Icyjoker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο mid tier pc για gaming δν είμαι τυπος που θέλω τα πάντα στα ultra αλλά θέλω να παίζω ανετα στα medium-high games και ειδικά τώρα με τα cyberpunk 2077 και halo mcc στο pc. οπότε με budget 250-300 ευρώ για gpu ποια θα προτείνατε? Εγώ είμαι ανάμεσα στην sapphire rx 590 8gb nitro αλλά ακόμα δν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ
Aten-Ra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Icyjoker είπε Σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο mid tier pc για gaming δν είμαι τυπος που θέλω τα πάντα στα ultra αλλά θέλω να παίζω ανετα στα medium-high games και ειδικά τώρα με τα cyberpunk 2077 και halo mcc στο pc. οπότε με budget 250-300 ευρώ για gpu ποια θα προτείνατε? Εγώ είμαι ανάμεσα στην sapphire rx 590 8gb nitro αλλά ακόμα δν είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ Βαλε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε RX 5700 1
Icyjoker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Την rx 5700 με ποια κάρτα της nvidia θα την παρομοιαζες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα