Προς το περιεχόμενο

Samsung HW-R550 2.1Ch Soundbar - 109.00 € [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η παράδοση πάει τη Δευτέρα. Μπράβο στο Κωτσόβολο που τήρησε τη προσφορά.

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Εμπειρία με ηχομπαρα δεν είχα. Είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Σύνδεση  Bluetooth με το κινητό μου άμεσα και εύκολα. Με την τηλεόραση την σύνδεσα με την οπτική ίνα. Ο ήχος ακούγεται καθαρός και χωρίς παραμόρφωσεις. Νομίζω πως μπορώ να κάνω και πάρτυ. Εντάξει δεν έχω 50 τμ σαλόνι αλλά στα 20 είναι αρκετό. Η γυναίκα πάντως μου είπε πως με άκουγε από τον από κάτω όροφο!! Νομίζω πως σε αυτή την τιμή, της προσφοράς δηλαδή δύσκολα υπάρχει συναγωνισμός. Και τώρα μια ερώτηση. Η μπάρα έχει hdmi in. Έχω στο ρασπμερι το κοντι. Πως να συνδέσω τα πάντα έτσι ώστε να τα χειρίζομαι όλα από το κοντρόλ της τηλεόρασης; 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, li@m είπε

Η μπάρα έχει hdmi in. Έχω στο ρασπμερι το κοντι. Πως να συνδέσω τα πάντα έτσι ώστε να τα χειρίζομαι όλα από το κοντρόλ της τηλεόρασης; 

Και εγώ το ίδιο setup έχω. Η τηλεόραση είναι Samsung UE55F6500. Το rapsberry είναι συνδεδεμένο σε ένα HDMI και το χειρίζομαι από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (λόγω HDMI-CEC νομίζω Anynet+ το λέει η Samsung) και την ηχόμπαρα μέσω της οπτικής. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να μην δουλεύει το ηχείο της τηλεόρασης με αυτό το setup, καθώς αν διαλέξω εξωτερικό ηχείο δεν δουλεύει πλέον το τηλεχειριστήριο μέσω οπτικής.

Δημοσ.

Παραλαμβάνω Τρίτη.Πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν έρθει κομμάτια στην αποθήκη και ότι Τρίτη έχει δρομολογηθεί η δικιά μου για παράδοση.Για να δούμε....

Δημοσ.

Στην απίθανη περίπτωση που υπάρχει κανείς που έχει παραγγείλει αλλά το μετάνιωσε, ας μας το πει σε μήνυμα!!! Θα τον βοηθήσω να το ξεφορτωθεί το ρημάδι!!! 😂

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Σάββατο ήρθε σ' εμένα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν κατάφερα να έχω ήχο μέσω HDMI από την τηλεόραση. Συνδέω το tv box στο HDMI ΙΝ της μπάρας και το HDMI OUT (ARC) της μπάρας στο HDMI ARC της TV (Samsung UE55NU7172). Όλα ελέγχονται σωστά από το τηλεκοντρόλ της TV. Πχ αν κλείσω/ανοίξω την TV, κλείνει/ανοίγει η μπάρα και το tv box μαζί. Από το tv box έχω ήχο κανονικά. Στην TV εμφανίζεται σωστά το μοντέλο της μπάρας ως έξοδος ήχου, αλλά όταν την επιλέγω δεν ακούγεται τίποτα παρότι και στην μπάρα εμφανίζεται το TV ARC ως πηγή ήχου. Αν συνδέσω την TV με οπτική έχω κανονικά ήχο, αλλά μετά δεν ανοιγοκλείνουν όλα με το τηλεκοντρόλ της. Μικρό το κακό καθώς ελληνική τηλεόραση δεν βλέπω σχεδόν ποτέ, απλά έχω την περιέργεια γιατί δεν δούλεψε. Δοκίμασα και χωρίς το tv box, με όλους τους συνδυασμούς των HDMI, όπως και τις επιλογές για bitstream/PCM/DolbySurround που έχει η τηλεόραση, αλλά πάλι τίποτα. Υπάρχει περίπτωση άραγε το καλώδιο να φταίει;

Γενικά είμαι ευχαριστημένος για τα χρήματα της. Στα 300€ βέβαια που παίζει στην Ελλάδα δεν αξίζει. Ακόμα και τα 200€ που είναι έξω μου φαίνονται κάπως πολλά. Στα 109€ όμως είναι καλή αγορά για κάποιον που ήθελε κάτι τέτοιο και είχε γύρω στα 150-200€ διαθέσιμα. O ήχος είναι αρκετά καλός και η ένταση για διαμέρισμα είναι υπεραρκετή. Η bluetooth σύνδεση είναι εύχρηστη και η μπάρα ενεργοποιείται μόνη της μόλις συνδεθεί το κινητό.

Ευχάριστη έκπληξη το ότι ο Κωτσόβολος έστειλε τόσες παραγγελίες σ' αυτή τη τιμή. Περίμενα ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα είχαμε φάει άκυρο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimath είπε

Υπάρχει περίπτωση άραγε το καλώδιο να φταίει;

Δεν είναι και κάτι που μπορείς να αποκλείσεις, ειδικά αν είναι φτηνιάρικο καλώδιο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Aias είπε

μπαινω στις παραγγελιες μου στο site τους και εχουν σβηστει ολες κατα μαγικο τροπο.Τι εγινε πανε να καλυψουν τις @@  τους?

τους ρώτησα και μου είπαν είναι επειδή έχουν κάνει update site και ότι θα επανέλθουν όταν τελειώσουν

επίσης μου έστειλαν πριν καμιά ώρα sms ότι θα παραλάβω αύριο 
έχω παραγγείλει 2 τεμάχια

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

τους ρώτησα και μου είπαν είναι επειδή έχουν κάνει update site και ότι θα επανέλθουν όταν τελειώσουν

επίσης μου έστειλαν πριν καμιά ώρα sms ότι θα παραλάβω αύριο 
έχω παραγγείλει 2 τεμάχια

ναι το εσβησα πριν και μου ηρθε μηνυμα οτι θα ερθει και μενα αυριο!

Δημοσ.

Εμένα δε μου έχει έρθει μήνυμα για αύριο αλλά στο τηλέφωνο μου λέει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι αύριο παραλαμβάνω στη διεύθυνση που έχω δώσει.Επισης μπήκα και εγώ στο site και έφριξα όταν είδα ότι έχουν σβηστεί οι παραγγελίες μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τις παρέλαβα και εγώ !
μπράβο στον Κωτσοβολο για την τιμή
( η το λάθος του :P +149€ Xbox one s )
και thanks στον TS για το ποστ

71105387_634747457051899_4671302681346703360_n.jpg

:P τώρα που τις βλέπω καλύτερα ίσως να βάλω κάνα μαξιλάρι να τις χρησιμοποιησω για πολυθρόνα χαχαχα :P 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...