Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, FireGate_13_ είπε Ακόμα κ να συνδέσεις τα πισω ηχεία δεν θα έχεις 5.1 ήχο. Ο αποκωδικοποιητής είναι 2καναλος και το surround είναι virtual και όχι πραγματικό... Βοηθας στην διασπορα του ηχου.
led zeppelin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, The_Judas είπε τι ώρα έκανες την παραγγελία; Εχθές στις 17:02 μου ήρθε το SMS με την καταχώριση της παραγγελίας. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα ήμουν στην δουλειά. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από led zeppelin 1
pipis_vidas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε To παρελαβα τωρα απο φιλο που το ειχε παραλαβει απο χθες και το συνδεσα. Δεν ειχα ποτε για να ξερω πως ειναι αλλα εχω παθει πλακα. Το εχω τωρα συνδεδεμενο με το hdmi στην θυρα ΑRC αρχικα αλλα κατα διαστημα μου κανει 2 συνεχομενα κοψιματα στον ηχο. Η ενταση που εχει ειναι μεγαλη(τουλαχιστον για δικα μου αυτια) και καθαρη ακομα και στο 100 που το πηγα. Δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα ρυθμισεις γιατι δεν ξερω κιολας τι να κανω και θα περιμενω απο κανεναν γνωστη του αντικειμενου να μου δωσει μερικες πληροφοριες. Τωρα που το εχω συνδεδεμενο στις θυρες ΗDMI ARC στην ηχομπαρα γραφει TV ARC. Σε δωματιο μεγαλο το δοκιμασες ή μικρο? Ευχαριστώ.
saul32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ μόλις τώρα παρήγγειλα μια τηλεφωνικά .σε 15 μέρες μου είπαν στην ίδια τιμή φυσικά .οποίος δεν πρόλαβε μπορεί να δοκιμάσει τηλεφωνικά ,σε μένα επιασε, 1
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 οκ οπότε σίγουρα θα παραλάβουμε όλοι. Το θέμα είναι πότε θα παραλάβουμε.
HERTHAN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, pipis_vidas είπε Σε δωματιο μεγαλο το δοκιμασες ή μικρο? Ευχαριστώ. Περιπου 20 τετραγωνικα πρεπει να ειναι το δωματιο ετσι οπως το κοβω. Αν θες ακριβως μετραω δεν εχω προβλημα αλλα πανω κατω εκει πρεπει να ειναι. Με 3,20 υψος.
pipis_vidas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Περιπου 20 τετραγωνικα πρεπει να ειναι το δωματιο ετσι οπως το κοβω. Αν θες ακριβως μετραω δεν εχω προβλημα αλλα πανω κατω εκει πρεπει να ειναι. Με 3,20 υψος. οχι δεν χρειαζεται, νασαι καλά
HERTHAN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μια ερωτηση μονο γιατι δεν ξερω αν εχω κανει βλακεια. Το τροφοδοτικο το εχω συνδεσει στο sounbar και οχι στο woofer. Eκανα μαμακια?
biovaggoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, saul32 είπε Και εγώ μόλις τώρα παρήγγειλα μια τηλεφωνικά .σε 15 μέρες μου είπαν στην ίδια τιμή φυσικά .οποίος δεν πρόλαβε μπορεί να δοκιμάσει τηλεφωνικά ,σε μένα επιασε, τηλεφώνησες στα κεντρικά του Κώτσου ή σε κατάστημα της περιοχής σου; Τι ακριβώς τους ζήτησες; Ενδιαφέρομαι να κάνω το ίδιο μιας και δεν πρόλαβα από το σάιτ τους που αφαιρέθηκε η επιλογή παραγγελίας.
saul32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στα κεντρικά πήρα τηλέφωνο .. βασικά είχα κάνει το προηγούμενο βράδυ μια παραγγελία από το site τους και όταν είδα ότι εξαντλήθηκε πήρα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω αν ισχύει η ακυρώθηκε .η κοπέλα που μιλήσαμε μου είπε ότι μπορούν να μου το στείλουν μόνο με παραγγελία αλλά θα κάνει 15 ημέρες , φυσικά στην αναγραφόμενη τιμή . μπορείς να κάνεις το ίδιο απλά θα περιμένεις .το ίδιο πάλι είχα κάνει πρόσφατα για ένα monitor που είχε βγάλει σε προσφορά 1
pipis_vidas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Παρακαλώ όποιος εχει/θα παραλαβει να πει την γνώμη του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zeremefico Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Άκυρο και εδώ, παρόλο που είχα λάβει sms για να παραλάβω από το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις