pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημερα Θελω να κανω φορητοτητα απο Οτε σε vodafone σε ενα διαμερισμα που θα νοικιασω αλλα ο προηγουμενος ενοικιαστης εχει χρεος στον ΟΤΕ Μπορει να γινει η φορητοτητα αν υπαρχει χρεος ? (ο προηγουμενος ενοικιαστης ειναι πολυ ηλικιωμενος εχει ανια κ χτες που πηγαμε.γερμανο μαζι προεκυψε οτι εχει χρεος)
mourouzis2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Συμφορουμίτη, αίτηση φορητότητας του δικού σου αριθμού θα κάνει ή του δικού του?Αν είναι του δικού του, πρέπει να πληρώσει. Αλλιώς δεν προχωράει η αίτηση. Δε λες πάλι καλά που το βρήκες τώρα αλλιώς θα σου φόρτωνε τις χρεώσεις αέρα. Αν είναι δική σου γραμμή, πρώτα αλλαγή εταιρείας στην παλιά διεύθυνση, μετά μετακόμιση γραμμής. Αυτό διότι πολλές εταιρείες θεωρούν ότι σε δεσμεύουν 24 μήνες με συμβόλαιο μετά τη μετακόμιση. Θα πάρει όμως περίπου 6 βδομάδες όλο αυτό.
pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Του δικου του αριθμου ειναι Βεβαια ο γερμανος που ζητησαμε χτες κατασταση εδωσε απο 22.6 εως 23.8 που εχει χρεος 100 ευρο Αυτα τα λεφτα ο παππους μου τα δωσε μετρητα για να πληρωσω δεν υπαρχει προβλημα Αρα πληρωνω τον λογαριασμο Αλλα μετα απο 23.8 μεχρι χτες παλι ισως δεν εχει χρεος? Θελω να πω οτι μεχρι να γινει η αιτηση φορητοτητας παντα δεν θα υπαρχει χρεος ? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από pigos23
aGka8l Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, pigos23 είπε Του δικου του αριθμου ειναι Βεβαια ο γερμανος που ζητησαμε χτες κατασταση εδωσε απο 22.6 εως 23.8 που εχει χρεος 100 ευρο Αυτα τα λεφτα ο παππους μου τα δωσε μετρητα για να πληρωσω δεν υπαρχει προβλημα Αρα πληρωνω τον λογαριασμο Αλλα μετα απο 23.8 μεχρι χτες παλι ισως δεν εχει χρεος? Θελω να πω οτι μεχρι να γινει η αιτηση φορητοτητας παντα δεν θα υπαρχει χρεος ? ναι θα πληρώσεις απο 23/8 εως την ημερα που θα γινει η φορητότητα
pigos23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 μιλησα με vodafone Μου ειπαν αν δεν εχει φραγη κανω αιτηση κανονικα περιεργο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα