Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το μηχανικό πληκτρολόγιο:

Drevo 28 Key RGB

Σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί:

• Είναι ασύρματο
  • Έχει μπλε διακόπτες (γράφω πολύ έως πάρα πολύ και μου αρέσει ο θόρυβος)
  • Δεν χρειάζομαι το numpad στα δεξιά
  • Έχει φωτισμό (δεν με νοιάζει να είναι rgb, απλά να υπάρχει φωτισμός για χρήση το βράδυ)

Το έχει κανείς να μου πει μια άποψη σχετικά με την ποιότητά του?

Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το Razer Blackwidow Ultimate Battlefield 4 Edition (το είχα βρει σε προσφορά πριν κάποια χρόνια που το πήρα). Απόλυτα ικανοποιημένος και τα macro keys έχουν βολέψει, αλλά αλλάζουν οι συνθήκες του γραφείου μου και το μέγεθος και η φορητότητα αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πρόταση που να πληροί τις κουκίδες παραπάνω, ρίχτε την!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Eranor Οι διακόπτες πώς είναι σε αίσθηση σε σχέση με τους MX Blue? Θέλω να έχει clickiness και κάποιο travel distance. Επίσης, σε τι configuration το πήρες (αλουμινένιο πλαίσιο, rgb ή white κλπ)?

Επεξ/σία από nullindex
Ζήτηση περισσότερων πληροφοριών
Δημοσ.

Πλαστικό το πήρα blue, πολυ καλος ήχος και αίσθηση. Σκεφτόμουν να πάρω αυτό με το low profile (k1/k2) αλλά τελικά πήρα το κανονικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

@Eranor Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κάτι τελευταίο, γιατί δεν το βρίσκω στο site τους. Παρήγγειλες απευθείας από το site? Δεν μπορώ να βρω σε ποια χώρα είναι και αν είναι εκτός Ε.Ε. αν θα περάσει τελωνείο.

Δημοσ.

Φίλος πήρε πρόσφατα το Anne 2 Pro με καφέ διακόπτες και οφείλω να πω ότι είναι εξαιρετικό το feeling, ενώ και η σύνδεση με bluetooth ή με το αποσπώμενο type c είναι άμεση. Το software δεν μου άρεσε αλλά μάλλον δεν σε πολυενδιαφέρει. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αντίστοιχα καλό στους blue. Επίσης είναι πιο compact και δεν έχει f buttons (φυσικά έχει function button για να δουλεύουν με συνδυασμούς πλήκτρων).

Εδώ νομίζω θα το βρεις πιο φθηνά απ' οπουδήποτε και με δωρεάν αποστολή χωρίς τελωνείο. 15 μέρες περίπου κάνει να έρθει.

https://www.banggood.com/Gateron-SwitchAnne-Pro-2-60-NKRO-bluetooth-4_0-Type-C-RGB-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1337350.html

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον το Anne pro 2. Είδα αρκετά review και όλοι λένε πολύ καλά λόγια. Είναι 60% βέβαια και αυτό ίσως με τρομάζει σε σύγκριση με το full + extra dedicated macro keys που έχω τώρα, αλλά συνηθίζεται από οτι λένε. Είναι και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, μάλλον θα το τσιμπήσω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nullindex είπε

Πολύ ενδιαφέρον το Anne pro 2. Είδα αρκετά review και όλοι λένε πολύ καλά λόγια. Είναι 60% βέβαια και αυτό ίσως με τρομάζει σε σύγκριση με το full + extra dedicated macro keys που έχω τώρα, αλλά συνηθίζεται από οτι λένε. Είναι και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, μάλλον θα το τσιμπήσω.

Ευχαριστώ!

Εμένα με ενοχλεί που δεν έχει βελάκια και num pad. Αν δεν σε ενοχλούν αυτά είναι πολύ ωραία στημένο. Στο γράψιμο δηλαδή δεν βλέπω διάφορα. Είναι λίγο πιο ηχηρό στους brown διακόπτες σε σχέση με τους romer g που έχω στο Logitech 810 μου, αλλά ειλικρινά στο feeling είναι καλύτερο! Και μιλάμε για διάφορα 100€! Είναι καινούργιο, αν κρατήσει σε βάθος χρόνου θα είναι τρομερή αγορά. 

Σκέψου μήπως πάρεις τους καφέ αντί μπλε. Κάνουν και αυτοί ήχο, mid βέβαια, όχι το τσικι τσικι των μπλε. 

Δημοσ.

Μου αρέσει το κλικ κλικ των μπλε. Οι καφέ μου ακούγονται κάπως μονοκόμματοι και δεν με ενθουσιάζουν.

Τα βελάκια είναι ένα θέμα και πιστεύω να μπορώ να συνηθίσω με το tap σύστημα που έχει το anne pro 2. Το numpad αδιάφορο, πάντα έγραφα με την πάνω σειρά αριθμών.

Το Ducky One 2 SF φαίνεται επίσης πάρα πολύ καλό και είναι 65% που σημαίνει ότι έχει και βελάκια. Το μόνο μείον για μένα είναι που δεν είναι ασύρματο, αλλιώς θα το είχα πάρει ήδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...