Linux_ticket Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ileos10 είπε οταν λες δεν μπορεις να τα κανεις deploy?απτο item wheel? μηπως εννοεις τα perks?perks μεχρι 3 μπορεις να εχεις ενεργα όχι ρε...διαλεξα ένα class το assault. Πηρα το πρωτο skill , μου εβγαλε aquire το πατησα και ενεργοποιηθηκε, τωρα εχω κι αλλα skills αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω
soundou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δεν ξερεις ακομα να ξεχωριζεις τα skills apo ta perks
ileos10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε όχι ρε...διαλεξα ένα class το assault. Πηρα το πρωτο skill , μου εβγαλε aquire το πατησα και ενεργοποιηθηκε, τωρα εχω κι αλλα skills αλλα δεν ξερω πως να τα βαλω αλλαγη class==οταν εισαι στο bivuac πας εκει που λεει tactics και το αλλαζεις εκει τα skills εχουν 2 κατηγοριες τα passive και τα perks μονο τα perks χρειαζεται να κανεις equip στα 3 slots που εχεις διαθεσιμα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από ileos10
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, vakosp είπε Καλημερα και απο εμενα. Εκανα στις 4/10 Uplay+ συνδρομη για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι. Ξεκινησα απο τοτε και μεχρι τωρα παιζω κανονικα. Στις 9/10 μου εστειλαν μειλ οτι δεν μπορουν να παρουν τα χρηματα και οτι αν δεν γινει η πληρωμη σε 48 ωρες θα γινει canceled. Επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι η πληρωμη εχει παρει εγκριση και οτι αυτοι δεν την κανουν δεκτη. Εχει καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με το Uplay+ ? Εστειλα 2 email case sto support και ακομα τιποτα. τι κάρτα? ελληνική ή ξένη τι τύπος ποια τράπεζα? εγώ πρόσφατα πλήρωσα το Uplay+ με Mastercard (Alpha Bank)
DsLmAnIaC Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε εχω 2 skill points...δεν μπορω να τα κανω deploy Ανέβασε το δέντρο των skills προς τα πάνω και διάλεξε skills.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει σκέψη στο μέλλον η εταιρεία να προσθέσει τα "bot" που αποτελούν την ομάδα (όπως είχες στο ghost recon wildlands) η σε αυτό παίζεις μόνος χωρίς ομάδα?
Linux_ticket Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, ikorolis είπε θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει σκέψη στο μέλλον η εταιρεία να προσθέσει τα "bot" που αποτελούν την ομάδα (όπως είχες στο ghost recon wildlands) η σε αυτό παίζεις μόνος χωρίς ομάδα? εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως παιζεται...στα μενου επικρατει ένα χαος δε βγαζεις ακρη με τιποτα. Δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις στο παιχνιδι...παιζεις μονος σου η με αλλους..? πως βγαζεις το main mission?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως παιζεται...στα μενου επικρατει ένα χαος δε βγαζεις ακρη με τιποτα. Δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις στο παιχνιδι...παιζεις μονος σου η με αλλους..? πως βγαζεις το main mission? προς το παρών παίζω μόνος χωρίς ομάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 αν πραγματικά είναι single player (solo) χωρίς AI Bots οφείλουν να το ξεκαθαρίσουν για να ξέρει αυτός που θα το αγοράσει προσωπικά για μένα είναι ένας λόγος μη αγοράς του προτιμώ να αγοράσω το επερχόμενο Call Of Duty Moderm αν είναι να παίζω single player (solo) που μου αρέσει καθώς έχω παίξει όλα τα CoD και τα MW έως το Ghosts.
vakosp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Με καρτα debit visa ths Alpha Bank αλλα το προβλημα λυθηκε μεσω ubisoft support chat αφου εκανα case και ουδεις απαντησε. Παντως ειναι για γελια το Ubistore ενω με χρεωσαν μια φορα προσπαθησαν να με ξαναχρεωσουν. Θα αγορασω το παιχνιδι απο Epicstore που ειναι ποιο αξιοπιστοι στις τραπεζικες συναλαγες.
Linux_ticket Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, ikorolis είπε αν πραγματικά είναι single player (solo) χωρίς AI Bots οφείλουν να το ξεκαθαρίσουν για να ξέρει αυτός που θα το αγοράσει προσωπικά για μένα είναι ένας λόγος μη αγοράς του προτιμώ να αγοράσω το επερχόμενο Call Of Duty Moderm αν είναι να παίζω single player (solo) που μου αρέσει καθώς έχω παίξει όλα τα CoD και τα MW έως το Ghosts. προς το παρον εάν θελεις να παιξεις μαζι με αλλους 3...θα πρεπει να είναι παικτες Online. για να εχεις ομαδα οπου θα εισαι εσυ και οι αλλοι 3 θα ελέγχονται από το computer...ειπανε θα προστεθει σε update νοεμβριου
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Linux_ticket είπε προς το παρον εάν θελεις να παιξεις μαζι με αλλους 3...θα πρεπει να είναι παικτες Online. για να εχεις ομαδα οπου θα εισαι εσυ και οι αλλοι 3 θα ελέγχονται από το computer...ειπανε θα προστεθει σε update νοεμβριου άρα συνεχίζω με την συνδρομή Uplay+ και αν δεν το κάνουν ώστε να με πείσουν να αγοράσω το παιχνίδι απλά τρώει απεγκατάσταση και ακύρωση η συνδρομή και πάμε για άλλα...
DsLmAnIaC Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2019 στις 5:02 ΜΜ, Linux_ticket είπε εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως παιζεται...στα μενου επικρατει ένα χαος δε βγαζεις ακρη με τιποτα. Δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις στο παιχνιδι...παιζεις μονος σου η με αλλους..? πως βγαζεις το main mission? Βαλε guided mode on για να σε βοηθάει στα missions να σου δείχνει που να πηγαίνεις. Πατάς το I νομίζω για το inventory η το escape δε θυμάμαι και επιλέγεις objectives. Εκεί έχεις όλες τις αποστολές σε ένα πίνακα, τα πάντα, τις κυρίες, τις δευτερευουσες, τις καθημερινές, όλα. Πατάς πάνω σε αυτή που σε ενδιαφέρει και έπειτα κρατάς πατημένο το tab μέχρι να την κάνεις pin, να τη μαρκάρει στο χάρτη δηλαδή και να σου δείχνει που πρέπει να πας. Ε από εκεί ακολουθείς ότι σου δείχνει και τις ολοκληρώνεις. Διαβάζεις προσεκτικά όμως τι σου ζητά η κάθε μία και σε ποιες περιοχές σου λέει να πας. Οι πληροφορίες που παίρνεις είναι της μορφής βόρεια της λίμνης τάδε και ανατολικά της βουνού τάδε οπότε μαρκάρεις στο χάρτη το σημείο και ταξιδεύεις εκεί μέσω bivouac η με ελικόπτερο η άλλο μέσο. Προσωπικά έπαιζα σε non guided mode, για να υπάρχει και ένα στοιχείο εξερεύνησης. Ακόμη και εκεί όμως σου έβγαζε markers όταν τελικά πλησιαζες στην περιοχή που έπρεπε να κάνεις κάτι για να ολοκληρώσεις στην αποστολή. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από DsLmAnIaC 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα