Weiss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Ας μας επιβεβαιώσουν και τα παιδιά που έφαγαν άκυρο αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 την έκανα 07/9/19 - 4:42 και μου λέει Κατάσταση Παραγγελίας: Υπό εκτέλεση
pipis_vidas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Weiss είπε 5 ώρες πριν, Weiss είπε Έχω την εντύπωση ότι δε δίνουν σημασία στο ποτε έγινε η παραγγελία, αλλά στο ποσό καλός πελάτης τους είσαι, δλδ αν έχεις κάνει πολλές αγορές στο παρελθόν μάλλον θα σε προτιμησουν από κάποιον που παραγγέλνει πρώτη φορά. μηπως θα φανε ακυρο ολες οι αντικαταβολες και καποιοι που πληρωσαν με καρτα θα παραλαβουν? 5 ώρες πριν, Weiss είπε Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από pipis_vidas
Gorbatsof Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορεί και αυτό αλλά είναι περίεργο που ακόμα δε μας έχουν ρίξει άκυρο.
mxa055 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Gorbatsof είπε Μπορεί και αυτό αλλά είναι περίεργο που ακόμα δε μας έχουν ρίξει άκυρο. Μπα καθόλου περίεργο. Το έχουν ξανακάνει. Δημιουργείται και ένα buzz έτσι... θα τα δώσει δεν θα τα δώσει - any publicity, is good publicity... που λένε και στα ορεινά χωριά. 1
AchillefsOiko Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/9/2019 στις 2:22 ΜΜ, led zeppelin είπε Ts ευχαριστώ πολύ! Μόλις μου ήρθε το παρακάτω SMS: AΓAΠHTE ΠEΛATH, H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ME APIΘMO ****** ΘA EINAI ETOIMH ΓIA AΠOΣTOΛH ΣTIΣ 12/09/2019. ΘA ENHMEPΩΘEITE ΓIA THN ΠOPEIA ΠAPAΔOΣHΣ ME NEO SMS. Μάλλον κύριε Κ.... Θα παραλάβετε την μπάρα σας. Με εκτίμηση
Sifis07 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Το παρέλαβα σήμερα κανονικά , η παραγγελία είχε καταχωρηθεί παρασκευή στις 20:31 .Την δευτέρα αφού πήρα τηλέφωνο στον Κωτσο, η κοπέλα στο τηλεφωνικό μου είπε οτι βρέθηκε κομμάτι σε ένα κατάστημα στην αθήνα και μου το έστειλε για να μην περιμένω(ίσως στάθηκα τυχερός-μπορεί να ήταν απο καμία ακύρωση).Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ για να σας πώ εντυπώσεις,σίγουρα ειναι μια καλή αναβάθμιση ήχου.Ιδού και η απόδειξη. 2 1
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 εμένα τηλεφωνικά μου είπαν ότι είναι σε αναμονή για παραλαβη. ο προμηθευτής τους λέει διαθεσιμότητα 10-15 μέρες.
li@m Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, The_Judas είπε εμένα τηλεφωνικά μου είπαν ότι είναι σε αναμονή για παραλαβη. ο προμηθευτής τους λέει διαθεσιμότητα 10-15 μέρες. Μία από τα ίδια.
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα παρελαβα ακόμη ένα μετά από παραγγελία που είχα κανει και το εδωσα σε φιλο που το ήθελε. Ευτυχώς δεν είχα ακυρωσει την παραγγελία μιας και είχε πάρει φιλος για εμενα και μου το έφερε. Μακάρι να παραλάβετε όλοι όσοι έχετε παραγγείλει.
dimath Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα χαρακτηριστικά λέει ότι υποστηρίζει dts. Σε τηλεοράσεις Samsung που δεν παίζουν dts υπάρχει περίπτωση με αυτόν τον τρόπο να παίξουν; Φαντάζομαι όχι, αλλά θα ήταν καλή περίπτωση αν γινόταν. Όσοι την έχετε, για μουσική πιστεύετε αξίζει σ'αυτά τα χρήματα; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από dimath
snoopycrete Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, dimath είπε Στα χαρακτηριστικά λέει ότι υποστηρίζει dts. Σε τηλεοράσεις Samsung που δεν παίζουν dts υπάρχει περίπτωση με αυτόν τον τρόπο να παίξουν; Φαντάζομαι όχι, αλλά θα ήταν καλή περίπτωση αν γινόταν. Όσοι την έχετε, για μουσική πιστεύετε αξίζει σ'αυτά τα χρήματα; Δεν μετατρέπει το σήμα σε DTS αλλά έχει υποστήριξη για αναπαραγωγή DTS. Π.χ Στην δική μου TV αν σετάρω την έξοδο ήχου της TV σε DTS Neo 2:5 θα παίξει κανονικά. 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, snoopycrete είπε Π.χ Στην δική μου TV αν σετάρω την έξοδο ήχου της TV σε DTS Neo 2:5 θα παίξει κανονικά. Eτσι ακριβως το εχω σεταρισμενο εγω σε DTS Neo 2:5. 1 ώρα πριν, dimath είπε Όσοι την έχετε, για μουσική πιστεύετε αξίζει σ'αυτά τα χρήματα; Για τα δικα μου δεδομενα φυσικα και αξιζει. 1
The_Judas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimath είπε Στα χαρακτηριστικά λέει ότι υποστηρίζει dts. Σε τηλεοράσεις Samsung που δεν παίζουν dts υπάρχει περίπτωση με αυτόν τον τρόπο να παίξουν; Φαντάζομαι όχι, αλλά θα ήταν καλή περίπτωση αν γινόταν. Όσοι την έχετε, για μουσική πιστεύετε αξίζει σ'αυτά τα χρήματα; αν έχεις Samsung δεν μπορείς να παίξεις dts. μπορείς βέβαια να συνδέσεις υπολογιστή και να παίξεις απο εκεί το αρχείο με dts ή να βάλεις android media player... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις