Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

3 ωρες μεσα στο παιχνιδι και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο για αυτο που προσφερει. Πολυ καλοι stealth μηχανισμοι το μερος που ειμαστε πανεμορφο απο story θα δουμε. Το παιχνιδι σε βομβαρδιζει με το ατελειωτα looting και γενικα το menu ειναι λιγο αχταρμας μεχρι να το μαθεις. Τα γραφικα του πολυ καλα αλλα ειχαν μια θολουρα. Τελικα οΜλη την δουλεια την εκανε το temporal injection. Μπορει να δινει 20+fps αλλα καταστρεφει την εικονα. Κλειστε το και η εικονα ειναι κρυσταλλο. Με ρυθμισεις ultimate/ultra/high βρισκομαι στα 65-75fps και κλειστο το temporal injection με το freesync να κανει οπως πρεπει τη δουλεια του. Θα το τερματισω σιγουρα ηθελα κατι σε παρομοιο gameplay με το wildlands οποτε ελπιζω να ειναι λιγο καλη και η ιστορια να δεσει το γλυκο. Next time ελπιζω σε κατι πιο απλοικο δεν θελουμε RPG ghost recon ubisoft θελουμε σωστους stealth μηχανισμους και σωστη ιστορια.

Spoiler

2019-12-01-19-10-01.png
2019-12-01-20-26-01.png
2019-12-01-20-28.png

• Moderators
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

δεν θελουμε RPG ghost recon ubisoft θελουμε σωστους stealth μηχανισμους και σωστη ιστορια.

Σαν να λέμε...ένα καινούργιο Splinter Cell; ^_^

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Σαν να λέμε...ένα καινούργιο Splinter Cell; ^_^

Δεν χρειάζεται να είναι splinter cell. Αλλά ούτε και αυτός ο αχταρμάς που έκαναν στο menu του breakpoint. Το wildlands ήταν καλύτερο εδώ. Rpg παιχνίδια υπάρχουν κάνανε το odyssey και τώρα και το breakpoint. Rpg wannabe. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

True, αλλά κάποιοι θέλουμε νέο Splinter Cell. :P

Ισχυει και απο οτι λενε το φτιαχνουν. Εγω ακομα δεν επαιξα το blacklist και πρεπει να το βαλω στο προγραμμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ακουστικα ειναι τρομερη εμπειρια το παιχνιδι. Ακους τα παντα πεντακαθαρα ακομα και τον αερα η τις ομιλιες των εχθρων οταν πας σε εγκατασταση τους για να τους φας. Τρομερα γραφικα και physics. Με ολα ultimate και χωρις Temporal injection σε 2-3 χρονια ολα και καποια καρτα θα μπορει να το τερματισει σε μεγαλες αναλυσεις. Οτι πιο βαρυ εκει εξω. Με σωστες ρυθμισεις χανετε ελαχιστο απο το οπτικο αποτελεσμα και κρατατε πολυ καλο framerate.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Τρομερό παιχνίδι και φαίνεται μεγάλο. Απλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Όταν καθαρίζεις ένα μέρος μετά αν ξαναπάς εκεί θα έχει πάλι στρατιώτες;;;;;

Δημοσ.

Τα loot box δεν ξανα εμφανιζονται. Οσα εχετε παρει αν πατε στον χαρτη σας τα βγαζει καπως ετσι

Screenshot-1.png

Και στις πιο μικρες περιοχες

Screenshot-2.png

Εχω παιξει καμια 10αρια ωριτσες και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο με εξαιρετικο immersion. Main missions δεν εχω κανει πολλες περιπλανιεμαι στον χαρτη αναβαθμιζοντας οπλα και παρελκομενα. Προσοχη με το αεροπλανο που αν σας παρουν χαμπαρι ερχονται οι ghosts μαζι με drones κρυβοντας τελειως τον χαρτη. Εκει θελει μαεστρια και καλο stealth για να τους ξεκανετε.

2019-12-09-15-00.png

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτα δυσκολο το Raid...4 bosses με μεγαλο βαθμο δυσκολιας.

Για να το ολοκληρωσει καποιος πρεπει να παιζει 10-12 ωρες συνεχομενα μαζι με αλλους 3 παικτες

και φυσικα να ξερει πως σκοτώνονται τα bosses. Βασικα το raid είναι ένα παιχνιδι μονο του. Το κακο είναι ότι δεν μπορεις 

να συνεχισεις από κει που σταμάτησες. Πρεπει να το βγαλεις μονοκούκι.

Δημοσ.

Εκτός απο το βιντεάκι που υπάρχει εδώ υπάρχει κανένα σίτε να εξηγεί το παιχνίδι; Κυρίως με το loadout έχω χαθεί και με το τι παίζει με τα όπλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...