ethereum Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Κώστα σ'ευχαριστώ για τις πολύ καλές παρουσιάσεις και το report , πραγματικά φανταστικά προίόντα και επειδή είμαι φαν των λαπτοπ περισσότερο απο τα κινητα , με εντυπωσίασαν , τα λαπτοπ στοχεύουν πλέον πολύ ειδικά καταναλωτικά κοινά και αυτο είναι κατι ευχάριστο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Προτιμώ το Jumper Ezbook 2 Ultrabook που το πήρα στο 12% της αξίας του Asus (και ας έχει πάχος 1,5 mm περισσότερο) 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manval Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, npapas1977 said: Τιποτα δεν τραβας ειχα asus που χαλασε και σε 10 μερες ηταν πισω επισκευασμενο. Είχα και έχω Dell και αν χαλάσει έρχεται ένας τεχνικός την επόμενη μέρα στο γραφείο μου και το φτιάχνει! Μου έχει χρειαστεί μία φορά σε αντίκασταση οθόνης σε laptop... και υπ'όψιν ότι μένω Ηράκλειο. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από manval Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EuphangeL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, forgotten είπε το οποιο θα ερχεται με δυνατοτητα αναβαθμισης ραμ και σκληρου πολυ ευκολα , και το οποιο επισης για να το λυσεις για καθαρισμα δεν θα χρειαστεις ενα ταμα για να πανε ολα σωστα suuuuuure Τρομερά features, αυτά που χρειάζομαι καθημερινά στην εργασία μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Gk2016 είπε Προτιμώ το Jumper Ezbook 2 Ultrabook που το πήρα στο 12% της αξίας του Asus (και ας έχει πάχος 1,5 mm περισσότερο) 🤣 Είναι όντως καλό; Γιατί θέλω εδώ και καιρό ένα μικρό φθηνό λάπτοπ. Να το έχω υπόψιν άμα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 32 GB Ram .... επαγγελματικό... . Για κάναν ινφλουενσερ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Φίρμα μεγάλη ο Αλέξανδρος delivery παίζει Insomnia!!!11!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, giotis1982 είπε 32 GB Ram .... επαγγελματικό... . Για κάναν ινφλουενσερ..... Είναι πολλά ή λίγα; Δεν κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 type C, 1 type A Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ανάποδα. Κατά τα άλλα καλό αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για τους περισσότερους αυτή η με θυσίες εργονομίας κατηγορία. Δλδ αν είναι και λίγο μεγαλύτερο βαρύτερο αλλά αρκετά πιο εργονομικό δεν χάλασε ο κόσμος. Που θα πει τα θεωρώ κατηγορία επίδειξης και αναφορά και όχι main stream ούτε ακόμα για την κατηγορία των μικρών και φορητών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Είναι πολλά ή λίγα; Δεν κατάλαβα. Λίγα πλέον και τα 64 πρέπει να είναι τουλάχιστον επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Λίγα πλέον και τα 64 πρέπει να είναι τουλάχιστον επιλογή. Θα συμφωνήσω, εν μέρει, απ' τη στιγμή που πρόκειται για επαγγελματικό laptop. Βέβαια, αναλόγως τη χρήση, δεν τα βλέπω και τόσο λίγα (μπορεί να κάνω λάθος), αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πακέτα με περισσότερη RAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tolstoy είπε Είναι όντως καλό; Γιατί θέλω εδώ και καιρό ένα μικρό φθηνό λάπτοπ. Να το έχω υπόψιν άμα είναι. Φίλε μου καλησπέρα. Το έχω πάρει προ 2 ετών από το geekbuing με 144 €. Για καθημερινές δουλειές (ανάγνωση mails, εγγραφή κειμένων, χρήση excel, σκανάρισμα, εκτύπωση, αλλά και κάποιες φορές θέαση ταινιών 1080p [έχει οθόνη 1080p] είτε στο φορητό είτε σε σύνδεση μέσω hdmi με τη μεγάλη Tv [μέσα από σύνδεση USB3]) είναι άψογο. Και η μπαταρία του με 10.000 mA είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για χρήση μέρας. Δε σου κρύβω ότι με την προσθήκη ενός ασύρματου ποντικιού, όλα είναι μια χαρά. Σημείωση : δεν είναι laptop (με μονάδα dvd rom) αλλά netbook. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Gk2016 Πρόσθεση χαρακτηριστικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Gk2016 είπε Φίλε μου καλησπέρα. Το έχω πάρει προ 2 ετών από το geekbuing με 144 €. Για καθημερινές δουλειές (ανάγνωση mails, εγγραφή κειμένων, χρήση excel, σκανάρισμα, εκτύπωση, αλλά και κάποιες φορές θέαση ταινιών 1080p [έχει οθόνη 1080p] είτε στο φορητό είτε σε σύνδεση μέσω hdmi με τη μεγάλη Tv [μέσα από σύνδεση USB3]) είναι άψογο. Και η μπαταρία του με 10.000 mA είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για χρήση μέρας. Δε σου κρύβω ότι με την προσθήκη ενός ασύρματου ποντικιού, όλα είναι μια χαρά. Σημείωση : δεν είναι laptop (με μονάδα dvd rom) αλλά netbook. Οκ ευχαριστώ. Θα το έχω στα υπόψιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μεγαλυτερο στο κοσμο το εχω εγω. Toshiba portege. 800γραμμαρια με μπαταρια. 5300€. Μη λετε οτι να.ναι. Απλα υπαρχουν και ειδικες παραγγελειες. Ειναι για τον λαο απλα αυτο. Επισης 32gb ραμ εχει το κινητο μου της asus. Ειναι ψιχουλα πλεον. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα