Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A90 5G. To 5G των €749 (hands-on)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NickAlfista είπε

Φιλε συμφωνουμε οτι ο καθενας παιρνει αυτο που μπορει και θελει και δεν κανουμε κουμαντο στην κριση κ στην τσεπη κανενος, αλλα μην θεωρεις δεδομενο με την τελευταια σου προταση οτι ειναι ισαξια η απαραίτητα καλύτερο το s10, αυτο μπορει να ισχυει για τις αναγκες σου οχι ομως γ ολους οπως κ για μενα. Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις δουλευω αρκετα damonps2 και τα fps που εχω με τα δυνατα xiaomi και oneplus ειναι καπου στα διπλασια απο τα δυνατα samsung οποτε για τις δικες μου αναγκες ειναι οχι λιγο αλλα πολυ υποδεεστερα τουλαχιστον τα exynos που έρχονται Ευρωπη. Αυτο στο λεω τελειως φιλικα και χωρις κομπλεξ γιατι δοξα τον Θεο εχω την οικονομικη δυνατοτητα να επιλεξω το κινητο που θελω.

Δεν αναφέρθηκα σε hardware (cpu/gpu). Η διαφορά στην τιμή φαίνεται από όλα τα υπόλοιπα, που ήδη είπα, αλλά και άλλα (ήχος, υποστήριξη κ.α.)

Μκυ φαίνεται απίθανο αυτό που λες για το fps (link?), αλλα υπάρχει πιθανότητα να μην είναι optimized η εφαρμογή για exynos. 

Επεξ/σία από overpower
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, overpower είπε

Δεν αναφέρθηκα σε hardware. Η διαφορά στην τιμή φαίνεται από όλα τα υπόλοιπα, που ήδη είπα, αλλά και άλλα (ήχος, υποστήριξη κ.α.)

Μκυ φαίνεται απίθανο αυτό που λες για το fps (link?), αλλα υπάρχει πιθανότητα να μην είναι optimized η εφαρμογή για exynos. 

Μα ουτε γω αναφερθηκα στην τιμη, δεν μ ενδιαφερει παιρνω απλα αυτο που κανει καλυτερα αυτο που θελω. Σαν συνολο αναφερομαι εγω και πιστευω ετσι πρεπει να βλεπουμε μια συσκευη και παλι με βαση τις αναγκες μας. Οχι απλα απιθανο που λες αλλα ημουν συντηρητικος με τα διπλασια fps που σου ειπα, σε καποιες περιπτώσεις ειναι απλα unplayable με exynos. Ειναι θεμα και optimization και drivers που ειναι πολυ καλυτερο οχι σε μια αλλα σε ολες τις εφαρμογες υπερ των adreno των snap αλλα και το οτι ειναι και πιο ισχυρες σαν gpu... Link οχι ενα αλλα απειρα εχω να σου δωσω απλα χτυπα στο youtube -damonps2 exynos vs snapdragon- και θα καταλαβεις... Ακομα ο περσινός 845 παταει τον 9820 οπως και οι αντίστοιχοι kirin (π σαφως κ αυτοι ειναι κατω απο snap σε αυτο το κομμάτι) 

* EDIT επισης εχω δοκιμασει τις ιδιες εφαρμογες στα κτηνη ολων των εταιριών π εχουν περασει απο τα χερια μου και εχω δει τις διαφορες με τα ματια μου, δεν ειναι μονο το damon βαλε οποιο game θελεις πχ pubg στα ultra που και απαιτητικο ειναι και εχει native fps counter και θα το διαπιστωσεις και μονος σου (αλλο το playable και τα 30 fps και αλλο τα αδιακοπα 60 χωρις throttling στα πρώτα 10 λεπτα παιχνιδιου)

Επεξ/σία από NickAlfista
Δημοσ.

Ετσι για να δουμε πιο ειναι mid range και πιο high end. Συγκριση 855-845-9820-9810. Παντα οι qualcomm θα ειναι καλυτεροι. Στην Ευρωπη μονιμως ερχονται οι πολυ χειροτεροι exynos στη σειρα S και Note. Απο τις χαζομαρες της samsung.

https://www.anandtech.com/show/14794/snapdragon-855-phone-roundup-searching-for-the-best-implementations/4

Δημοσ.
6 ώρες πριν, overpower είπε

Δεν αναφέρθηκα σε hardware (cpu/gpu). Η διαφορά στην τιμή φαίνεται από όλα τα υπόλοιπα, που ήδη είπα, αλλά και άλλα (ήχος, υποστήριξη κ.α.)

Φίλε μου γιατί μας τροράλεις...? Βέβαια αφου τσιμπάμε εμείς καλά κάνεις εσυ...

Υποστήριξη Samsung??? Αλήθεια? Εντάξει δεν ειναι και procordia αλλά μην τρελαθούμε και για της Samsung (διάβασε σχόλια που αφήνουν)

ήχος?? έχεις ακούσει ήχο από Oneplus? ήχο απο HTC?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...