Προς το περιεχόμενο

Gigabyte Aorus AD27QD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα την Gigabyte Aorus AD27QD. Χθες ξαφνικά είδα αυτές τις πράσινες κουκίδες σε όλη την οθόνη. Το χει ξανά αυτό κάποιος άλλος ; Μετά από επανεκκίνηση του υπολογιστή έφυγε αλλά μέσα σε 5 λεπτά εξαφανίστηκε. Έβγαλα το καλώδιο το έβαλα ξανά και φτιάχτηκε.

spacer.png

Επεξ/σία από prigipa_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω για την περίπτωση αλλά αν συνεχίζει να στο κάνει και είσαι εντός του διαστήματος DOA, γύρνα την πίσω στο κατάστημα για να σου την αντικαταστήσουν με καινούργια.

Επεξ/σία από LF21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ακούγεται σαν πρόβλημα από Drivers.Υποθέτω την έχεις ρυθμισμένη στα 144Hz?

Δοκίμασες με 60hz και κάνει το ίδιο ?

Έκανες ίσως κάποιο Windows Update όταν ξεκίνησε το πρόβλημα?

Επεξ/σία από 1.3power
Δημοσ.

Έχω την ίδια οθόνη αλλα δεν είχα ποτε παρόμοιο πρόβλημα , για να βγάλεις συμπέρασμα θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις για λίγες ώρες σε κάποιο αλλο υπολογιστή να δείς αν κάνει και εκει τα ίδια , και να δοκιμάσεις και με hdmi και με dvi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη είναι σεταρισμένη στα 144Hz. Παίζει ρόλο αυτό ; Τα Windows Update τα χω κλείσει εδώ και καιρό. Με 60Hz δεν το χω δοκιμάσει. Υπολογιστή άλλο δεν έχω για να δοκιμαστεί. Η οθόνη δεν έχει DVI. Μόλις του έκανα και Firmware Update το τελευταίο. 

Επεξ/σία από prigipa_m
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, prigipa_m είπε

Η οθόνη είναι σεταρισμένη στα 144Hz. Παίζει ρόλο αυτό ; Τα Windows Update τα χω κλείσει εδώ και καιρό. Με 60Hz δεν το χω δοκιμάσει. Υπολογιστή άλλο δεν έχω για να δοκιμαστεί. Η οθόνη δεν έχει DVI. Μόλις του έκανα και Firmware Update το τελευταίο. 

Όχι δεν παίζει ρόλο αλλα δοκίμασε και στα  60 , μπερδεύτηκα ναι ήθελα να γράψω δοκίμασε με dp ( display port και hdmi ) , βασικά κάνε ολες τις δοκιμάσε αλλαγή σε αλλο υπολογιστή , δοκίμασε 60 hz και δοκίμασε και αλλα καλώδια , μονο με δοκιμές θα βρείς τι ειναι αλλιώς δεν βγαίνει άκρη

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω τον driver της οθόνης ώστε στην διαχείριση συσκευών να μην φαίνεται generic pnp monitor ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prigipa_m είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω τον driver της οθόνης ώστε στην διαχείριση συσκευών να μην φαίνεται generic pnp monitor ;

Έψαχνα για το ίδιο πράγμα αλλά δεν υπάρχει κάπου το βρίσκουν τα windows και μόνα τους σαν pnp και δεν έχει και διαφορά , όσο έψαξα τουλάχιστον δεν βρήκα κατι

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SPANK είπε

Έψαχνα για το ίδιο πράγμα αλλά δεν υπάρχει κάπου το βρίσκουν τα windows και μόνα τους σαν pnp και δεν έχει και διαφορά , όσο έψαξα τουλάχιστον δεν βρήκα κατι

Τα Windows Update βρίσκουν τιποτα ή ως pnp ; Διότι εγώ έκλεισα τα updates. 

Δημοσ.

Άν πάς μεσα στα setting στα windows 10 τον βρίσκουν με το όνομα τους αλλα αν πάς στο κλασσικό παλιό panel το βρίσκει pnp , δεν έχει σημασία όμως πιο πολύ ειναι για το θεαθήναι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άσχετο λίγο με το θέμα αλλά έχω ερώτηση για τους κατόχους της οθόνης. Πως τα πηγαίνει σε σκοτεινούς χώρους σε gaming και αναπαραγωγή βίντεο; To review του rtings με προβλημάτισε λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...