teovag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, keysmith είπε έχεις δίκαιο δεν πρόσεξα την oled όταν έγραψα 300ε το οποίο έστω και πιο δύσκολα δεν ακυρώνει την ανάλυση. Καθώς ο επεξεργαστής είναι περίπου το ίδιο ισχυρός με έναν sd 710 τότε το κινητό που ψάχνεις είναι το xiaomi mi 9 se 260Ε ή 290Ε (amoled, 6gb ram) ενώ για ίδια οθόνη και ακόμα καλύτερο επεξεργαστή κάτω από 300ε (6/64) (ή λίγο πάνω με 6/128gb) είναι (με καλύτερο επεξεργαστή sd 730) το mi 9t. Όλα με τηλεφακό Χ2 χωρίς OIS βέβαια αλλά όπως και να το κάνεις συγκρίσιμα. Tέλος πάντων ο στόχος των 300Ε είναι εφικτός για αυτά τα σπεκς σήμερα αλλά σε αυτά βασιλιάς είναι η xiaomi όχι η motorola.. Εσύ πιο θα έπαιρνες από τα δύο? mi 9se 9T στα κοντά 300 (ανάλογα 64/128) ή αυτό το moto αν βγει 450€? (για το OIS και 2 λιγότερα gb ram και κάπως χειρότερο επεξεργαστή 25% κάτω θα έδινες και 150Ε παραπάνω?). Δεν είναι ξεκάθαρη η απόφαση 😕 Δεν παίζει να δώσω 300 + ευρώ για κινητό ... εννοείται xiaomi φίλε μου! Είχα mia1 και ήταν σούπερ! Το OIS όμως παιδιά κάνει μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες να το ξέρετε 2
svartevarg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, adi32 είπε Όχι γιατί? Πάνω από 200 δύσκολα θα δώσω για κινητό. Προτιμώ να παίρνω περσινό κινητό στη μισή τιμή παρά ότι βγαίνει τώρα Και τα τηλέφωνα- ναυαρχίδες διετίας καλά είναι. Τα βρίσκεις σε καλές τιμές μεταχειρισμένα. Συμφωνώ με τη λογική σου. Δίνεις παραπάνω λεφτά για κάτι που σε διάστημα μηνών θα είναι ξεπερασμένο. 6 λεπτά πριν, teovag είπε Το OIS όμως παιδιά κάνει μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες να το ξέρετε Και στα βίντεο...ειδικά αν είσαι εν κινήσει ή γενικά αν τρέμει το χέρι σου... 1
teovag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Για δεύτερη συσκευή φαντάζομαι.... Συμφωνώ. Επίσης, προβλέπω ότι η Xiaomi θα δώσει απάντηση με ανταγωνιστικό μοντέλο και για το Moto One Zoom, όπως ήδη μας έχει συνηθίσει. Θα πρέπει να περιμένεις τις απαντήσεις των ανταγωνιστών στο προσεχές διάστημα.... Επίσης, ψάχνεις κάτι ανάμεσα τις 5,5 - 5,8 ίντσες; Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι πλέον προτιμούν κινητά κάτω των 6 ιντσών. Γυρίσαμε στην εποχή της "παντόφλας" δυστυχώς. Αντί οι εταιρείες να μειώσουν τα bezels στο 0,5 - 1% και να βρουν τρόπο η selfie cam να είναι μέσα (πίσω από την οθόνη) στο πάνω μέρος της οθόνης, καταργώντας τα notch κλπ. Το a40 ή το iPhone 7-8 μου αρέσουν σαν μέγεθος 145 μήκος και 68-70 mm πλάτος είναι σούπερ... το mi a1 που είχα, παρά το γεγονός ότι ήταν καταπληκτικό κινητό ήταν λίγο δύσχρηστο... κρίμα που δεν βγάζουν τα mi9 σε αυτό το μέγεθος. 1
Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 H gpu του 675 είναι ότι χειρότερο. Το Α70 που έχει το ίδιο soc σέρνεται σε gaming. Στα υπόλοιπα είναι κομπλέ. Στα 150 ευρώ κάτι θα πουλήσει.
keysmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, teovag είπε Δεν παίζει να δώσω 300 + ευρώ για κινητό ... εννοείται xiaomi φίλε μου! Είχα mia1 και ήταν σούπερ! Το OIS όμως παιδιά κάνει μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες να το ξέρετε Και εγώ xiaomi αλλά το "κανονικό" mi 9 (που έχει άλλη καλύτερη τηλεκάμερα από το mi 9 se/ 9T). Μόνο κρίμα που δεν έχει 3.5mm και θες αντάπτορα και γενικά την χρησιμοποιώ την θύρα που και που (συνδέω το κινητό σε κονσόλες ή ηχεία πχ και δεν θέλω να κουβαλώ.. αντάπτορες..). 1
svartevarg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, teovag είπε Το a40 ή το iPhone 7-8 μου αρέσουν σαν μέγεθος 145 μήκος και 68-70 mm πλάτος είναι σούπερ... το mi a1 που είχα, παρά το γεγονός ότι ήταν καταπληκτικό κινητό ήταν λίγο δύσχρηστο... κρίμα που δεν βγάζουν τα mi9 σε αυτό το μέγεθος. Όντως είναι κρίμα... θα ήταν ωραίο για εμάς που προτιμούμε one-hand control. 1
keysmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, svartevarg είπε Όντως είναι κρίμα... θα ήταν ωραίο για εμάς που προτιμούμε one-hand control. Κάτι υπάρχει.. Mi 9 SE, 147.5 x 70.5 x 7.5 mm (259€, 3 καμερες με τηλεφακό, amoled, 6gb/ram, ir) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από keysmith 1
teovag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, keysmith είπε Κάτι υπάρχει.. Mi 9 SE, 147.5 x 70.5 x 7.5 mm (259€, 3 καμερες με τηλεφακό, amoled, 6gb/ram, ir) Φίλε το τσεκαρα τώρα! Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Δεν είχα υπόψη μου το μέγεθος (νόμιζα τα mi9 βγαίνουν μόνο σε μεγαλύτερο μέγεθος!). ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση και xiaomi με υποστήριξη ! Μόνο που με στεναχωρησες γιατί πρόλαβα και πήρα το a40 πριν κανένα δίμηνο...απλά τώρα θα χτυπούσα αυτό!!! Μπουχουου!!! Κλάψ!...
leonproniknidis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Εξαιρετική επιλογή για σωστή αυτονομία χωρίς σοβαρή πτώση επιδόσεων. Ναι αλλά και πάλι υπάρχουν συσκευές με 855 και πολύ καλή αυτονομία στα ίδια χρήματα. Εκεί είναι πάντα το ζητούμενο.
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, teovag είπε Φίλε το τσεκαρα τώρα! Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! Δεν είχα υπόψη μου το μέγεθος (νόμιζα τα mi9 βγαίνουν μόνο σε μεγαλύτερο μέγεθος!). ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση και xiaomi με υποστήριξη ! Μόνο που με στεναχωρησες γιατί πρόλαβα και πήρα το a40 πριν κανένα δίμηνο...απλά τώρα θα χτυπούσα αυτό!!! Μπουχουου!!! Κλάψ!... Αλλα με χαλια μπαταρια, οχι sd , οχι υποδοχη ακουστικων, οχι fm radio 2
teovag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Αλλα με χαλια μπαταρια, οχι sd , οχι υποδοχη ακουστικων, οχι fm radio Μόνο αυτό με τα ακουστικά με χαλάει λίγο. Η μπαταρία σχετίζεται με τη χρήση που κανεις και το radio ...λίγο μου χρειάζεται καθώς παίζω πολύ Spotify ...όταν δεν ακούω στο αυτοκίνητο (δυστυχώς πολλυυυ οδήγηση). Αν βέβαια ήμουν φοιτητής φάση, ποδηλατάκι με ακουστικά, backpack και φουλ fb...αντε και κανένα παιχνιδάκι θα ήταν πρόβλημα... μπουχουυυ θέλω πάλι ποδηλατάκι και καφέ στο κυλικείο !!!! 1
baiosss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Motorola. Δύο σκαλιά πιο πάνω στην ποιότητα από την Xiaomi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα