Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!
Θα ήθελα να μάθω την πλήρη διαδικασία για επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για να ξεκινήσω από το μηδέν μια επιχείρηση για σέρβις Η/Υ, εγκαταστάσεις δικτύων κτλ
Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με επιδοτήσεις και ενδιαφέρομαι να αρχίσω κάτι δικό μου.
Θα δω το topic μετά της 18:00 σήμερα για όποιες απαντήσεις

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Καλησπέρα στην παρέα!
Θα ήθελα να μάθω την πλήρη διαδικασία για επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για να ξεκινήσω από το μηδέν μια επιχείρηση για σέρβις Η/Υ, εγκαταστάσεις δικτύων κτλ
Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με επιδοτήσεις και ενδιαφέρομαι να αρχίσω κάτι δικό μου.
Θα δω το topic μετά της 18:00 σήμερα για όποιες απαντήσεις

Ευχαριστώ! 

στον οαεδ κοίτα

οι προκηρύξεις του εσπα δεν είναι για τόσο μικρές επενδύσεις

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 
Απλά είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ πριν και δεν έχω την παραμικρή ιδέα 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! 
Απλά είναι κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ πριν και δεν έχω την παραμικρή ιδέα 

πόσα λεφτά υπολογίζεις πως χρειάζεσαι για εξοπλισμό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnieXoX είπε

πόσα λεφτά υπολογίζεις πως χρειάζεσαι για εξοπλισμό?

Εξαρτάτε από το τι καλύπτει η επιδότηση, αν καλύπτει έπιπλά (γραφείο και πάγκο εργασίας) και πχ ένα-δυο pc για δουλειά, μπορεί και όλο το ποσό, μπορεί να κάνω λάθος αλλά μου είπαν ότι παίζει κοντά στα 20.000 ευρώ

Δημοσ.

20.000 ειναι από τους μικρότερους προϋπολογισμούς που παίζουν στα προγράμματα ΕΣΠΑ. Ακόμα και ενοίκια να βάλεις, που δε μπαίνουν πάντα, θα φτάσεις στα 35.000.. άντε 40.000 με λοιπές μαλακιτσες (site, διαφημίσεις, κάνα λογισμικό κ.α.).

Θα υποβάλει τώρα και θα εγκριθείς του χρόνου.. λεφτά θα πάρεις αφου έχεις πληρώσει, και μέχρι τα μισά από το σύνολο.

Δες ΟΑΕΔ που βγάζει πιο μικρά προγράμματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΕΣΠΑ είναι ποιο πολύ χαρτούρα , για ποιο μεγάλες επενδύσεις και ΑΝ σε εγκρίνουν(υπάρχει βαθμολόγηση ενδιαφερομένων) ΑΡΓΕΙ πολύ να εκταμιευτεί (αφού τα έχει ήδη πληρώσει ο ενδιαφερόμενος θα περιμένει από λίγους έως πολλούς μήνες).

Ρώτα ΟΑΕΔ , βγάζουν κατα καιρούς επιδοτήσεις που σου ταιριάζουν.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, comfuzio είπε

Ευχαριστώ! Από Δευτέρα θα ρωτήσω, γιατί 35-50κ μου φαίνονται πολλά για ένα μαγαζί για σέρβις! 

Και εμένα πολλά μου φάνηκαν από την αρχή.. για αυτό και σου πρότεινα να αφήσεις τις προκηρύξεις του ΕΣΠΑ για τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Και εμένα πολλά μου φάνηκαν από την αρχή.. για αυτό και σου πρότεινα να αφήσεις τις προκηρύξεις του ΕΣΠΑ για τώρα 

Σκέφτομαι να κάνω το κάνω το μαγαζί καθαρά και μόνο open source με GNU/Linux στα μηχανήματα της δουλειάς, ήδη δουλεύω με ανοιχτό λογισμικό και θα ήθελα ΑΝ μπορώ να φτιάχνω και να πουλάω Η/Υ να είναι το default λογισμικό κάποιο linux distro. 
Ξέρω θα είναι δύσκολα για αρχή 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...