Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει πολλά στο Πάρκο σχολής χωροφυλακής. Όποιος καταφέρει και πιάσει κάμποσα θα βγάλει καλό χρήμα, πουλιούνται πανάκριβα. Αλλά είναι δύσκολο
Getta Robo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 41 minutes ago, Xacti said: Έχει πολλά στο Πάρκο σχολής χωροφυλακής. Όποιος καταφέρει και πιάσει κάμποσα θα βγάλει καλό χρήμα, πουλιούνται πανάκριβα. Αλλά είναι δύσκολο Ειναι αγρια πλασματα και εχουν τασεις αυτοκτονιας σε αιχμαλωσια. Ξεχωρα φυσικα πως απαγορευεται η πωληση τους διχως αδεια και πιστοποιητικα. Στην Ελλαδα ζουμε βεβαια. 4
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στη Δυτική Αττική, Κινέτα κτλ τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται κοπάδια ροζ Φλαμίνγκο που σχεδόν ξεχειμωνιάζουν
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Παντου εχει αποικιες παπαγάλων στην Αθηνα, απο το Ζάππειο μεχρι τη Φιλοθέη. Δεν ξερω αν προκαλουν προβλημα, εικαζω πως οχι ομως λόγω αστικού περιβάλλοντος. Ειναι κυριως ringnecks, αλεξανδρινοι και monks. Γενικα οι παπαγάλοι ειναι χαρντκοριλα πτηνα, τις προαλλες διαβαζα για ενα cockatiel που ενσωματώθηκε σε σμήνος περιστεριών και ετρωγε μαζι τους κλπ, μαλιστα είχε βίντεο και φωτος, ετρωγαν τα περιστερια, ετρωγε μαζι και ο τύπος με το λοφίο και συμπεριφερόταν ανάλογα. 😂 Αυτο που διαβασα για την αιχμαλωσία και την πωληση, ειναι φρικτό. Καταρχήν ετσι και πιασεις αγριο παπαγάλο (που δεν παιζει, αλλα λεμε τωρα) και τον βαλεις σε κλουβί, ο παπαγάλος θα φρικάρει και θα έχεις ενα πτηνο που θα χτυπιεται συνεχως (τραυματισμος σε χρόνο dt) και θα κρωζει σαν παλαβός σε ενα διαμερισμα. Γενικως μη γραφετε άκυρα, κανείς δεν προκειται να αγορασει εναν παπαγαλο απο κάποιον ετσι στο άσχετο και ειδικα να δωσει και πολλα χρηματα.. 3 1
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Με τι τρέφονται αυτοί οι παπαγάλοι άραγε ? απορία το έχω
Zerg13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα περιστερια ειναι virus. Αν και αν το μελετησεις ειναι φοβερο ζωο εχουν γυριστει ντοκιμαντερ για αυτο(ταξιδευουν χιλιομετρα, εχουν εξωπραγματικο προσανατολισμο πολλων παραγοντων) ειναι μαστιγα οτιδηποτε τα διωχνει το θελω. Εδω που ειμαι τα διωξαν τα χελιδονια. 34 λεπτά πριν, theoritikos είπε Με τι τρέφονται αυτοί οι παπαγάλοι άραγε ? απορία το έχω Καναβουρι.λαχανικα φρουτα ξηρους καρπους. Καλαμποκι, ηλιοσπορους, καρυδια φουντουκια σταφιδες ολα αυτα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Zerg13 2
skar1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τα περιστερια ειναι virus. Αν και αν το μελετησεις ειναι φοβερο ζωο εχουν γυριστει ντοκιμαντερ για αυτο(ταξιδευουν χιλιομετρα, εχουν εξωπραγματικο προσανατολισμο πολλων παραγοντων) ειναι μαστιγα οτιδηποτε τα διωχνει το θελω. Εδω που ειμαι τα διωξαν τα χελιδονια. Καναβουρι.λαχανικα φρουτα ξηρους καρπους. Καλαμποκι, ηλιοσπορους, καρυδια φουντουκια σταφιδες ολα αυτα Μαζί σου και εγώ με τα περιστέρια έχω ένα θέμα . Αρουραίοι με φτερά. Θυμάμαι πριν χρόνια περπατούσα για να πάω για συνέντευξη για δουλειά και ένα διαολεμενο καρφώθηκε πάνω στο πρόσωπο μου και ενώ είχα γυαλί ηλίου με το φτερό ακούμπησε το μάτι μου. Πήγα με κοκκινίλες και πόνο στην συνέντευξη σαν πρεζακι και μετά πήγα οφθαλμίατρο και πέρασε με κολλυρια.
Getta Robo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 52 minutes ago, theoritikos said: Με τι τρέφονται αυτοί οι παπαγάλοι άραγε ? απορία το έχω Αθηνα και περιξ ειναι μικρος παραδεισος για αυτα. Χουρμαδες, χαρουπια, νερατζια, μουρα / αγριομουρα, φυστικια, καρυδια, ροδια, βερικοκα, γκορτσιες, μουσμουλα και ποσα αλλα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα