fk-decibel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα macbook pro κ εχω καταληξει σε 2. Θελω καποιον γνωστη να μ.απαντησει τεκμηριωμενα ποιο απο τα 2 να παρω κ γτ. Η διαφορα τους ειναι 100 ευρω. Καθαρα κ μονο τα χαρακτηριστικα με ενδιαφερουν. Το ενα ειναι 2019 το αλλο 2018 Τα μοντελα ειναι τα παρακατω MV962GR/A MR9R2GR/A
SaFiS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Του 2018 έχει 512GB SSD ενώ του 2019 έχει 256GB SSD με ελάχιστα νεώτερο επεξεργαστή. Λογικά του 2019 έχει και το βελτιωμένο πληκτρολόγιο... Υπόψιν ότι δεν παίρνουν αναβάθμιση σε RAM / SSD οπότε ότι διαλέξεις, το "παντρεύτηκες"... Τα ζυγίζεις και διαλέγεις...
fk-decibel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/apple-macbook-pro-retina-133-2019-i58gb256gbiris-plustouch-bar-mv962gra-space-gray/prod9978297pp/ https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/apple-macbook-pro-retina-133-mid-2018-i5-8259u8gb512gb-ssdiris-plus-mr9r2gra-space-gray/prod9222962pp/ 13 ώρες πριν, SaFiS είπε Του 2018 έχει 512GB SSD ενώ του 2019 έχει 256GB SSD με ελάχιστα νεώτερο επεξεργαστή. Λογικά του 2019 έχει και το βελτιωμένο πληκτρολόγιο... Υπόψιν ότι δεν παίρνουν αναβάθμιση σε RAM / SSD οπότε ότι διαλέξεις, το "παντρεύτηκες"... Τα ζυγίζεις και διαλέγεις... Τα βασικα τα ξερω. Το νεο πληκτρολογιο που λες ας πουμε δεν ξερω τι αλλαγη εχει κ αν ο νεος επεξεργαστης ειναι τοσο καλυτερος που να αξιζει τα 100 ευρω παραπανω κ τα 128gb λιγοτερα σε δισκο. Κατα τα αλλα λογικα ειναι ιδια. Οταν λες τα παντρευτικα πως το εννοεις? Το macbook pro που εχω τωρα το εχω απο το 2009 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, fk-decibel είπε Οταν λες τα παντρευτικα πως το εννοεις? Το macbook pro που εχω τωρα το εχω απο το 2009 Αυτό που έχεις τώρα, έχει πάρει και καμιά αναβαθμισούλα (μνήμη, σκληρός δίσκος) σε αυτά τα 10 χρόνια, έτσι; Ε λοιπόν, το καινούργιο δε παίρνει τίποτα.
fk-decibel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 😮 αρα τι κανω να μην παρω? Τι προτεινεις. Μια ραμ εχω βαλει μονο τπτ αλλο Μου φαινεται να καταληξω στου 2018
SaFiS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Και του 2018 εννοειται οτι δεν παιρνει αναβαθμισεις. Οποτε αν εχεις αναγκη τον μεγαλυτερο SSD, αναγκαστικα κανεις υποχωρησεις...
fk-decibel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Σαν επεξεργαστες ειναι 8259u και 8279u η κανω λαθος?
winmac Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2019 στις 8:13 ΜΜ, fk-decibel είπε Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω ενα macbook pro κ εχω καταληξει σε 2. Θελω καποιον γνωστη να μ.απαντησει τεκμηριωμενα ποιο απο τα 2 να παρω κ γτ. Η διαφορα τους ειναι 100 ευρω. Καθαρα κ μονο τα χαρακτηριστικα με ενδιαφερουν. Το ενα ειναι 2019 το αλλο 2018 Τα μοντελα ειναι τα παρακατω MV962GR/A MR9R2GR/A MV962GR/A Αν σε νοιάζει η αναβάθμιση κλπ. τότε οπωσδήποτε ειδική παραγγελία με 16 ram. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάνεις ειδική παραγγελία από istorm, isystem, ιπαπατζες κλπ και γενικά ελληνική εισαγωγή πάρε με αγγλικό / international πληκτρολόγιο. Οι ειδικές παραγγελίες που φέρνει η infoquest (ο εισαγωγέας στην Ελλάδα) έρχονται από Πολωνία όπου εκεί ανοίγεται το κουτί για να ανοίξουν το λάπτοπ και να του βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Και αν και η Apple έχει webshop στην Πολωνία, δεν έχει καταστήματα και service, οπότε αυτός που ανοίγει το laptop είναι επιπέδου istorm. Το γράφω καθώς δυο φορές μου είχε έρθει macbook BTO 16 ram γρατζουνισμένο στο κουτί από istorm και στην πορεία έβγαλε πρόβλημα hinge popping. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από winmac 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, winmac said: MV962GR/A Αν σε νοιάζει η αναβάθμιση κλπ. τότε οπωσδήποτε ειδική παραγγελία με 16 ram. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάνεις ειδική παραγγελία από istorm, isystem, ιπαπατζες κλπ και γενικά ελληνική εισαγωγή πάρε με αγγλικό / international πληκτρολόγιο. Οι ειδικές παραγγελίες που φέρνει η infoquest (ο εισαγωγέας στην Ελλάδα) έρχονται από Πολωνία όπου εκεί ανοίγεται το κουτί για να ανοίξουν το λάπτοπ και να του βάλουν ελληνικό πληκτρολόγιο. Και αν και η Apple έχει webshop στην Πολωνία, δεν έχει καταστήματα και service, οπότε αυτός που ανοίγει το laptop είναι επιπέδου istorm. Το γράφω καθώς δυο φορές μου είχε έρθει macbook BTO 16 ram γρατζουνισμένο στο κουτί από istorm και στην πορεία έβγαλε πρόβλημα hinge popping. hinge popping έχουν πολλά του 2018 ειναι σαφώς καλύτερα. δεν καταλαβαίνω τη μανια σας με τα ελληνικα πληκτρολόγια.
basilis5 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Ο,τι βολευει τον καθενα. προσωπικα θεωρω πιο σημαντικο τον επεξεργαστη απο τον ssd, εχω 256 και ειμαι μια χαρα χρονια τωρα. Παιζω με cloud και εξωτερικους για δεδομενα. αλλα ακομα πιο σημαντικο θεωρω κινεγω τη ram. Απαραδεκτη apple σε αυτα τα χρηματα 8 gb ram χωρις δυνατοτητα αναβαθμισης στο κατοφλι του 2020. Το τελευταιο κινεζικο τηλ εχει τοση ram (σαν μετρο συγκρισης το καταθετω, δεν ειναι το ιδιο)
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, basilis5 είπε Απαραδεκτη apple σε αυτα τα χρηματα 8 gb ram χωρις δυνατοτητα αναβαθμισης στο κατοφλι του 2020. Το τελευταιο κινεζικο τηλ εχει τοση ram (σαν μετρο συγκρισης το καταθετω, δεν ειναι το ιδιο) Yeap, μεγάλη μαλακία... 16 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε δεν καταλαβαίνω τη μανια σας με τα ελληνικα πληκτρολόγια. Ακριβώς αυτό. Το δικό μου έχει International keyboard layout.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα