sellfast Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την cosmote. Είμαι κάτοχος πακέτου internet (24) + τηλεφωνο+ cosmote t.v εδώ και ένα χρόνο. Εχθές πήρα τηλ το 13888 καθώς το τηλ και το ίντερνετ κόπηκαν. Για να τους πάρω τηλέφωνο έβαλα κάρτα στο κινητό μου και έγινε και η άρση φράση κλήσεων διότι είχα να βάλω μήνες κάρτα. Έπειτα από ώρες βρήκα τη τεχνική υποστήριξη και ρώτησα γιατί δεν λειτουργεί τπτ. Τελικά δεν μπόρεσε να το λύσει και είπα να με συνδέσει με εκπροσώπο για προσφορες.Με συνδέει και ρωτάω σχετικά για προσφορες κλπ. Και μου λέει ότι την προηγούμενη μέρα συμφωνήσα με εκπροσώπο τους μέσω κινητού στις 8:27 για νέο πρόγραμμα ίντερνετ από 24 στα 50 με χρέωση +10 και ευρώ. Εξήγησα ότι εκεί η τη μέρα ήταν μη εφικτό αυτό να γίνει διότι όχι μόνο δεν μίλησα με κανένανα αλλά είχα και φράση κλήσης στο κινητό μου λόγω μη ανανέωσης κάρτας. Τα έπαιξε και μου λέει ότι θα στείλει αίτημα σε αρμόδιο. Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε από κούριερ καινούριο ρουτερ για 50αρι και χαρτιά περί συμφωνίας με το όνομα της εκδοτριας. Επιπλέον ήρθε ο τεχνικός από cosmote για να μου δει ότι ίντερνετ το οποίο έφτιαξε και μου είπε ότι διεκόπη λόγω μετάβασης από 24 σε 50(διακοπή η οποία παραλίγο να μου χάσει τη δουλειά μου) Επιπλέον μου είπε ότι θα γράψει ότι η περιοχή μου βρίσκομαι δεν είναι για 50αρι mbps καθώς δεν θα πιάνει. Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου; Διότι όχι μόνο μου έβαλαν πακέτο χωρίς τη συγκατάθεση μου αλλά και παραλίγο να χάσω δουλειά και έμεινα πίσω σε εργασία εξαιτίας της διακοπής του ίντερνετ για.μιάμιση μέρα λόγω πακέτου. Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Silverage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να τους ζητήσεις εγγράφως αντίγραφο απο την συνομιλία και ακύρωση χωρίς επιβάρυνση αναφέροντας τον λόγο. Για την δουλειά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Silverage 1
sellfast Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, bill2015 είπε Το ρουτερ το παρέλαβες η οχι ; Ναι το παρέλαβα σήμερα μαζι με τη συμφωνία που υποτίθεται έκανα μαζί με την εκπροσώπο, της οποίας το όνομα φαίνεται στη συμφωνία.
bill2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Απο τη στιγμή που το αλλάξανε απο μόνοι τους ζητάς να σε γυρίσουνε ατελώς στο 24 αφου έγινε απο αυτούς χωρίς εντολή σου
Klausx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει παραγίνει η Cosmote, δείτε εδώ επιμονή καθημερινά....
sellfast Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Klausx είπε Έχει παραγίνει η Cosmote, δείτε εδώ επιμονή καθημερινά.... Το Αθηνα/Πειραιας/Σαλαμινα, ειναι το σημα κατατεθεν οταν βλεπεις τη κληση. Εδω εμενα μου βαζουν πακετα χωρις συγκαταθεση. Υποτιθεται ειναι η τοπ εταιρια στην ελλαδα.
bill2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Απο τη στιγμή που δεν έχεις συμφωνήσει για την αλλαγή σε vdsl 50 θα σε στο γυρίσουν στο παλιό πρόγραμμα
QuantumWanderer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Προσοχή με όλους τους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Υπάρχει τεράστια πίεση στο προσωπικό για επίτευξη πωλήσεων, ακόμα και να πουλάνε πακέτα υπηρεσιών σε ανθρώπους που δεν τα χρειάζονται. Έχουν καταργηθεί παλιές ηθικές αναστολές και ο σκοπός είναι να εμφανίζονται νούμερα πωλήσεων για να παίρνουν παχυλά μπόνους οι διευθυντές. Αυτό οδηγεί στο να κάνουν τέτοιους διαλόγους στα τηλέφωνα και στα καταστήματα, ώστε να τεκμηριώνεται η ρητή συγκατάθεση του ανθρώπου, ακόμα κι αν στο μυαλό του είναι πιο ασυνείδητη. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν φορείς καταναλωτών που να μπορούν να μάς προστατέψουν από τέτοιες συμπεριφορές, γιατί το παίχνίδι έχει παιχτεί έτσι ώστε να θεωρείται ότι έχεις συμφωνήσει. Είναι ένα παιχνίδι λεπτομερειών στις δηλώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα