Alexandros_D Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Manolis1979 είπε Μάλλον δεν ξέρεις...... Δεν είναι κακό όμως να ρωτάς για να μάθεις..... Σήμερα μόλις πήρα ακόμα μια ( ΧΖ3 ) Συμφωνώ αν δεν ξέρεις καλό είναι να ρωτάς! Και αν επιμένεις καλό είναι να έχεις και στοιχεία! https://www.counterpointresearch.com/nokia-leads-global-rankings-updating-smartphone-software-security/ Καλή σου μέρα φίλε μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolis1979 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Συμφωνώ αν δεν ξέρεις καλό είναι να ρωτάς! Και αν επιμένεις καλό είναι να έχεις και στοιχεία! https://www.counterpointresearch.com/nokia-leads-global-rankings-updating-smartphone-software-security/ Καλή σου μέρα φίλε μου! Δεν είπα εγώ το αντίθετο.... Κ κουβέντα βεβαία ξεκίνησε από τα front face speakers....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Manolis1979 είπε Δεν είπα εγώ το αντίθετο.... Κ κουβέντα βεβαία ξεκίνησε από τα front face speakers....... Η κουβέντα ξεκίνησε από τα front face speakers που όντως αρκετά μοντέλα της sony έχουν. Και εγώ σχολίασα για τις σχεδόν ανύπαρκτες αναβαθμίσεις της sony! Οπότε νομίζω είναι καλύτερο να έχεις αναβαθμίσεις και υποστήριξη εννοείται παρά front face speakers. Γνώμη μου πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mimisr21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αξίζουν αυτά τα νόκια ρε παίδες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gala1973 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Mimisr21 είπε Αξίζουν αυτά τα νόκια ρε παίδες;; εξαρτάται τις προτεραιότητες σου και το budget, προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο το 6.1 plus (εκδοση 6Gb RAM/64Gb Rom). Εδωσα 170 λιρες Αγγλιας πριν 6 μηνες σε προσφορα του Gearbest. Πριν ειχα εταιρικα τηλεφωνα τα Galaxy S7 και S8 (4Gb RAM και τα 2). Αν εξαιρεσουμε την καμερα που και στα 2 Galaxy ηταν φοβερη στα υπολοιπα το Nokia ειναι στα ιδια και σε αποκριση λογω RAM καλυτερα επιπεδα. Μεγαλο προσον ειναι οι πολυ γρηγορες αναβαθμισεις της Nokia λογω Android One κυριως και το σχεδον default λειτουργικο χωρις σαβουρα. Σε αυτα τα χρηματα δεν ξερω αν υπαρχει καλυτερη επιλογη για πανω απο 200 Ευρω/λιρες τα πραγματα αλλαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plotolp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Πολύ τίμια κινητά. Λίγο πιο ακριβά από τις προτάσεις των Κινέζων αλλά για εμένα αξίζουν τα λίγο παραπάνω για καλύτερη υποστήριξη στο software. Όπως και να έχει περισσότερες προτάσεις για τον καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα