voltmod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Η Lenovo στην έκθεση IFA παρουσίασε μεταξύ άλλων το νέο Moto One Zoom που έρχεται με οθόνη 6,39 ιντσών τεχνολογίας OLED ανάλυσης FullHD+ (2340 x 1080 pixels) με under-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη διαθέτει στο πάνω μέρος μία μικρή εγκοπή, τύπου water-drop, στην οποία βρίσκεται η εμπρόσθια κάμερα 25MP (f:/2.0). Όσον αφορά στην κύρια κάμερα, είναι… τετραπλή. Στην πρωτότυπη διάταξη στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα μισής ίντσας (1/2”, με εικονοστοιχεία 0,8μm) ανάλυσης 48MP με Phase Detection AutoFocus, τεχνολογία Quad Pixel (για καλύτερη απόδοση τη νύχτα) και OIS, που βρίσκεται πίσω από ένα ευρυγώνιο σύστημα φακών f:/1.7. Η δεύτερη κάμερα διαθέτει σύστημα τηλεφακού με 3x οπτικό ζουμ και βασίζεται σε αισθητήρα 8MP που μάλιστα συνεπικουρείται από σύστημα OIS. Η τρίτη κάμερα είναι υπερ-ευρυγώνια (13mm, F:/2.2) και βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels ενώ η τέταρτη, χρησιμεύει για τη λειτουργία πορτραίτου (bokeh effect) και στην ουσία χρησιμεύει ως αισθητήρας βάθους (5MP). Στο εσωτερικό της όμορφης συσκευής που είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου 6000-series και ενισχυμένο γυαλί τύπου Panda King (2.5D που «καμπυλώνει» στις άκρες τις οθόνης) και Gorilla Glass 3 (πλάτη) βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 675 SoC με οκταπύρηνο επεξεργαστή και γραφικά Adreno 612 σε συνδυασμό με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή είναι dual SIM ωστόσο διαθέτει ξεχωριστή υποδοχή για την κάρτα μνήμης microSD. Χάρη στο P2i nano-coating, το νέο Moto One Zoom είναι splash-proof ενώ από τον εξοπλισμό του δεν απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, το FM radio, το WiFi 802.11ac και το Bluetooth 5.0 μαζί με τη τεχνολογία NFC και την υποδοχή USB-C (USB 3.1). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4000mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W. Το κόστος του Moto One Zoom που τρέχει Android 9.0 Pie είναι €439 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου σε τρεις αποχρώσεις, Electric Gray, Cosmic Purple και Brushed Bronze . Ενημέρωση 8/9: Το Motorola One Zoom, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με τιμή €439 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αψογη συσκευή για την αντικατάσταση του Moto Z3 play μου...του χρόνου που θα το πάρω στα 200-250.
aris1986 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πολλές εταιρείες πολλά κινητά. Μας μάθανε να λέμε ότι έχουμε επιλογές και συμφέρει τον καταναλωτή αλλά δεν είναι έτσι. Μπούρδες μας πουλάνε υπερεκτιμημένες στις τιμές αναλογικά με της πρώτης 4αδας στα κινητά... Ειδωμεν...
ignome4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Κοιτα που φτάσαμε... να λεμε ότι είναι λιγότερο άσχημο από το iPhone
pacahontas III milagros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή για να καταλαβω, το note 10 plus ερχεται με το σαπακι τον exynos ενω αυτο που ειναι midrange με τον 855???😂 Υγ Λαθος Thread για το a90 πηγαινε το κομμεντ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από pacahontas III milagros
keysmith Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 θετικό η ύπαρξη (μικρού) τηλεφακού Χ3 και μάλιστα με IS που δεν είναι συνηθισμένο στα κινητά (πήξαμε στους ευρυγώνιους και υπερευρυγώνιους και την παραμόρφωσή τους). Η τιμή είναι όμως ακριβή αν σκεφτεί κανείς ότι το P30 (το απλό όχι το pro) έχει ήδη street price 450€ με καλύτερα χαρακτηριστικά. Αν και εφόσον πέσει έγκαιρα στα κάτω από 300€ θα είναι μια αξιόλογη πρόταση (αν και μεγάλο όπως τα περισσότερα για τα γούστα μου). 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, just for today είπε Sd675.. Γιατι Εξαιρετική επιλογή για σωστή αυτονομία χωρίς σοβαρή πτώση επιδόσεων. 3
anderog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Premium χαρακτηριστικά με midrange επεξεργαστή...η τιμή day one αρκετά τσιμπημενη και ας εχει 3x οπτικό ζουμ και OIS στον τηλεφακό. Με 300-350 κάτι θα γινοταν. Επίσης θα το προτιμούσα στο μέγεθος του visio το οποίο μου αρέσει αρκετα
teovag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, keysmith είπε θετικό η ύπαρξη (μικρού) τηλεφακού Χ3 και μάλιστα με IS που δεν είναι συνηθισμένο στα κινητά (πήξαμε στους ευρυγώνιους και υπερευρυγώνιους και την παραμόρφωσή τους). Η τιμή είναι όμως ακριβή αν σκεφτεί κανείς ότι το P30 (το απλό όχι το pro) έχει ήδη street price 450€ με καλύτερα χαρακτηριστικά. Αν και εφόσον πέσει έγκαιρα στα κάτω από 300€ θα είναι μια αξιόλογη πρόταση (αν και μεγάλο όπως τα περισσότερα για τα γούστα μου). Σαφώς καλύτερο το p30 ... Αλλά μη λέμε για street price και τέτοια αλλά μόνο τις κανονικές... Επιπλέον αυτό είναι Android one και όχι EMUI και ...δυστυχώς για τη huawei...αυτή έχει όρος το παρόν θέματα μια με τη google...ενώ η lenovo (sorry motorola) οχι Επίσης, το p30 έχει AI στη φωτό...αλλά νομίζω όχι OIS... Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι υπάρχει κινητό με τόσο καλά χαρακτηριστικά.... BUT... Πολύ μεγάλο πάλι ρε γμτ! Γιατί... 1 ώρα πριν, anderog είπε Premium χαρακτηριστικά με midrange επεξεργαστή...η τιμή day one αρκετά τσιμπημενη και ας εχει 3x οπτικό ζουμ και OIS στον τηλεφακό. Με 300-350 κάτι θα γινοταν. Επίσης θα το προτιμούσα στο μέγεθος του visio το οποίο μου αρέσει αρκετα Μπορείς να μου προτείνεις ένα κινητό σε αυτά τα χαρακτηριστικά κάτω από 300-350;; Αλήθεια το λέω...όχι ειρωνικά Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από teovag 1
keysmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, teovag είπε Σαφώς καλύτερο το p30 ... Αλλά μη λέμε για street price και τέτοια αλλά μόνο τις κανονικές... Επιπλέον αυτό είναι Android one και όχι EMUI και ...δυστυχώς για τη huawei...αυτή έχει όρος το παρόν θέματα μια με τη google...ενώ η lenovo (sorry motorola) οχι Επίσης, το p30 έχει AI στη φωτό...αλλά νομίζω όχι OIS... Σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω ότι υπάρχει κινητό με τόσο καλά χαρακτηριστικά.... BUT... Πολύ μεγάλο πάλι ρε γμτ! Γιατί... Μπορείς να μου προτείνεις ένα κινητό σε αυτά τα χαρακτηριστικά κάτω από 300-350;; Αλήθεια το λέω...όχι ειρωνικά έχεις δίκαιο δεν πρόσεξα την oled όταν έγραψα 300ε το οποίο έστω και πιο δύσκολα δεν ακυρώνει την ανάλυση. Καθώς ο επεξεργαστής είναι περίπου το ίδιο ισχυρός με έναν sd 710 τότε το κινητό που ψάχνεις είναι το xiaomi mi 9 se 260Ε ή 290Ε (amoled, 6gb ram) ενώ για ίδια οθόνη και ακόμα καλύτερο επεξεργαστή κάτω από 300ε (6/64) (ή λίγο πάνω με 6/128gb) είναι (με καλύτερο επεξεργαστή sd 730) το mi 9t. Όλα με τηλεφακό Χ2 χωρίς OIS βέβαια αλλά όπως και να το κάνεις συγκρίσιμα. Tέλος πάντων ο στόχος των 300Ε είναι εφικτός για αυτά τα σπεκς σήμερα αλλά σε αυτά βασιλιάς είναι η xiaomi όχι η motorola.. Εσύ πιο θα έπαιρνες από τα δύο? mi 9se 9T στα κοντά 300 (ανάλογα 64/128) ή αυτό το moto αν βγει 450€? (για το OIS και 2 λιγότερα gb ram και κάπως χειρότερο επεξεργαστή 25% κάτω θα έδινες και 150Ε παραπάνω?). Δεν είναι ξεκάθαρη η απόφαση 😕 3
svartevarg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, adi32 είπε Το λιγουρευομαι... Οταν πέσει στα 250 Για δεύτερη συσκευή φαντάζομαι.... 4 ώρες πριν, keysmith είπε Εσύ πιο θα έπαιρνες από τα δύο? mi 9se 9T στα κοντά 300 (ανάλογα 64/128) ή αυτό το moto αν βγει 450€? (για το OIS και 2 λιγότερα gb ram και κάπως χειρότερο επεξεργαστή 25% κάτω θα έδινες και 150Ε παραπάνω?). Δεν είναι ξεκάθαρη η απόφαση 😕 Συμφωνώ. Επίσης, προβλέπω ότι η Xiaomi θα δώσει απάντηση με ανταγωνιστικό μοντέλο και για το Moto One Zoom, όπως ήδη μας έχει συνηθίσει. 11 ώρες πριν, teovag είπε Μπορείς να μου προτείνεις ένα κινητό σε αυτά τα χαρακτηριστικά κάτω από 300-350;; Αλήθεια το λέω...όχι ειρωνικά Θα πρέπει να περιμένεις τις απαντήσεις των ανταγωνιστών στο προσεχές διάστημα.... Επίσης, ψάχνεις κάτι ανάμεσα τις 5,5 - 5,8 ίντσες; Δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι πλέον προτιμούν κινητά κάτω των 6 ιντσών. Γυρίσαμε στην εποχή της "παντόφλας" δυστυχώς. Αντί οι εταιρείες να μειώσουν τα bezels στο 0,5 - 1% και να βρουν τρόπο η selfie cam να είναι μέσα (πίσω από την οθόνη) στο πάνω μέρος της οθόνης, καταργώντας τα notch κλπ. 1
adi32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Για δεύτερη συσκευή φαντάζομαι Όχι γιατί? Πάνω από 200 δύσκολα θα δώσω για κινητό. Προτιμώ να παίρνω περσινό κινητό στη μισή τιμή παρά ότι βγαίνει τώρα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα