life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλα τα μέλη .Αγόρασα από ένα παλικάρι ενα netbook της samsung το μοντελο είναι nc110 .Φοράει επεξεργαστή intel atom και 2gb ram ddr3 .Το netbook θα πάει σε ένα κοριτσάκι 1γυμνασιου ....Το ερώτημα μου είναι το έξεις ....αγόρασα ssd 120gb τον pny cs900 θα δω διάφορες ? Και δεύτερον να παραμείνω στα 7αρια που είχε η να βάλω 10ρια ?
life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάποιος να μου δωσει μια απάντηση? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από life is music
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Τα 10αρια πολυ βαρια γι αυτο που εχεις, εννοειτε στα 7 θα μεινεις, αλλοιως θα σερνεται
life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Τα 10αρια πολυ βαρια γι αυτο που εχεις, εννοειτε στα 7 θα μεινεις, αλλοιως θα σερνεται Δεν θα πάει σε μένα εξάλλου εγώ έχω έναν σταθερό και ένα λάπτοπ ....Σε ένα κοριτσάκι θα πάει πού θα πάει πρώτη γυμνασίου !
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Ειδικα που θα παει σε κοριτσακι, δεν πρεπει να κολλαει. Γι αυτο αφησε του τα 7αρια, τα 10αρια εχουν γινει πολυ βαρυ λειτουργικο και θελουν δυνατα μηχανηματα πλεον
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αφησε του τα 7αρια -και μαλιστα ελαφρυνε τα οσο μπορεις..! 🤐 1
life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ειδικα που θα παει σε κοριτσακι, δεν πρεπει να κολλαει. Γι αυτο αφησε του τα 7αρια, τα 10αρια εχουν γινει πολυ βαρυ λειτουργικο και θελουν δυνατα μηχανηματα πλεον Τα μόνα προγράμματα που θα βάλω είναι το microsoft office , to adobe pdf ,το 7zip ένα antivirus το bs player και τον firefox
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Το θεμα ειναι οτι τα 10αρια απο μονα τους ειναι πολυ βαρια πλεον. Και ειδικα το μηχανημα αυτο στο λεω, δεν κανει για τα 10αρια. Με τα 7αρια θα πηγαινει πολυ πολυ καλυτερα, αν θελεις να τα βαλεις βαλε τα, αλλα εγω την γνωμη μου και απο την εμπειρια μου και στα δυο λειτουργικα στην ειπα, τα 10αρια δεν κανουν γι αυτο το μηχανημα, βαλεις δε βαλεις προγραμματα
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 7αρια και απο μένα.. κόψε και οτι μπορείς απο το msconfig και ενεργοποίησε και τον guest λογαριασμό να μην βάζει οτινανε. εναλλακτικά στήσε καμία διανομή linux πχ lubuntu.
life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε 7αρια και απο μένα.. κόψε και οτι μπορείς απο το msconfig και ενεργοποίησε και τον guest λογαριασμό να μην βάζει οτινανε. εναλλακτικά στήσε καμία διανομή linux πχ lubuntu. Με τον ssd θα δω βελτίωση όμως ;
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, life is music είπε Με τον ssd θα δω βελτίωση όμως ; Σιγουρα θα δεις, και ειδικα αν μεινεις στα 7αρια 1
makhs5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοειτε πρεπει να το ξερει οχι θαυματα με αυτο το μηχανημα
life is music Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εννοειτε πρεπει να το ξερει οχι θαυματα με αυτο το μηχανημα Μάλιστα ....
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, life is music είπε Μάλιστα .... E ναι, το κυριως προβλημα του ειναι ο επεξεργαστης..! Και βεβαιως οτι δεν ειναι σωστο να δωσεις σε πιτσιρικι ειδικα κατι τοσο αδυναμο ☹️ Δηλαδη το ελαχιστο επεξεργαστικα θα επρεπε να ηταν κατι σαν το παρακατω -και παλι να του αλλαζες hard disk με ssd:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα