anonymoys1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, samsunglife είπε γιατί μπορεί να το πήρε πάνω στον ενθουσιασμό του και μετά να το μετάνιωσε! Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο... Μπορει να το επισυρεψει αφου ειναι σφραγισμενο και ν απαρει τα χρηματα του πισω.
samsunglife Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Μπορει να το επισυρεψει αφου ειναι σφραγισμενο και ν απαρει τα χρηματα του πισω. Ναι φίλε μου, αυτό είπε ότι θα έκανε αν δεν ήθελε κάποιος άλλος εδώ μέσα να επωφεληθεί της τιμής...
anonymoys1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, samsunglife είπε Ναι φίλε μου, αυτό είπε ότι θα έκανε αν δεν ήθελε κάποιος άλλος εδώ μέσα να επωφεληθεί της τιμής... Τελος παντων,ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ,την στιγμη που θα μπορουσα να παρω τα χρηματα μου πισω δεν θα εμπαινα σε μια τετοια διαδικασια. Μου ηρθε μαιλ απο πλαισιο στα 160 εαν προσεξα καλα το 4/64....
papafigos84 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Τελος παντων,ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ,την στιγμη που θα μπορουσα να παρω τα χρηματα μου πισω δεν θα εμπαινα σε μια τετοια διαδικασια. Μου ηρθε μαιλ απο πλαισιο στα 160 εαν προσεξα καλα το 4/64.... 249 το βλεπω στο πλαισιο
alexmm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, anonymoys1 είπε Τελος παντων,ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ,την στιγμη που θα μπορουσα να παρω τα χρηματα μου πισω δεν θα εμπαινα σε μια τετοια διαδικασια. Μου ηρθε μαιλ απο πλαισιο στα 160 εαν προσεξα καλα το 4/64.... Χωρίς ΦΠΑ
rufous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, τόσος ντόρος για το γιατί το πουλάω όσο το πήρα κι αμέσως; Δηλαδή το γεγονός ότι θέλεις να βοηθήσεις έναν άνθρωπο πλέον είναι κάτι αδιανόητο; Το παρήγγειλα την Κυριακή βράδυ γιατί ήταν σε προσφορά και στο καπάκι βρήκα κάτι καλύτερο σε μτχ. Οπότε το άλλο προκειμένου να το επιστρέψω πίσω, λέω ας ρωτήσω κάναν άνθρωπο που μπορεί να μην πρόλαβε και που να το χρειάζεται. Που το παράξενο; χαχαχα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από rufous 15 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, rufous είπε χαχαχα χαχαχαχα
Green Dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rufous είπε Ρε παιδιά, τόσος ντόρος για το γιατί το πουλάω όσο το πήρα κι αμέσως; Δηλαδή το γεγονός ότι θέλεις να βοηθήσεις έναν άνθρωπο πλέον είναι κάτι αδιανόητο; Το παρήγγειλα την Κυριακή βράδυ γιατί ήταν σε προσφορά και στο καπάκι βρήκα κάτι καλύτερο σε μτχ. Οπότε το άλλο προκειμένου να το επιστρέψω πίσω, λέω ας ρωτήσω κάναν άνθρωπο που μπορεί να μην πρόλαβε και που να το χρειάζεται. Που το παράξενο; χαχαχα Δεν βλέπω κάτι το παράξενο στη στάση σου. Πριν αρκετό καιρό έβγαλε ο Κώτσος ένα laptop σε προσφορά 350 ευρώ. Έψαχνα laptop για μια συνάδελφο και θεώρησα οτι ήταν ευκαιρία να το πάρω γι αυτήν, άμεσα πριν λήξει η προσφορά. Δεν το άνοιξα φυσικά και όταν της το είπα, μου άρχισε τα ναι-ίσως-δεν το ήθελα τόσο άμεσα και αλλά τέτοια. Εν τω μεταξύ η προσφορά ειχε λήξει. Το ανέφερα στο αντίστοιχο θέμα και βρέθηκαν τρεις- όχι ένας- να το θέλουν. Το πήρε στην τιμή της προσφοράς φυσικά, ο πρώτος που το ζήτησε. Άλλο αυτό και άλλο να το δεις σε κάποια αγγελία του στα 200ευρώ π.χ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon
yiannis72 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα κάνει κρατηση για εναν φιλο - εννοείται στην τιμή της προσφοράς - αλλά τελικά δεν θα το πάρει. Η κρατηση ειναι για το κατάστημα του Κωτσοβολου στην Πατησίων, μαυρο χρωμα και ισχύει μέχρι σήμερα το βράδυ. Αν θελει κάποιος τον κωδικο της παραγγελίας, ευχαρίστως να του τον δωσω. EDIT: ΔΟΘΗΚΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από yiannis72
manthos_27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως τις τελευταίες μέρες παρατηρώ οτι το κινητό δεν ρολαρει καλά τρώει τα κολλήματα του δεν ξέρω αν σας το κάνει και σας αυτό! Επίσης ζεστενετε κιόλας λιγο παραπάνω απο πριν! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από manthos_27 1
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 1:10 ΠΜ, kaktos77 είπε Πάντως εγώ αναβάθμισα σε 10.3.10.0 προχθές. Δεν έχω κολλήματα κλπ. Απλώς δεν διορθώθηκε το bug που υπήρχε με την απενεργοποιηση της σίγασης, που δεν κάνει ακόμα ήχο μερικές φορές. Αλλά αυτό είναι σε αρκετά xiaomi και όχι μόνο στο note 7. Πως κατάφερες και έβαλες την 10.3.10.0? Εδώ δείχνει την 6 . Παρέλαβα σήμερα. Γρήγορο. Κατά τα άλλα μου λείπουν κάποια πράγματα που είχα στο meizu όπως live ταχύτητα download, δυνατότητα ενεργειών πχ με διπλό άγγιγμα στην οθόνη μου ξεκλείδωνε ενώ τώρα πρέπει να το σηκώσω για να βάλω αποτύπωμα από πίσω. Επίσης ακόμα να φανούν οι go4more πόντοι με αγορά το Σάββατο. Βέβαια σήμερα είδα στο ebanking ότι φάνηκε οι συναλλαγή, οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου.
greekbusters Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, liakjim είπε Πως κατάφερες και έβαλες την 10.3.10.0? Εδώ δείχνει την 6 . Παρέλαβα σήμερα. Γρήγορο. Κατά τα άλλα μου λείπουν κάποια πράγματα που είχα στο meizu όπως live ταχύτητα download, δυνατότητα ενεργειών πχ με διπλό άγγιγμα στην οθόνη μου ξεκλείδωνε ενώ τώρα πρέπει να το σηκώσω για να βάλω αποτύπωμα από πίσω. Επίσης ακόμα να φανούν οι go4more πόντοι με αγορά το Σάββατο. Βέβαια σήμερα είδα στο ebanking ότι φάνηκε οι συναλλαγή, οπότε μάλλον είναι θέμα χρόνου. Έχει κανονικά double tap to wake 1
chios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 @liakjim Τι εννοείς live ταχύτητα download ;; έχω Meizu από περιέργεια ρωτάω.
panoskir Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sorry για το offtopic αλλά: 5 ώρες πριν, Green Dragon είπε Πριν αρκετό καιρό έβγαλε ο Κώτσος ένα laptop σε προσφορά 350 ευρώ. Έψαχνα laptop για μια συνάδελφο και θεώρησα οτι ήταν ευκαιρία να το πάρω γι αυτήν, άμεσα πριν λήξει η προσφορά. Δεν το άνοιξα φυσικά και όταν της το είπα, μου άρχισε τα ναι-ίσως-δεν το ήθελα τόσο άμεσα και αλλά τέτοια. Το αγόρασες χωρίς να την ρωτήσεις; τι ειπες όταν την είδες; "καλημέρα, σου αγόρασα ένα laptop;" Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από panoskir 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις