Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A90 5G. To 5G των €749 (hands-on)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γενικά να έχουμε στο μυαλο μας ότι μπορεί ναι είναι απίστευτο γρήγορο αλλά μπορεί να παίξει όριο στην ταχύτητα του Download. Στην Αγγλία ας πούμε αυτό κάνουν

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομίζω τα αεροδρόμια θα βάλουν σχετικά γρήγορα 5g καθώς και χώροι φιλοξενίας , ξενοδοχεία , rest areas , και άλλα μέρη όπως εκθέσεις  κτλπ  οπότε για έναν που ταξιδεύει είναι πολύ καλή περίπτωση , η οθόνη πολύ καλή γενικά ένα καλό κινητό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μπαταρία, οθόνη, modem και επεξεργαστή είναι μια χαρά, τι ήθελε να βάλει f2.0 διάφραγμα σε κινητό των 750 ευρώ;

Επεξ/σία από vorted
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vorted είπε

Από μπαταρία, οθόνη, modem και επεξεργαστή είναι μια χαρά, τι ήθελε να βάλει f2.0 διάφραγμα σε κινητό των 750 ευρώ;

Είναι το 5g ακριβό και είπαν να κάνουν οικονομία...

51 λεπτά πριν, ethereum είπε

νομίζω τα αεροδρόμια θα βάλουν σχετικά γρήγορα 5g καθώς και χώροι φιλοξενίας , ξενοδοχεία , rest areas , και άλλα μέρη όπως εκθέσεις  κτλπ  οπότε για έναν που ταξιδεύει είναι πολύ καλή περίπτωση , η οθόνη πολύ καλή γενικά ένα καλό κινητό

Θα υπάρξουν και καλύτερα και πιο φτηνά για όσους δεν "τσιμπήσουν" από τώρα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis5 είπε

1. Μαγκια μου που εχω 1000 να δωσω για κινητο, τα δουλεψα δεν μου τα χαρισε κανεις, σου ευχομαι το ιδιο

2. Αν δεν εχεις επιχειρηματα τοτε δεν καταλαβα το ειρωνικο σου σχολιο εξαρχης.συμφνψνω α

Συμφωνώ απολύτως.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται και ζορίζονται κάποιοι,επειδή μερικοί άλλοι αγοράζουν (έστω και αντικειμενικώς υπερκοστολογημενα) ακριβά κινητά,...Λες και  τους χρωστούν λεφτά ή τους τα κλέβουν...

Από την άλλη,αφού αυτοί είναι τόσο έξυπνοι και βρίσκουν καλύτερο λόγο αναλογίας και τιμής σε άλλα μοντέλα ,θα έπρεπε εξ αρχής να μην σχολιάζουν ,γιατί λογικά θα ήταν υπεράνω λόγω εξυπνάδας (λογικόμαθηματικό μοντέλο)

Άρα που καταλήγουμε;Δε μπορώ να πάρω κατσίκα,άρα να ψοφήσει και αυτή του γείτονα...

Ματαιότης,ματαιοτήτων....

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε

Δηλαδή για να καταλαβω, το note 10 plus ερχεται με το σαπακι τον exynos ενω αυτο που ειναι midrange με τον 855???

Και πιο μεγάλη μπαταρία 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vampirios είπε

Συμφωνώ απολύτως.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται και ζορίζονται κάποιοι,επειδή μερικοί άλλοι αγοράζουν (έστω και αντικειμενικώς υπερκοστολογημενα) ακριβά κινητά,...Λες και  τους χρωστούν λεφτά ή τους τα κλέβουν...

Από την άλλη,αφού αυτοί είναι τόσο έξυπνοι και βρίσκουν καλύτερο λόγο αναλογίας και τιμής σε άλλα μοντέλα ,θα έπρεπε εξ αρχής να μην σχολιάζουν ,γιατί λογικά θα ήταν υπεράνω λόγω εξυπνάδας (λογικόμαθηματικό μοντέλο)

Άρα που καταλήγουμε;Δε μπορώ να πάρω κατσίκα,άρα να ψοφήσει και αυτή του γείτονα...

Ματαιότης,ματαιοτήτων....

Apple fanboy. Έλα πάμε όλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kwnssk είπε

Apple fanboy. Έλα πάμε όλοι. 

Προφανώς και είμαι apple fan boy,πολύ σωστά,απλώς δεν έχω τίποτε σε μήλο στο σπίτι μου..Είσαι όμως στο μυαλό μου και το κατάλαβες αμέσως και αυτό είναι πολύ αξιόλογο η αλήθεια

Επεξ/σία από vampirios
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vampirios είπε

Προφανώς και είμαι apple fan boy,πολύ σωστά,απλώς δεν έχω τίποτε σε μήλο στο σπίτι μου..Είσαι όμως στο μυαλό μου και το κατάλαβες αμέσως και αυτό είναι πολύ αξιόλογο η αλήθεια

Χαχα. Όχι είδα τις αγγελίες σου. 

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexgr21 είπε

''Premium mid range''.Δηλαδη γι αυτον που δεν ειναι τοσο ''φτωχος'' για σιαομι αλλα και τοσο ''πλουσιος'' για γκαλαξι πλας?Στα του κινητου οταν πεσει κατω απο 500 θα ναι καλη επιλογη.

το είχα υποψιαστεί αλλά τόσο ψηλά δεν το περίμενα... η μάλλον το περίμενα... κλασική σαμι... άστα να πάνε. για γέλια η για κλάματα?

3 ώρες πριν, ethereum είπε

σωστά τα λες... σε κάνα χρόνο όντως. όταν θα έχει πάει στα μισά λεφτά. προς το παρόν θα το αγοράζουν μόνο οι σκληροπυρινικοί γκατζετάκιδες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mjaros είπε

Έχει νόημα να πάρεις αυτό αντί για το s9;

Κανένα νόημα για 2 λόγους. 1ον είναι ακριβό. 2ον για αυτούς που παλεύουν για το μεροκάματο και αντί να κάνουν κάτι ουσιώδες στην ζωή τους ψαχνό υν επίδειξη μέσω κοινού είναι η σειρά Α και όχι η S που σε ανεβάζει σε άλλο status 

• Confused 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα το a40 πρόσφατα (από εδώ κιόλας!) να το δοκιμάσω και μου αρέσει, θα το κρατήσω... Γενικά η σειρά a της samsung είναι πολύ όμορφη και σχετικά ποιοτική για τα λεφτά που δίνεις (θα δούμε για την υποστήριξη σε ένα χρόνο). 

Το 5G στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα... Θεωρώ τόσο καλή επιλογή να το πάρεις αυτό το κινητο, όσο ferrari στα Ζαγοροχώρια...

Ακόμα και να ταξιδεύεις συχνά εκεί που εχει... Στα 750 πάρε ένα S10...

Επίσης, μην κάνουμε άσχετες συγκρίσεις...οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης έχουν 5πλασιους κατοίκους (στη χειρότερη) και διπλάσιους μισθούς στην επίσης χειρότερη).... αυτό σημαίνει ότι τα 750€ δικά τους είναι σαν τα 400€ δικά μας και όποιος καταλαβαίνει για τις προσφορές στα mb καταλαβαίνει... Πάντως πρόσφατα που πήγα Γαλλία και Ισπανία για δουλειά....τόσο καλές προσφορές δεν είδα (αλλά οκ ...δεν έψαχνα κιόλας...).

3ο και πιο σημαντικό: μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε ποια πτυχή της καθημερινότητας του θα χρειάζεται 5g εναγωνίως στην περίοδο που είμαστε τώρα; ΥΓ δεν θεωρώ ότι το να βλέπεις netflix ή να καταβάσεις ταινίες είναι δουλειά που κάνεις με το κινητό...τι να δεις...να μη χάσεις το επεισόδιο στη δουλειά!;! Να βλέπεις Champions League live...να κάνεις skype απροβληματιστα...εγώ και με το δικό μου το κινητό αυτά όλα τα κάνω... (Στην Αθήνα τουλάχιστον) χωρίς να προβληματίζομαι...

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η σειρά Α έχει αρκετές συσκευες για ολα τα βαλάντια. Μέχρι σήμερα τιμολογούνται λογικά, βάσει της αγοράς. Τοποθετούνται χαμηλότερα απο τα s & note. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Notch στα τέλη 2019 = epic fail

2) Σας παρακαλώ μην λέτε ανέκδοτα τύπου 5g. Στην Ελλάδα βρίσκεστε. Το 90% της χώρας δεν έχει ούτε καν 3g. Η μήπως επειδή βλέπετε να γράφει 4g πάνω στην οθόνη νομίζετε οτι είναι πραγματικό 4g; 

3) Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί θα έδινε τα διπλάσια λεφτά απο ενα Mi9 για ακριβώς τα ίδια specs και ποιότητα.  

Επεξ/σία από fragma
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...