticket Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) στο loadout Γραφει σε κιτρινο πλαισιο "new" κατω στα οπλα οι αριθμοι με τα κιτρινα δειχνουν ποσα καινουρια οπλα είναι διαθέσιμα. το 52 είναι το level του οπλου επισης αγοράζεις μεν το ιδιο οπλο ...αλλα κάθε φορα εχει μεγαλυτερο level Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Linux_ticket
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει τίποτα ότι βρίσκω από loot. Αναβαθμίζω και στο gunsmith κάποια μοντέλα. Πχ αναβάθμισα το g28. Όλα τα g28 που θα βρίσκω θα έχου αυτά τα boost. Κάντε dismantle οτι δεν χρειάζεστε για metal και άλλα υλικά για τις αναβαθμίσεις.
sotiris123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Θα το ψάξω και λίγο παραπάνω. Αλλά κατάλαβα αυτά που είπατε. Θα το ψάξω στη σκηνή να αναβαθμίσω κ μόνος μου τίποτα γιατί είμαι με ότι βρίσκω τώρα. Και τα φυτά που μαζεύεις; Για να φτιάξεις ενέσεις;
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, sotiris123 είπε Θα το ψάξω και λίγο παραπάνω. Αλλά κατάλαβα αυτά που είπατε. Θα το ψάξω στη σκηνή να αναβαθμίσω κ μόνος μου τίποτα γιατί είμαι με ότι βρίσκω τώρα. Και τα φυτά που μαζεύεις; Για να φτιάξεις ενέσεις; Με τα φυτά κάνεις craft ναι. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά συνήθως εφόσον κάνεις loot τα πάντα δεν ξεμενεις από προμήθειες. Επίσης διάλεξε panther κλάση θα χρειαστεί η πιο stealth προσέγγιση παρακάτω. 1
sotiris123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δεν είναι τόσο εύκολο πάντως στις main mission. Σε βρίσκουν εύκολα. Έρχονται και άλλοι συνέχεια. Και τα ρομποτάκια αλλάζουν θέσεις και σε αποφεύγουν.
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Δεν είναι τόσο εύκολο πάντως στις main mission. Σε βρίσκουν εύκολα. Έρχονται και άλλοι συνέχεια. Και τα ρομποτάκια αλλάζουν θέσεις και σε αποφεύγουν. Για αυτο πας σε panther κλαση ωστε να παιξεις ενα πιο στυλ συστημα. Εχει αρκετα καλυτερους stealth μηχανισμους απο το wildlands.
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το πρωτο μωβ οπλο που βρηκα με πολυ καλα χαρακτηριστικα. Επισης να ξανα αναφερθω στα πολυ ομορφα γραφικα που εχει που φτιαχνουν μια πολυ καλη ατμοσφαιρα για stealth immersion. Spoiler 1
Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Σημερα καταφερα και εριξα outpost με 150+ level requirements ενω ειμαι στα 80level πραγματα. Αρκετο stealth υπομονη και προσοχη με τους sniperades γιατι με ενα hit game over. Περισσοτερο αυτοι με δυσκολεψαν.
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Υπαρχει τροπος στην τελευταια uplay εκδοση να βαλουμε reshade? Βαζω στο breakpoint και μου το κοβει δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι με reshade.
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Το παιχνιδι ειναι τεραστιο. 19 ωρες και 14% του χαρτη. Στα kills παμε καλα στα 1289 τα 1041 ειναι headshots. 100 level στα οπλα/παρελκομενα 10 level η panther κλαση και 8 στην Assault. Για ολα τα skills πρεπει λογικα να πανε ολες οι κλασεις 10 level. Skell credits εχω μαζεψει 97000 αλλα δεν προκειται να χαλασω κανενα μεχρι να τερματισω το παιχνιδι. 1
Linux_ticket Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Τελος και το δευτερο boss από το ηφαιστειο...αλλα δυο μενουν, τα πιο δυσκολα δηλαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα