Προς το περιεχόμενο

ti dvd diskakia protinete ??

nektarios1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thelo na rotiso pia marka diskakia dvd theorite kalitera kai fthinotera, ego exo vrei ta Intenso einai dvd-r 4x kai ta perno 1.36 euro to ena, (paketo me 25 dvd mesa), nomizo pos einai kali timi, ta grafo me to nec 2500 xoris na exo to pramikro provlima mexri tora. an exete vrei pio fthina tha me endiefere na agoraso. DVD Shrink = power

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν χρόνια κάτι CD-R Intenso. Μέτρια ήταν.

Πάντως, 1.36 ευρώ για DVD-R 4X είναι μέτρια προς ακριβή τιμή. Τόσο (και λιγότερα) μπορείς να βρεις τα That's (Taiyo Yaden) και ακόμα πιό φθηνά τα Princo και Ritek...

Δημοσ.

Taiyo Yaden dvd+/-r

τα καλυτερα και μην κοιταμε μονο την τιμη.

ενας αλλος και σημαντικος παραγοντας εινα και τα δεδομενα σου να ειναι καπου σιγουρα αποθικευμενα και τα taiyo αυτο το σεβονται. :)

Δημοσ.

Taiyo Yuden στη Θεσ/νικη θα βρεις σε ένα πεζόδρομο (δε θυμάμαι πως λέγεται), που "ενώνει" την Εθνικής Αμύνης και Καμβουνίων (που είναι τα φροντιστήρια Βασιλειάδη). Δεν ξέρω όμως αν αξίζει τον κόπο και τα παραπάνω χρήματα, γιατί από Αθήνα (Disc Impex) με αντικαταβολή τα παίρνεις με λιγότερα.

Δημοσ.

Κι εώ το έχω διαβάσει, αλλά νομίζω ότι οι τελικοί χρήστες (δηλ. εμείς) δεν βλέπουν διαφορές στην πράξη. Πάντως εγώ προτιμώ τα dvd+r/rw (Plextor 8x γαρ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...